Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Όχι κι όλοι...
Δεν περίμενα να βρω κάποιον εδώ τέτοια μέρα και ώρα
Όχι κι όλοι...
Το σπασά το κυπελάκι σου το μπλέ με τη μπιγκόνια.
Τι να περιμένεις από γεροπαραλυμένους;;;;Δεν περίμενα να βρω κάποιον εδώ τέτοια μέρα και ώρα
Μαλλον πρεπει να ξανάσυστήθουμε...Δεν περίμενα να βρω κάποιον εδώ τέτοια μέρα και ώρα
δε λες οτι ειχαν κ αδικο..το χα βαλει στο μελι και μου την πεσανε οι μεταλλαδες :S
Τι να περιμένεις από γεροπαραλυμένους;;;;
Παρων. Απο τους ξενύχτηδες .
Εγώ βασικά είμαι με τους γιούς μου, έχουμε πιει 3 λίτρα ημίγλυκο και τώρα το γλεντάμε.Τελικά το νήμα δεν κοιμάτε ποτέ !
Εσύ και οι ολοι οι υπόλοιποι τον παίρνετε καθε βραδυ. Οχι ολοι.Τελικά το νήμα δεν κοιμάτε ποτέ !
Στην υγεια σας κυριε. Να τους χαίρεστε!Εγώ βασικά είμαι με τους γιούς μου, έχουμε πιει 3 λίτρα ημίγλυκο και τώρα το γλεντάμε.
να περασετε ομορφα μανΕγώ βασικά είμαι με τους γιούς μου, έχουμε πιει 3 λίτρα ημίγλυκο και τώρα το γλεντάμε.
Εγώ βασικά είμαι με τους γιούς μου, έχουμε πιει 3 λίτρα ημίγλυκο και τώρα το γλεντάμε.
Εσύ και οι ολοι οι υπόλοιποι τον παίρνετε καθε βραδυ. Οχι ολοι.
Θα πας φούρνο να κόψετε πίτα φέτος?να περασετε ομορφα μαν
ναι θα ρθει και ο διγουιντ ο ρεπορτερ να κανει ρεπορταζ τι λετε μολις φευγω απ το φουρνοΘα πας φούρνο να κόψετε πίτα φέτος?
Γιατι να προσέξω; Εσεις τον παίρνετε βραδυ εγω τον παιρνω πρωι. Ολοι τον παιρνουμε.Φίλε πρόσεχε τις διατυπώσεις !