Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Με την ευκαιρία θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω τον κ. brabus να απαντήσει, αιτολογημένα, που στηρίζει την άποψή του ότι ο νηματοθέτης ρουφιανεύει. Έχει το δικαίωμα πριν απαντήσει να συμβουλευθεί και αυτούς που του τα υπαγορεύουν ... αν υπάρχουν τέτοιοι. Αλλιώς ας συμβουλευθεί το προσωπικό αρχείο του και ας αιτιολογήσει την κατηγορία του.
Παραθέτω χθεσινές αναρτήσεις για να υποβοηθήσω την μνήμη του:

Ρουφιανευεις κόσμο μπλιζ ειναι αλήθεια ;

ειναι αυτο που λέμε τάφος  αλλα ανοιχτός

Μάλιστα  ρουφιανικη ασάφεια  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Με την ευκαιρία θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω και εγώ τον κ. brabus να απαντήσει, αιτολογημένα, που στηρίζει την άποψή του ότι ο νηματοθέτης ρουφιανεύει. Έχει το δικαίωμα πριν απαντήσει να συμβουλευθεί και αυτούς που του τα υπαγορεύουν ... αν υπάρχουν τέτοιοι. Αλλιώς ας συμβουλευθεί το προσωπικό αρχείο του και ας αιτιολογήσει την κατηγορία του.
Μην πιανεις την ευκαιρια γιατι γαμιεται ο διας.. αλλο το δικο σου θεμα και στο κατω κατω μην τα συγχεουμε. εδω παρεξηγηθηκε ο αλλος χωρις λογο (εκτος αν εχει και δεν τον λεει) επειδη του ειπα μια μπουρδα και του εχω πει τοσες...
εσυ τωρα τι επεμβαινεις με το θεμα σου; λυστε το αλλη φορα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.133
Πόντοι
2.606
Με την ευκαιρία θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω και εγώ τον κ. brabus να απαντήσει, αιτολογημένα, που στηρίζει την άποψή του ότι ο νηματοθέτης ρουφιανεύει. Έχει το δικαίωμα πριν απαντήσει να συμβουλευθεί και αυτούς που του τα υπαγορεύουν ... αν υπάρχουν τέτοιοι. Αλλιώς ας συμβουλευθεί το προσωπικό αρχείο του και ας αιτιολογήσει την κατηγορία του.
ρε πας καλα και συ εχθες δεν βγηκε το σβολι και εγραψε φορα παρτιδα οτι μιλας για κεινη σε αλλους απο δω  μεσα πισω απ την πλατη της? εμενα θα βαλεις στο εδωλιο στην θεση σου?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Αν θες τη προσωπικη μου αποψη για τα οσα θα γινουν μεσα στο αμεσο μελλον.
Σε περιπτωση ναι: Η κυβερνηση παραιτειται και αναλαμβανουν καποιοι "εθνοσωτηρες" να σωσουν τους εαυτους τους αρχικα
και κατοπιν και εμας τους φουκαραδες. Η ΕΚΤ δινει αμεσως χρηματα και και ολα αποκαθιστανται οπως ηταν πριν 6 μηνες
με ησυχια ταξη και ασφαλεια. Το γιουρογκρουπ θα εχει πλεον και την αδεια του Ελληνικου λαου για το γαμησι που θα μας κανει.
Και οποιος αντεξει αντεξε.
Σε περιπτωση οχι: Η κυβερνηση θα παει να διαπραγματευτει, η ΕΚΤ δεν θα δωσει χρημα, το γιουρογκρουπ θα καθυστερει τις
διαπραγματευσεις, ο κοσμος θα αρχισει να διαμαρτυρεται, ειδικα αν τα ΑΤΜ σταματησουν να βγαζουν χρημα, η κυβερνηση θα
παραιτηθει, θα αναλαβουν παλι οι γνωστοι "εθνοσωτηρες" η ΕΚΤ θα δωσει αμεσως χρηματα, και θα αποκατασταθει παλι η ησυχια,
ταξη, και ασφαλεια. Τα μετρα θα παρθουν παλι, αλλα το γαμησι θα ειναι ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ελληνικου λαου.

αρα γιατι να παρω καραβι να παω στο νησι και μην παρω αεροπλανο αφου το ιδιο θα μου στοιχησει και θα παω στο ιδιο μερος αλλα ποιο γρηγορα!!!!!!!

τωρα εκανα δημιουργικη ασαφεια!!!!!! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.232
Πόντοι
19.795
Ζηταω συγγνωμη απο το νηματοθετη για το ποσταρισμα πολιτικων αποψεων σε αυτο το νημα που με φιλοξενει
σαν μικροτσουτσουνο και παππουλη και υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να μην το κανω (συχνα).

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    122,6 KB · Εμφανίσεις: 2

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ρε πας καλα και συ εχθες δεν βγηκε το σβολι και εγραψε φορα παρτιδα οτι μιλας για κεινη σε αλλους απο δω  μεσα πισω απ την πλατη της? εμενα θα βαλεις στο εδωλιο στην θεση σου?
δεν τα ξερεις καλα.. ο αγιος ειπε οτι πριν με γνωρισει ο μπλιζ..μιλουσε πισω απο την πλατη μου. Μειν εδω τα ειπε ο αγιος και ανεφερε και τι ειπε. Ασε τον μπλιζ εδω εσυ εχεις κατι μαζι μου; ειπα κατι για εσενα; εκτος της πλακας; γιατι ζοριστηκες;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
παιδια ειμαι τοσα χρονια εδω μεσα μια φορα με εναν δεν εχω παρεξηγηθει !!!!!!!! μηπως ηρθε η ωρα ?????????

μπαρμπους ειμαι στο πλευρο σου απο εδω και μπρος ειμαι παρεξηγημενος με την ερι !!!!!

ερι εισαι μια λιγδιαρα κουσκουσιαρα αλουστη και κοντη τελος !!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παιδια ειμαι τοσα χρονια εδω μεσα μια φορα με εναν δεν εχω παρεξηγηθει !!!!!!!! μηπως ηρθε η ωρα ?????????

μπαρμπους ειμαι στο πλευρο σου απο εδω και μπρος ειμαι παρεξηγημενος με την ερι !!!!!

ερι εισαι μια λιγδιαρα κουσκουσιαρα αλουστη και κοντη τελος !!!!!!!!!!!
:hi: ναι λαρυ μου ειμαι ... :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καμια απαντηση ντρομπρα και αντρικια εχουμε;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

1. Μπήκατε σε μία συζήτηση, χθες, που δεν σας ανήκε. Ήταν ανάμεσα στο νηματοθέτη και τον Άγιο.
2. Δεν φροντίσατε να μάθετε το περιεχόμενο της συζήτησης πριν να προβείτε στις αναρτήσεις σας.
3. Ο νηματοθέτης καταλόγιζε ρουφιανιλίκι στον Άγιο επειδή είχε κάνει [ επί δύο ημέρες ] αναρτήσεις, με τις οποίες πληροφορούσε την κα. Έριναλ για πράγματα που ο Άγιος ισχυρίζεται ότι ο νηματοθέτης έλεγε για την κα. Έριναλ πίσω από την πλάτη της.
Πως λοιπόν εσείς συμπεράνατε ότι ο νηματοθέτης ρουφιανεύει.
Αν σας θέσω ως δεδομένο ότι έγιναν οι παραπάνω αναρτήσεις του Αγίου, πείτε μου σας παρακαλώ, ποίος είναι ο ρουφιάνος κατά την γνώμη σας;

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Ρεύμα υπέρ του "ΝΑΙ" από επιφανή μέλη της κοινωνίας μας... :bounce: :bounce: :bounce:

Ολο και πληθαίνουν οι τάξεις των οπαδών του "ΝΑΙ" στην πρόταση Γιουνκέρ για το δημοψήφισμα:
Μετά τον Βασίλη Λεβέντη, υπέρ του "ΝΑΙ" τάχθηκαν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Ντέμης Νικολαΐδης, η Δέσποινα Βανδή, η Μιμή Ντενίση κλπ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.232
Πόντοι
19.795
αρα γιατι να παρω καραβι να παω στο νησι και μην παρω αεροπλανο αφου το ιδιο θα μου στοιχησει και θα παω στο ιδιο μερος αλλα ποιο γρηγορα!!!!!!!

τωρα εκανα δημιουργικη ασαφεια!!!!!! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Δεν μπορω να σε συμβουλεψω τι θα κανεις, εγω απλως ειμαι αντιδραστικο στοιχειο. Και σε βεβαιωνω οτι
ειμαι οικονομικα πανω απο το μεσω ορο αυτων που θα μπορουσες να πεις "βολεμενους" αλλα επειδη αισθανομαι
ενα αγγουρι να προσπαθει να μπει στο κωλο μου, δεν θα πρεπει καπως να αντιδρασω; Να βαλω λιγη βαζελινη;
Εστω και αν ξερω οτι στο τελος δεν θα το αποφυγω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αν δεν πάρουν θέση Πητ Παπαδακος και Εθνικός Σταρ δε πάω να ψηφίσω.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Αναμένω απάντηση...

1. Μπήκατε σε μία συζήτηση, χθες, που δεν σας ανήκε. Ήταν ανάμεσα στο νηματοθέτη και τον Άγιο.
2. Δεν φροντίσατε να μάθετε το περιεχόμενο της συζήτησης πριν να προβείτε στις αναρτήσεις σας.
3. Ο νηματοθέτης καταλόγιζε ρουφιανιλίκι στον Άγιο επειδή είχε κάνει [ επί δύο ημέρες ] αναρτήσεις, με τις οποίες πληροφορούσε την κα. Έριναλ για πράγματα που ο Άγιος ισχυρίζεται ότι ο νηματοθέτης έλεγε για την κα. Έριναλ πίσω από την πλάτη της.
Πως λοιπόν εσείς συμπεράνατε ότι ο νηματοθέτης ρουφιανεύει;
Αν σας θέσω ως δεδομένο ότι έγιναν οι παραπάνω αναρτήσεις του Αγίου, πείτε μου σας παρακαλώ, ποίος είναι ο ρουφιάνος κατά την γνώμη σας;

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αν θες τη προσωπικη μου αποψη για τα οσα θα γινουν μεσα στο αμεσο μελλον.
Σε περιπτωση ναι: Η κυβερνηση παραιτειται και αναλαμβανουν καποιοι "εθνοσωτηρες" να σωσουν τους εαυτους τους αρχικα
και κατοπιν και εμας τους φουκαραδες. Η ΕΚΤ δινει αμεσως χρηματα και και ολα αποκαθιστανται οπως ηταν πριν 6 μηνες
με ησυχια ταξη και ασφαλεια. Το γιουρογκρουπ θα εχει πλεον και την αδεια του Ελληνικου λαου για το γαμησι που θα μας κανει.
Και οποιος αντεξει αντεξε.
Σε περιπτωση οχι: Η κυβερνηση θα παει να διαπραγματευτει, η ΕΚΤ δεν θα δωσει χρημα, το γιουρογκρουπ θα καθυστερει τις
διαπραγματευσεις, ο κοσμος θα αρχισει να διαμαρτυρεται, ειδικα αν τα ΑΤΜ σταματησουν να βγαζουν χρημα, η κυβερνηση θα
παραιτηθει, θα αναλαβουν παλι οι γνωστοι "εθνοσωτηρες" η ΕΚΤ θα δωσει αμεσως χρηματα, και θα αποκατασταθει παλι η ησυχια,
ταξη, και ασφαλεια. Τα μετρα θα παρθουν παλι, αλλα το γαμησι θα ειναι ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ελληνικου λαου.

συμπλήρωμα στις παραπάνω εξισώσεις:
έστω ότι βγει ΝΑΙ και με δεδομένη την δημοσίευση της βιωσιμότητας του χρέους από το ΔΝΤ μέχρι την Κυριακή, τι θα πρέπει να γίνει μετά?
ποιος θα το καταπιεί αυτό έτσι απλά, όποιος και αν είναι? και αν το καταπιούν τι είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom