kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
:o :o :o :o :oΑ μαλιστα . Τι ακομα δεν τον καψουρευτηκα;Εγω λιωνω για τον μπραμπ ...
![]()
δεν εχω τυχη....
παρε αυτο το παρλιακο που πηδαει απο πανω
:o :o :o :o :oΑ μαλιστα . Τι ακομα δεν τον καψουρευτηκα;Εγω λιωνω για τον μπραμπ ...
![]()
Ρουφιανευεις κόσμο μπλιζ ειναι αλήθεια ;
ειναι αυτο που λέμε τάφος αλλα ανοιχτός
Μάλιστα ρουφιανικη ασάφεια![]()
πηδαω να τα λεμε αυτα:o :o :o :o :o
δεν εχω τυχη....
παρε αυτο το παρλιακο που πηδαει απο πανω![]()
οχι παρλιακο ο τομα... :S:o :o :o :o :o
δεν εχω τυχη....
παρε αυτο το παρλιακο που πηδαει απο πανω![]()
Μην πιανεις την ευκαιρια γιατι γαμιεται ο διας.. αλλο το δικο σου θεμα και στο κατω κατω μην τα συγχεουμε. εδω παρεξηγηθηκε ο αλλος χωρις λογο (εκτος αν εχει και δεν τον λεει) επειδη του ειπα μια μπουρδα και του εχω πει τοσες...Με την ευκαιρία θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω και εγώ τον κ. brabus να απαντήσει, αιτολογημένα, που στηρίζει την άποψή του ότι ο νηματοθέτης ρουφιανεύει. Έχει το δικαίωμα πριν απαντήσει να συμβουλευθεί και αυτούς που του τα υπαγορεύουν ... αν υπάρχουν τέτοιοι. Αλλιώς ας συμβουλευθεί το προσωπικό αρχείο του και ας αιτιολογήσει την κατηγορία του.
Παραθέτω χθεσινές αναρτήσεις για να υποβοηθήσω την μνήμη του:
ρε πας καλα και συ εχθες δεν βγηκε το σβολι και εγραψε φορα παρτιδα οτι μιλας για κεινη σε αλλους απο δω μεσα πισω απ την πλατη της? εμενα θα βαλεις στο εδωλιο στην θεση σου?Με την ευκαιρία θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω και εγώ τον κ. brabus να απαντήσει, αιτολογημένα, που στηρίζει την άποψή του ότι ο νηματοθέτης ρουφιανεύει. Έχει το δικαίωμα πριν απαντήσει να συμβουλευθεί και αυτούς που του τα υπαγορεύουν ... αν υπάρχουν τέτοιοι. Αλλιώς ας συμβουλευθεί το προσωπικό αρχείο του και ας αιτιολογήσει την κατηγορία του.
Παραθέτω χθεσινές αναρτήσεις για να υποβοηθήσω την μνήμη του:
Αν θες τη προσωπικη μου αποψη για τα οσα θα γινουν μεσα στο αμεσο μελλον.
Σε περιπτωση ναι: Η κυβερνηση παραιτειται και αναλαμβανουν καποιοι "εθνοσωτηρες" να σωσουν τους εαυτους τους αρχικα
και κατοπιν και εμας τους φουκαραδες. Η ΕΚΤ δινει αμεσως χρηματα και και ολα αποκαθιστανται οπως ηταν πριν 6 μηνες
με ησυχια ταξη και ασφαλεια. Το γιουρογκρουπ θα εχει πλεον και την αδεια του Ελληνικου λαου για το γαμησι που θα μας κανει.
Και οποιος αντεξει αντεξε.
Σε περιπτωση οχι: Η κυβερνηση θα παει να διαπραγματευτει, η ΕΚΤ δεν θα δωσει χρημα, το γιουρογκρουπ θα καθυστερει τις
διαπραγματευσεις, ο κοσμος θα αρχισει να διαμαρτυρεται, ειδικα αν τα ΑΤΜ σταματησουν να βγαζουν χρημα, η κυβερνηση θα
παραιτηθει, θα αναλαβουν παλι οι γνωστοι "εθνοσωτηρες" η ΕΚΤ θα δωσει αμεσως χρηματα, και θα αποκατασταθει παλι η ησυχια,
ταξη, και ασφαλεια. Τα μετρα θα παρθουν παλι, αλλα το γαμησι θα ειναι ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ελληνικου λαου.
δεν τα ξερεις καλα.. ο αγιος ειπε οτι πριν με γνωρισει ο μπλιζ..μιλουσε πισω απο την πλατη μου. Μειν εδω τα ειπε ο αγιος και ανεφερε και τι ειπε. Ασε τον μπλιζ εδω εσυ εχεις κατι μαζι μου; ειπα κατι για εσενα; εκτος της πλακας; γιατι ζοριστηκες;ρε πας καλα και συ εχθες δεν βγηκε το σβολι και εγραψε φορα παρτιδα οτι μιλας για κεινη σε αλλους απο δω μεσα πισω απ την πλατη της? εμενα θα βαλεις στο εδωλιο στην θεση σου?
παιδια ειμαι τοσα χρονια εδω μεσα μια φορα με εναν δεν εχω παρεξηγηθει !!!!!!!! μηπως ηρθε η ωρα ?????????
μπαρμπους ειμαι στο πλευρο σου απο εδω και μπρος ειμαι παρεξηγημενος με την ερι !!!!!
ερι εισαι μια λιγδιαρα κουσκουσιαρα αλουστη και κοντη τελος !!!!!!!!!!!
ρε πας καλα και συ εχθες δεν βγηκε το σβολι και εγραψε φορα παρτιδα οτι μιλας για κεινη σε αλλους απο δω μεσα πισω απ την πλατη της? εμενα θα βαλεις στο εδωλιο στην θεση σου?
Δεν μπορω να σε συμβουλεψω τι θα κανεις, εγω απλως ειμαι αντιδραστικο στοιχειο. Και σε βεβαιωνω οτιαρα γιατι να παρω καραβι να παω στο νησι και μην παρω αεροπλανο αφου το ιδιο θα μου στοιχησει και θα παω στο ιδιο μερος αλλα ποιο γρηγορα!!!!!!!
τωρα εκανα δημιουργικη ασαφεια!!!!!! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Αν δεν πάρουν θέση Πητ Παπαδακος και Εθνικός Σταρ δε πάω να ψηφίσω.
Αν θες τη προσωπικη μου αποψη για τα οσα θα γινουν μεσα στο αμεσο μελλον.
Σε περιπτωση ναι: Η κυβερνηση παραιτειται και αναλαμβανουν καποιοι "εθνοσωτηρες" να σωσουν τους εαυτους τους αρχικα
και κατοπιν και εμας τους φουκαραδες. Η ΕΚΤ δινει αμεσως χρηματα και και ολα αποκαθιστανται οπως ηταν πριν 6 μηνες
με ησυχια ταξη και ασφαλεια. Το γιουρογκρουπ θα εχει πλεον και την αδεια του Ελληνικου λαου για το γαμησι που θα μας κανει.
Και οποιος αντεξει αντεξε.
Σε περιπτωση οχι: Η κυβερνηση θα παει να διαπραγματευτει, η ΕΚΤ δεν θα δωσει χρημα, το γιουρογκρουπ θα καθυστερει τις
διαπραγματευσεις, ο κοσμος θα αρχισει να διαμαρτυρεται, ειδικα αν τα ΑΤΜ σταματησουν να βγαζουν χρημα, η κυβερνηση θα
παραιτηθει, θα αναλαβουν παλι οι γνωστοι "εθνοσωτηρες" η ΕΚΤ θα δωσει αμεσως χρηματα, και θα αποκατασταθει παλι η ησυχια,
ταξη, και ασφαλεια. Τα μετρα θα παρθουν παλι, αλλα το γαμησι θα ειναι ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ελληνικου λαου.
O Εθνικος Σταρ εχει ηδη παρει θεση.Αν δεν πάρουν θέση Πητ Παπαδακος και Εθνικός Σταρ δε πάω να ψηφίσω.