blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
καλημερα σας...απαρτια βλεπω
Καλημέρα, κυρία!
καλημερα σας...απαρτια βλεπω
Τα υπόλοιπα ραμολιμέντα που είναι κ. νηματοθέτη;
Καλημέρα, κυρία!
καλημερα σας.....πολυ επισοδειακη η χθεσινη νυχτα
Καλημέρα κυρία 2Χ20.μη βριζεις παιδι μου ....
Καλημέρα κυρία 2Χ20.
Δεν είμαι καπετάνιος! Σας καλημερίζω και πάλι, υπάγω γιατί δεν βλέπω μπροστά μου!καλημερα καλο μου δειξε λιγο σεβας...τι καπετανιος εισαι...ντροπη
Δεν είμαι καπετάνιος! Σας καλημερίζω και πάλι, υπάγω γιατί δεν βλέπω μπροστά μου!
Δεν είμαι καπετάνιος! Σας καλημερίζω και πάλι, υπάγω γιατί δεν βλέπω μπροστά μου!
που λετε αγαπητα μου παιδια ...η αφεντια μου ειχε ραντεβου χθες στο δωματιο 101 κεντρικου ξενοδοχειου...μαλιστα λιγο πριν εισελθω ειχα ρωτησει ξανα για το νουμερο γιατι η ωρα ηταν προχωρημενη ..μη την πληρωσει καποιος ανυποψιαστος...
παω λοιπον και χτυπαω και μου ανοιγει ενα αγουροξυπνημενο κουκλακι που ισα ισα καταφερνε ν ανοιξει το ενα ματι...ετσι καταλαβα οτι δεν ηταν αυτος ο ενδιαφερομενος...εν τω μεταξυ μεχρι ν ανεβω ειχε κλεισει και το κινητο μου απο μπαταρια
κατεβαινω στη ρεσεψιον και ζηταω να το φορτισω για λιγο για να βγαλω ακρη...και μαθαινω απο το ρεσεψιονιστα οτι υπαρχουν 2 ξενοδοχεια με το ιδιο ονομα στο κεντρο της Θεσσαλονικης...απλα το ενα ειναι hotel...και το αλλο palace....εμ vidal εμ sasoon που θα λεγανε κι οι τουρκοι...μαλιστα ο χαριτωμενος κατα τα αλλα ρεσεψιονιστας μου ειπε οτι δε μπερδευονται μονο οι βιζιτες αλλα κι οι ντελιβεραδες....της πουτανας δηλαδη
αλλα δεν εχουν σκεφτει ν αλλαξουν λιγο τα ονοματα...γουσταρουν να κανουν φαρσες στον κοσμακη
Αυτό ακριβώς το έχει πάθει και ο κ. NICK TRIVE στην Αθήνα παλιά.
Του είχε δώσει η κοπέλα αριθμό δωματίου. Χτύπησε και του άνοιξε ένας μουστακαλής...
Είχε μπερδέψει και αυτός τα παραπλήσια ονόματα δύο ξενοδοχείων ...
Αφιερούται στον κ. bladesinger!
http://[URL unfurl="true"]www.aksioprepeiakantoxh.com/images/apr-13/kke-skitsa/09.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ειναι κο...μουνι-στης δηλαδη?
Ψηφιστε ονοι και χοιροι...
Καλημερα
Ψηφιστε ονοι και χοιροι...
Καλημερα