kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε σαλτα και γαμησου.... γκετ ε λαιφΡε πούτσικ απο πισω μου τρεχετε????
ρε σαλτα και γαμησου.... γκετ ε λαιφΡε πούτσικ απο πισω μου τρεχετε????
πηδαεδω βαλε το ξυσιμο κεφαλας
![]()
εγω μενω στον δενδροποταμο και ειμαι φτωχη και απλυτη![]()
μύθος οι πλούσιοι δικηγόροι?
Την προσωρινη διαταγη την εκανες?εγω μενω στον δενδροποταμο και ειμαι φτωχη και απλυτη![]()
επιτελους ενας ανθρωπος που σκεφτεται . Καλως τον αγιο.. δεν μπορω να καταλαβω πως εμπλεξα εδω μεσαΔεν χρειάζεται να ρωτήσετε τον κ. Σισέ. Μπορώ να σας πώ και μόνος μου. Άσπρη ολοσωμη σκελέα. Βαμβακερή το καλοκαίρι και μάλλινη τον χειμωνα.
βεβαιως εκανα 3Την προσωρινη διαταγη την εκανες?
μα ειδικα τον μπραμπ που τον αγαπω τοσο και το εχω δηλωσει.. να με παρεξηγησει; ειναι δυνατον ;να σε βρισω να μου αφιερωνεις τραγουδια?
μα ειδικα τον μπραμπ που τον αγαπω τοσο και το εχω δηλωσει.. να με παρεξηγησει; ειναι δυνατον ;
λιωσε τωρα με τον κλαιν μαιν μαγκα και ασε εμενα με τοσα σακια ρυζι....μα ειδικα τον μπραμπ που τον αγαπω τοσο και το εχω δηλωσει.. να με παρεξηγησει; ειναι δυνατον ;
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα με τρολαρετε ολοι ρε πουτσικ;λιωσε τωρα με τον κλαιν μαιν μαγκα και ασε εμενα με τοσα σακια ρυζι....
ερι εμεις οι δυο τελος....
και μην απαντησεις θα σε βρισω
μου ριχνει ο μπλιζ καψωνη.. ;)αντε να σου ριξει ενα πουτσο να ησυχασουμε !
μετα τον καυγα θα θελουμε να μας ριξεις εναν (συγνωμη τομα :o )λοιπον μαλακισμενα κλεινω το τσαρδι το οποιο απορω και γιατι ανοιγω δοζ ντειζ και παω σπιτι
κανονιστε να ανοιξω πι σι και να δω γλυκαναλατιες θα σας πηδηξω.
οχι ετσι
ετσι
![]()
αστο νικ φτανει ως εδω ο καθενας ας κρινει και ας εκτιμησει κατα το δοκουνΑς πω και εγώ κάτι, εφόσον είμαι από την αρχή μέλος του νήματος.
Θα αρχίσω μάλιστα από τον αδελφό μου Μπλιζ.
Μπλιζάκο χιουμοριστικές ήταν οι αναρτήσεις του Αγίου κατά τη γνώμη μου. Ακόμη και αν εμπεριείχαν μια δόση αλήθειας. Άλλωστε όλοι δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια εικόνα για το συνομιλητή μας εδώ? Ειδικά όταν πρόκειται για γυναικείο μέλος λες μια αρλούμπα πριν την γνωρίσεις καλύτερα. Δεν νομίζω ότι και η Έρη θα παρεξηγηθεί αν και εγώ που δεν την γνωρίζω μιλήσω με κάποιον φίλο και πω ότι τη φαντάζομαι κοντή, χοτρή, άσχημη, ή ψιλή και όμορφη.
Μπραμπ, σαν τρίτος που βλέπω εδώ και μήνες τα ποστ που απευθύνεις στην Έρη και τα ποστ που σου απευθύνει εκείνη, δεν κατάλαβα ποιο ήταν αυτό που σε πείραξε. Επομένως δεν καταλαβαίνω τι φταίει. (Αν φταίει και δεν τρολάρεις πάλι).