ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
καληνυχτα σε ολους και ολες
Αυτό βρήκα:κυνικός, -ή, -ό
που εκφράζεται (δυσάρεστα) και με απόλυτη ευθύτητα και ειλικρίνεια, χωρίς ευγένεια ή ευπρέπεια
συνώνυμα: ωμός
κυνικός λόγος
κυνικός άνθρωπος
Δεν νομίζω ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος
Καληνυχτουδια παίδαρεΏρα για υπνο. Καληνύχτα Sith
Έτσι μάλιστα,έχεις ένα point εδώ που τα λέμεMην το παιρνεις με την στενη εννοια της μεταφρασης γιαβρι μου ..
Κινικος γινεται ενας ανθρωπος ο οποιος μετα απο δυνατα χτυπηματα της μοιρας , αρρωστιες θανατοι αγαπημενων προσωπων , και αφου περασει το σταδιο της απολυτης δυστυχιας και σηκωθει ορθιος (αμα σηκωθει) , οτι του τυχει μετα το αντιμετωπιζει με ενα διαφορετικο τροπο . Ο οποιος πολλες φορες ειναι αγνωστος για τους γυρω ... Αλλοι αυτο το λενε <<δυναμη>> , αλλοι το λενε <<γκριζοποιηση του συναισθηματος>> η αδυναμια <<παραγωγης του>> . Αλλοι απλα κυνισμο , για το συνδεσω με το πρωτο σχολιο που εκανα , σχετικα με το <<οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο>>
ΥΓ . Δεν υπονοησα οτι εισαι κινικος , απλα προσθεσα και αυτη την εκδοχη
Έτσι μάλιστα,έχεις ένα point εδώ που τα λέμε
Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν,καληνύχτα,ύπνο ελαφρύ
δε σου φαινεται καθολου παντως για 36
Καλησπερα . Γιατι το λες αυτο ?δε σου φαινεται καθολου παντως για 36
δειχνεις μικροτερη, απλαΚαλησπερα . Γιατι το λες αυτο ?
Δεν σου εχει ξανατυχει να σου μιλαει ετσι , μια γυναικα του χωρου , 36 χρονων , ετσι ?
1981 γεννηθηκαδειχνεις μικροτερη, απλα
ΟΚ . Απλα επειδη πολλες φορες.. εχω καει στο χυλο και φυσαω και το γιαουρτι.. το μετεφρασα σαν υπαινιγμο για κατι αλλο ...1981 γεννηθηκα
ολα κομπλε κοριτσαραΟΚ . Απλα επειδη πολλες φορες.. εχω καει στο χυλο και φυσαω και το γιαουρτι.. το μετεφρασα σαν υπαινιγμο για κατι αλλο ...
Ζητω συγγνωμη ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ !
Ενταξει γιαβρι μου .Σε ευχαριστω πολυ ..Ζητω συγνωμη αν αρπαχτηκα λιγοδειχνεις μικροτερη, απλα
Να σαι καλα γιαβρι μουολα κομπλε κοριτσαρα