Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
"πρεπει οι ξενοι να παρεμβουν ευθεως στις επικειμενες εκλογες."

πατριωτισμος.
Ο κ. νηματοθέτης εχει πει οτι δεν επιθυμει πολιτικες συζητησεις εδω.
Θα προτεινα να το αποφυγουμε.
Δεν θυμαμαι περιπτωση στο παρελθον που να μιλησαμε πολιτικα εμεις οι δυο και να μην καταληξαμε σε κατι σαν Ανδρεας Παπαδοπουλος-Ραχηλ Μακρή στον Παπαδακη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πατριδα μας η Ελλαδα, ταυτοτητα μας η Ευρωπη.
Αλεξ η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε οτι μια γειτόνισσα μαυραγορίτισσα, μεγαλη ρουφιανα ελεγε ακριβως αυτο που λες για τους γερμανους, οτι αυτοί ειναι οι σωτηρία μας.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αλεξ η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε οτι μια γειτόνισσα μαυραγορίτισσα, μεγαλη ρουφιανα ελεγε ακριβως αυτο που λες για τους γερμανους, οτι αυτοί ειναι οι σωτηρία μας.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η μονη σωτηρια μας ειμαστε εμείς.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
60 χρονια 60 χρονια αλλα η πουτσαρα πουτσαρα.. (συγνωμη ραο παο)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ συγνωμη Νικ το δημοψηφισμα μου φερνει γκαβλες μαλλον.. :2funny:
σου έχω πει τίποτα για της θειας σου το μπουγαδοκόφινο?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο κ. νηματοθέτης εχει πει οτι δεν επιθυμει πολιτικες συζητησεις εδω.
Θα προτεινα να το αποφυγουμε.
Δεν θυμαμαι περιπτωση στο παρελθον που να μιλησαμε πολιτικα εμεις οι δυο και να μην καταληξαμε σε κατι σαν Ανδρεας Παπαδοπουλος-Ραχηλ Μακρή στον Παπαδακη.
ζΟ νηματοθετης πηγε και μιλουσε πισω απο την πλατη μου σε αγιους κτλ.. οποτε σκασιλα μου. ας ερθει να μου κανει παρατηρηση ο ιδιος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο μοναδικος που ειναι τεφαρικι και οτι ειπε το ειπε μπροστα ειναι αληθεια ειναι ο αγιος. Κυριος και σοβαρος :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πρέπει να παραμείνουμε εωρω πέη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795
Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο παρουσιαστής του "World Party" του Alpha, Γιώργος Μαυρίδης, αποκάλυψε τους ιδιαίτερους λόγους που τον κάνουν να ψηφίσει «Όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα για την υπογραφή της πολυσυζητημένης σύμβασης της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους δανειστές.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε:

Εδω και 2 μέρες θέλω να σχολιάσω τα γεγονότα πού συμβαίνουν στην χώρα μας.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που με κρατούσε πίσω μέχρι να γράψω αυτό το κείμενο, βρίσκεται στα σχόλια που δέχομαι κατά καιρούς από άγνωστους, που με αποκαλούν , "βολεμενο"κάθε φορά που αναφέρομαι στην πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας.
Επειδή όμως η κατάσταση έχει εκτροχιαστη θέλω πολύ να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα που μου δίνει η δημοκρατία και να εκφράσω την άποψή μου.

Πριν το κανω όμως, θα γράψω 3 πράγματα που μέχρι σήμερα είχα υποσχεθεί ότι δε θα αναφερθώ ποτέ...
Ειμαι 37 χρόνων και είμαι παιδί που με μεγάλωσε μια μάνα και μια γιαγιά, εμένα και την αδερφή μου.
Ο πατέρας μου μπαινοβγαινε σε φυλακές με αποτέλεσμα η μητέρα μου να δουλεύει όλη μέρα για να μας μεγαλώσει.
Δε θα πω παραπάνω για αυτο τον άνθρωπο γιατί ζει και δε θέλω να τον στεναχωρησω ασχέτως με το τι έκανε στην οικογένεια μας.
Ξεκίνησα να δουλεύω σε ηλικία 15 ετών γιατί απλά δεν γινόταν αλλιώς.
Δε θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πήγαινα στο σχολείο και δεν είχα λεφτά να παρω τυροπιτα και είχα ταράξει στην τρακα όλους τους συμμαθητές μου.
Πήγα νυχτερινό για να βγάλω το σχολειο και δούλευα τα πρωινά σε γυραδικο και τα βράδια μετά απο το σχολειο 10-2 σε πιτσαρία πακετας.
Μέχρι τα 30 μου έζησα μια ολόκληρη ζωή σε μόνιμη οικονομική κρίση, έκανα ότι δουλειά μπορούσα για να τα φέρνω βόλτα.
Ειχα το μαγαζι μου που έφτιαξα με αιμα και συγχρόνως δούλευα νύχτα σε μαγαζιά για να πληρώνω τα ενοίκια μου.
Τα τελευταία 5 χρονια και μετα απο πολύ ιδρώτα κατάφερα να ειμαι καλα οικονομικά και να μπορώ να βοηθησω επιτέλους τους δικούς μου ανθρώπους.

Τις τελευταίες 24 ώρες πρέπει να πάρω μια απόφαση για το τι θα ψηφίσω στο δημοψήφισμα.
Για πρώτη φορά μου δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσω εγώ και όχι οι άλλοι.
Δέχομαι μια απειλή στο ότι αν πω Όχι, θα χάσω ότι έχω κάνει μέχρι τώρα στην ζωη μου με τόσο κόπο.
Με τρομοκρατουν ότι με περιμένει η καταστροφή αν πω Όχι.
Θα γίνω φτωχός αν ψηφίσω Όχι...
Θα γυρίσουμε στην δραχμή και θα τα χάσουμε όλα.
Θα χρεοκοπησουμε.

Εεε λοιπόν θα ψηφίσω ΟΧΙ....
Μακάρι αυτό το ΟΧΙ να είναι η αρχή για να μην υπάρξει ποτέ ξανά κάνενα παιδί πεινασμενο, καμία μάνα να δουλεύει για 400 ευρω και να σκυβει το κεφάλι, καμία γιαγιά να παρακαλαει να πάρει την σύνταξη της.
ΟΧΙ και ας τα χάσω όλα, ας ξαναρχίσω από την αρχή, θα ξαναδουλεψω από την αρχή, την δουλειά δεν την φοβήθηκα ποτέ.
Το κεφάλι δε το εσκυψα ΠΟΤΕ σε κανεναν πουστη.
Την Κυριακή θα βάλω στον φάκελο ένα μεγάλο ΟΧΙ μαζί με τα αρχιδια μου και θα το στείλω στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα...

Γιώργος Μαυριδης

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο παρουσιαστής του "World Party" του Alpha, Γιώργος Μαυρίδης, αποκάλυψε τους ιδιαίτερους λόγους που τον κάνουν να ψηφίσει «Όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα για την υπογραφή της πολυσυζητημένης σύμβασης της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους δανειστές.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε:

Εδω και 2 μέρες θέλω να σχολιάσω τα γεγονότα πού συμβαίνουν στην χώρα μας.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που με κρατούσε πίσω μέχρι να γράψω αυτό το κείμενο, βρίσκεται στα σχόλια που δέχομαι κατά καιρούς από άγνωστους, που με αποκαλούν , "βολεμενο"κάθε φορά που αναφέρομαι στην πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας.
Επειδή όμως η κατάσταση έχει εκτροχιαστη θέλω πολύ να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα που μου δίνει η δημοκρατία και να εκφράσω την άποψή μου.

Πριν το κανω όμως, θα γράψω 3 πράγματα που μέχρι σήμερα είχα υποσχεθεί ότι δε θα αναφερθώ ποτέ...
Ειμαι 37 χρόνων και είμαι παιδί που με μεγάλωσε μια μάνα και μια γιαγιά, εμένα και την αδερφή μου.
Ο πατέρας μου μπαινοβγαινε σε φυλακές με αποτέλεσμα η μητέρα μου να δουλεύει όλη μέρα για να μας μεγαλώσει.
Δε θα πω παραπάνω για αυτο τον άνθρωπο γιατί ζει και δε θέλω να τον στεναχωρησω ασχέτως με το τι έκανε στην οικογένεια μας.
Ξεκίνησα να δουλεύω σε ηλικία 15 ετών γιατί απλά δεν γινόταν αλλιώς.
Δε θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πήγαινα στο σχολείο και δεν είχα λεφτά να παρω τυροπιτα και είχα ταράξει στην τρακα όλους τους συμμαθητές μου.
Πήγα νυχτερινό για να βγάλω το σχολειο και δούλευα τα πρωινά σε γυραδικο και τα βράδια μετά απο το σχολειο 10-2 σε πιτσαρία πακετας.
Μέχρι τα 30 μου έζησα μια ολόκληρη ζωή σε μόνιμη οικονομική κρίση, έκανα ότι δουλειά μπορούσα για να τα φέρνω βόλτα.
Ειχα το μαγαζι μου που έφτιαξα με αιμα και συγχρόνως δούλευα νύχτα σε μαγαζιά για να πληρώνω τα ενοίκια μου.
Τα τελευταία 5 χρονια και μετα απο πολύ ιδρώτα κατάφερα να ειμαι καλα οικονομικά και να μπορώ να βοηθησω επιτέλους τους δικούς μου ανθρώπους.

Τις τελευταίες 24 ώρες πρέπει να πάρω μια απόφαση για το τι θα ψηφίσω στο δημοψήφισμα.
Για πρώτη φορά μου δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσω εγώ και όχι οι άλλοι.
Δέχομαι μια απειλή στο ότι αν πω Όχι, θα χάσω ότι έχω κάνει μέχρι τώρα στην ζωη μου με τόσο κόπο.
Με τρομοκρατουν ότι με περιμένει η καταστροφή αν πω Όχι.
Θα γίνω φτωχός αν ψηφίσω Όχι...
Θα γυρίσουμε στην δραχμή και θα τα χάσουμε όλα.
Θα χρεοκοπησουμε.

Εεε λοιπόν θα ψηφίσω ΟΧΙ....
Μακάρι αυτό το ΟΧΙ να είναι η αρχή για να μην υπάρξει ποτέ ξανά κάνενα παιδί πεινασμενο, καμία μάνα να δουλεύει για 400 ευρω και να σκυβει το κεφάλι, καμία γιαγιά να παρακαλαει να πάρει την σύνταξη της.
ΟΧΙ και ας τα χάσω όλα, ας ξαναρχίσω από την αρχή, θα ξαναδουλεψω από την αρχή, την δουλειά δεν την φοβήθηκα ποτέ.
Το κεφάλι δε το εσκυψα ΠΟΤΕ σε κανεναν πουστη.
Την Κυριακή θα βάλω στον φάκελο ένα μεγάλο ΟΧΙ μαζί με τα αρχιδια μου και θα το στείλω στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα...

Γιώργος Μαυριδης

μια ερωτηση θα υπαρχει δουλεια που θα μπορει να κανει σε μια κατεστραμενη ελλαδα που τα παντα τα εισαγει?????

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Την Κυριακή ψηφίζουμε όχι στα ξενοφερτα μνημόνια.
Ψηφίζουμε Ναι στο δικό μας μνημόνιο.
Πόσο απλό ποσό σατανικά τέλειο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Την Κυριακή ψηφίζουμε όχι στα ξενοφερτα μνημόνια.
Ψηφίζουμε Ναι στο δικό μας μνημόνιο.
Πόσο απλό ποσό σατανικά τέλειο.
κατσε θα ερθει ο μπραμπ να σου κανει κερκιδα  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.133
Πόντοι
2.606
νευρακια;  :tooth: αν δεν εχει προσωπικοτητα ο αλλος ετσι συμβαινει.. ;)
απολειφαδι κρατα τις κρισεις για τον εαυτο σου και ασχολησου με οποιον αλλον θες εκτος απο μενα καημενη σε γαρμπιλι παιζεις μπαλα μεχρι εκει εισαι  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom