Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
καλημερα σας.....πολυ επισοδειακη η χθεσινη νυχτα :headbaning1: :2funny:

%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%89-%CF%83%CE%B1%CF%82-61156832.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.425
Πόντοι
28.246
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
που λετε αγαπητα μου παιδια ...η αφεντια μου ειχε ραντεβου χθες στο δωματιο 101 κεντρικου ξενοδοχειου...μαλιστα λιγο πριν εισελθω ειχα ρωτησει ξανα για το νουμερο γιατι η ωρα ηταν προχωρημενη ..μη την πληρωσει καποιος ανυποψιαστος...

παω λοιπον και χτυπαω και μου ανοιγει ενα αγουροξυπνημενο κουκλακι που ισα ισα καταφερνε ν ανοιξει το ενα ματι...ετσι καταλαβα οτι δεν ηταν αυτος ο ενδιαφερομενος...εν τω μεταξυ μεχρι ν ανεβω ειχε κλεισει και το κινητο μου απο μπαταρια

κατεβαινω στη ρεσεψιον και ζηταω να το φορτισω για λιγο για να βγαλω ακρη...και μαθαινω απο το ρεσεψιονιστα οτι υπαρχουν 2 ξενοδοχεια με το ιδιο ονομα στο κεντρο της Θεσσαλονικης...απλα το ενα ειναι hotel...και το αλλο palace....εμ vidal εμ sasoon που θα λεγανε κι οι τουρκοι...μαλιστα ο χαριτωμενος κατα τα αλλα ρεσεψιονιστας μου ειπε οτι δε μπερδευονται μονο οι βιζιτες αλλα κι οι ντελιβεραδες....της πουτανας δηλαδη :2funny: :2funny:

αλλα δεν εχουν σκεφτει ν αλλαξουν λιγο τα ονοματα...γουσταρουν να κανουν φαρσες στον κοσμακη

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
που λετε αγαπητα μου παιδια ...η αφεντια μου ειχε ραντεβου χθες στο δωματιο 101 κεντρικου ξενοδοχειου...μαλιστα λιγο πριν εισελθω ειχα ρωτησει ξανα για το νουμερο γιατι η ωρα ηταν προχωρημενη ..μη την πληρωσει καποιος ανυποψιαστος...

παω λοιπον και χτυπαω και μου ανοιγει ενα αγουροξυπνημενο κουκλακι που ισα ισα καταφερνε ν ανοιξει το ενα ματι...ετσι καταλαβα οτι δεν ηταν αυτος ο ενδιαφερομενος...εν τω μεταξυ μεχρι ν ανεβω ειχε κλεισει και το κινητο μου απο μπαταρια

κατεβαινω στη ρεσεψιον και ζηταω να το φορτισω για λιγο για να βγαλω ακρη...και μαθαινω απο το ρεσεψιονιστα οτι υπαρχουν 2 ξενοδοχεια με το ιδιο ονομα στο κεντρο της Θεσσαλονικης...απλα το ενα ειναι hotel...και το αλλο palace....εμ vidal εμ sasoon που θα λεγανε κι οι τουρκοι...μαλιστα ο χαριτωμενος κατα τα αλλα ρεσεψιονιστας μου ειπε οτι δε μπερδευονται μονο οι βιζιτες αλλα κι οι ντελιβεραδες....της πουτανας δηλαδη :2funny: :2funny:

αλλα δεν εχουν σκεφτει ν αλλαξουν λιγο τα ονοματα...γουσταρουν να κανουν φαρσες στον κοσμακη

Αυτό ακριβώς το έχει πάθει και ο κ. NICK TRIVE στην Αθήνα παλιά.
Του είχε δώσει η κοπέλα αριθμό δωματίου. Χτύπησε και του άνοιξε ένας μουστακαλής...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είχε μπερδέψει και αυτός τα παραπλήσια ονόματα δύο ξενοδοχείων ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Αφιερούται στον κ. bladesinger!  :grin:

URL]]

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Αυτό ακριβώς το έχει πάθει και ο κ. NICK TRIVE στην Αθήνα παλιά.
Του είχε δώσει η κοπέλα αριθμό δωματίου. Χτύπησε και του άνοιξε ένας μουστακαλής...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είχε μπερδέψει και αυτός τα παραπλήσια ονόματα δύο ξενοδοχείων ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωωωω ...αυτο  ειναι πολυ χειροτερο ...εμενα με κοιταξε λιγ στραβα αυτος αλλα το καταπιε.....μαλιστα ο ρεσεψιονιστας μου ειπε ...δε πειραζει πριν καμμμια ωρα γυρισε...η φατσα ομως ηταν σανα κοιμοταν ενα χρονο :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Ψηφιστε ονοι και χοιροι...
Καλημερα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Ιδού και το σχετικό απόσπασμα της κριτικής του!  :2funny:

Έπρεπε όμως να τη δω, το είχα αποφασίσει. Βρίσκω με το ζόρι ένα κενό 1,5 ώρας και στέλνω μήνυμα. Κλείνω το ραντεβού και ξεκινάω για παραλία. Φτάνω έξω από το χοτέλι και στέλνω για αριθμό δωματίου. Ανεβαίνω και χτυπάω την πόρτα. Απαντάει μια αντρική φωνή «ποιος» και τα χάνω,Thinking προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει και τον ακούω να βήχει. Μαλιοκούβαρα στις σκάλες κατεβαίνω και συνειδητοποιώ ότι είναι στο παρακάτω χοτέλ.Tongue

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Ψηφιστε ονοι και χοιροι...
Καλημερα

Σας πήραν χαμπάρι και στα άλλα νήματα.
Εμείς πάντως κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να σας κρύψουμε αλλά σας ανακάλυψαν ...
Φευ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom