Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα!

tumblr_mxhb56Iq241s0wmudo1_500.gif

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Καλημέρα κυρίες και κύριοι  :hi:
Τα σέβη μου  :happy:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
περιμενω εναγωνιως να μπει ο κ.Vlandis ..Πρεπει οποσδηποτε να μαθω εα ο μουστακαλης ητανε και ψωλαρας...θα σκασω αφου
Μου έχει τύχει. Αλλά ο μουστακαλής δεν ήταν ψωλαράς, γυναίκα ήταν ...

Εμένα δε μου έχεις χτυπήσει ποτέ "κατά λάθος" την πόρτα!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ο κ. NICK TRIVE ήταν.
Ο κ. Vlandis μας δεν μπορεί να κάνει τέτοιο λάθος. Τον υποδέχονται οι κοπέλες στην ρεσεψιόν μαζί με ένα άγημα του τοπικού Δήμου, όπου βρίσκεται το ημιδιαμονής.
Ενώ εσάς σας οδηγεί η καθαρίστρια από το χεράκι! Μπορεί να της προσφέρετε και κανένα σοροπιαστό για φιλοδώρημα ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Τι τραβάνε και οι κοπέλες... με όλους αυτούς τους εξωιδρυματικούς ...

Απόψε είδα την Έμιλι από Ιάσωνος 1 και 10 στο σταθμό Κεραμεικός. Στεκόμουν δεξιά στις κυλιόμενες σκάλες και με προσπέρασε ρίχνοντάς μου μια γρήγορη ματιά. Την κατάλαβα αμέσως από αυτά τα φανταστικά της μάτια που λάμπουν. Ήταν πανέμορφη. Της είπα "γεια σου" αλλά αυτή δεν απάντησε και κατέβηκε γρήγορα τις σκάλες.

Την έχασα και κατέβηκα στην αποβάθρα προς αεροδρόμιο. Περπάτησα προς το πίσω μέρος της αποβάθρας και καθόταν εκεί. Δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Την προσπέρασα και στάθηκα λίγο πιο πέρα κοιτώντας την στα κλεφτά για τα επόμενα 8 λεπτά. Ήταν πανέμορφη. Είχε βάλει ακουστικά και είχε χαμηλώσει το βλέμμα. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα 8 λεπτά θυμόταν ένα προς ένα τα αμέτρητα γαμήσια που της έχω ρίξει. Το τρένο ήρθε και μπήκα μέσα ενώ αυτή προφανώς φοβήθηκε μην την ακολουθήσω στο σπίτι της και έμεινε στην αποβάθρα άλλα 10 λεπτά περιμένοντας το επόμενο.

Το σημερινό περιστατικό είναι αφιερωμένο στον rigormortis που δεν μπορεί να καταλάβει ότι όταν μια γκόμενα ή μια πουτάνα την έχεις γαμήσει η πούτσα σου μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της και στο μουνί της.  :-*

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Καλημέρα αγορια και κορίτσια ...

Όλα καλα ????

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096

Όλα καλα ????

Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα.
Παρακολουθώ μία κοπέλα και σκέπτομαι ότι μετά από εμένα, αυτή έκλεισε ως γυναίκα.
Υ.Γ. Ευτυχώς βέβαια που δεν είχε συνευρεθεί με τον κ. Picker προηγουμένως ...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα.
Παρακολουθώ μία κοπέλα και σκέπτομαι ότι μετά από εμένα, αυτή έκλεισε ως γυναίκα.
Υ.Γ. Ευτυχώς βέβαια που δεν είχε συνευρεθεί με τον κ. Picker προηγουμένως ...

Δεν ειχα την χαρα και την τιμη να γνωρισω τον κ Picker και εχω σοβαρες αμφιβολιες αν γνωρίζω την κοπελα /γυναικα που αναφέρεστε ..
μην μου απαντατε...θα ζησω και ετσι .( ελπιζω δηλαδή )

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489

Όλα καλα ????

ολα καλα κυριε...καλημερα...σφουγγαρισμα εχει σημερα το προγραμμα και μαλστα στα τεσσερα για να βλεπουμε τα σκουπιδια... και μετα Ονειρουπολη στη Δραμα ..θα παω να καθισω στα γονατα  του Αη Βασιλη να με ευλογησει :happy:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
ολα καλα κυριε...καλημερα...σφουγγαρισμα εχει σημερα το προγραμμα και μαλστα στα τεσσερα για να βλεπουμε τα σκουπιδια... και μετα Ονειρουπολη στη Δραμα ..θα παω να καθισω στα γονατα  του Αη Βασιλη να με ευλογησει :happy:

Καλημέρα κυρια ...
Ακομα πιστευεις στον αγιο Βασιλη ?????

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ήταν ένας επιχειρηματίας, πάμπλουτος. Κάποια στιγμή, του τυχαίνει μια στραβή και χάνει τα πάντα. Απελπισμένος, πηγαίνει σε μια γέφυρα με σκοπό να βάλει τέρμα στη ζωή του. Εκεί που είναι έτοιμος να πέσει στο κενό, τον αρπάζει ένα χέρι και τον τραβάει. Εκνευρισμένος, κοιτάζει πίσω του και βλέπει ένα γέρο.
- Παιδί μου, λέει ο γέρος. Τι είναι αυτό που πας να κάνεις; Τρελάθηκες;
- Τι θες ρε γέρο; Παράτα μας.
- Παιδί μου, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Ο Αϊ-Βασίλης. Ίσως μπορώ να σε βοηθήσω!
- Ασε με, ρε Αϊ-Βασίλη! Είχα λεφτά, είχα αμάξια, γκόμενες! Τώρα δεν έχω τίποτα.
- Και γι αυτό ανησυχείς; του λέει ο Αϊ-Βασίλης. Αύριο, στις 10 το βράδυ, κάτω από αυτή τη γέφυρα θα σε περιμένει μια κόκκινη Ρολς-Ρόυς, όλη δική σου.
Χαρά ο επιχειρηματίας:
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, να σε φιλήσω!
Ματς - μουτς, ξαναμελαγχολεί.
- Τι είναι τώρα; ρωτάει ο Αϊ - Βασίλης.
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, είχα αμάξι, αλλά είχα και γκόμενες! Πέντε πέντε τις έβγαζα.
- Γι αυτό ανησυχείς; Αύριο, μέσα στη Ρολς-Ρόυς θα είναι και έξι γκόμενες, όλες δικές σου.
Τρελαίνετε ο επιχειρηματίας, αγκαλιές, φιλιά κλπ. μα ξαναμελαγχολεί.
- Τι έπαθες πάλι; ρωτάει ο Αϊ-Βασίλης.
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου. Είχα αμάξι, είχα γκόμενες, αλλά είχα και λεφτά. Τα πετούσα στο δρόμο, τα έδινα δεξιά κι αριστερά. Τώρα είμαι άφραγκος!
- Μην κάνεις έτσι, του λέει ο Αϊ-Βασίλης. Αύριο, μέσα στο αμάξι, η πιο ξανθιά από τις έξι γκόμενες θα κρατάει μια βαλίτσα με 90 τρις, όλα δικά σου!
Πετάει ο επιχειρηματίας!
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, πώς θα στο ξεπληρώσω!
- Να μου πάρεις μια π*πα.
Κόκαλο ο επιχειρηματίας.
- Εντάξει, Αϊ-Βασίλη μου, τόσα έκανες για μένα. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.
Φεύγουν μαζί, πηγαίνουν σε ένα μοτέλ, νοικιάζουν ένα δωμάτιο, μπαίνουν μέσα, τα κατεβάζει ο Αϊ-Βασίλης, ξεκινάει τη δουλειά του ο επιχειρηματίας.
Ενώ γίνεται ότι γίνεται, ρωτάει ο Αϊ-Βασίλης:
- Πώς σε λένε νεαρέ μου;
- Αλέξη, απαντάει εκείνος και συνεχίζει.
- Και τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις Αλέξη;
- Επιχειρηματίας, και συνεχίζει.
Μετά από μια παύση, ρωτάει ξανά ο Αϊ-Βασίλης:
- Πόσο χρονών είσαι Αλέξη;
- Πενήντα πέντε.
- Καλά, ρε Αλέξη! Είσαι πενηντα πέντε χρονών και ακόμα πιστεύεις ότι υπάρχει Αϊ-Βασίλης

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Ήταν ένας επιχειρηματίας, πάμπλουτος. Κάποια στιγμή, του τυχαίνει μια στραβή και χάνει τα πάντα. Απελπισμένος, πηγαίνει σε μια γέφυρα με σκοπό να βάλει τέρμα στη ζωή του. Εκεί που είναι έτοιμος να πέσει στο κενό, τον αρπάζει ένα χέρι και τον τραβάει. Εκνευρισμένος, κοιτάζει πίσω του και βλέπει ένα γέρο.
- Παιδί μου, λέει ο γέρος. Τι είναι αυτό που πας να κάνεις; Τρελάθηκες;
- Τι θες ρε γέρο; Παράτα μας.
- Παιδί μου, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Ο Αϊ-Βασίλης. Ίσως μπορώ να σε βοηθήσω!
- Ασε με, ρε Αϊ-Βασίλη! Είχα λεφτά, είχα αμάξια, γκόμενες! Τώρα δεν έχω τίποτα.
- Και γι αυτό ανησυχείς; του λέει ο Αϊ-Βασίλης. Αύριο, στις 10 το βράδυ, κάτω από αυτή τη γέφυρα θα σε περιμένει μια κόκκινη Ρολς-Ρόυς, όλη δική σου.
Χαρά ο επιχειρηματίας:
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, να σε φιλήσω!
Ματς - μουτς, ξαναμελαγχολεί.
- Τι είναι τώρα; ρωτάει ο Αϊ - Βασίλης.
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, είχα αμάξι, αλλά είχα και γκόμενες! Πέντε πέντε τις έβγαζα.
- Γι αυτό ανησυχείς; Αύριο, μέσα στη Ρολς-Ρόυς θα είναι και έξι γκόμενες, όλες δικές σου.
Τρελαίνετε ο επιχειρηματίας, αγκαλιές, φιλιά κλπ. μα ξαναμελαγχολεί.
- Τι έπαθες πάλι; ρωτάει ο Αϊ-Βασίλης.
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου. Είχα αμάξι, είχα γκόμενες, αλλά είχα και λεφτά. Τα πετούσα στο δρόμο, τα έδινα δεξιά κι αριστερά. Τώρα είμαι άφραγκος!
- Μην κάνεις έτσι, του λέει ο Αϊ-Βασίλης. Αύριο, μέσα στο αμάξι, η πιο ξανθιά από τις έξι γκόμενες θα κρατάει μια βαλίτσα με 90 τρις, όλα δικά σου!
Πετάει ο επιχειρηματίας!
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, πώς θα στο ξεπληρώσω!
- Να μου πάρεις μια π*πα.
Κόκαλο ο επιχειρηματίας.
- Εντάξει, Αϊ-Βασίλη μου, τόσα έκανες για μένα. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.
Φεύγουν μαζί, πηγαίνουν σε ένα μοτέλ, νοικιάζουν ένα δωμάτιο, μπαίνουν μέσα, τα κατεβάζει ο Αϊ-Βασίλης, ξεκινάει τη δουλειά του ο επιχειρηματίας.
Ενώ γίνεται ότι γίνεται, ρωτάει ο Αϊ-Βασίλης:
- Πώς σε λένε νεαρέ μου;
- Αλέξη, απαντάει εκείνος και συνεχίζει.
- Και τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις Αλέξη;
- Επιχειρηματίας, και συνεχίζει.
Μετά από μια παύση, ρωτάει ξανά ο Αϊ-Βασίλης:
- Πόσο χρονών είσαι Αλέξη;
- Πενήντα πέντε.
- Καλά, ρε Αλέξη! Είσαι πενηντα πέντε χρονών και ακόμα πιστεύεις ότι υπάρχει Αϊ-Βασίλης

υπαρχει, υπαρχει .υπαρρχει..... >:( >:( >:( :s&m_1: :s&m_1:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Καλημέρα κυρια ...
Ακομα πιστευεις στον αγιο Βασιλη ?????

ναι για...αμα σταματησουμε να τον αγαπαμε σταματαει κι αυτος ..για σκεφτειτε το λιγο καλιτερα..χαλαει ολη η μαγεια μετα...και γινομαστε γεροι..νααα κι ο μπλιζακης μας γι αυτο ειναι γεματος ζωη...πιστευει στον Αγιο..και προσευχεται  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom