blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
καλησπέρα στους γεροπόρνους![]()
Καλησπέρα, κύριε!
καλησπέρα στους γεροπόρνους![]()
KαληΜέρα από το φούρνο στο Μετάξι.![]()
![]()
Εκεί στο φούρνο λοιπόν να μάθετε ότι μετά τις 12 λέμε καλησπέρα...!![]()
Εξαρτάται αν γαμήσαμε τις κουρού-κουρού του φούρνου ή αν μας απαξίωσαν μέχρι και αυτές.![]()
![]()
Καλησπέρα κύριοι!
Εχεις κονέ ή θα μείνουμε στο looking ??? :S![]()
Κύριε Άγιε.
1. Αν δεν θέλετε να σας αποκαλώ κύριο, είναι δικαίωμά σας. Υπόσχομαι να απέχω της προσφώνησης αυτής στο μέλλον.
2. Το να προσφωνείς κάποιον "κύριε" (κλητική προσφώνηση) και να προτάσσεις, του επικείμενου ουσιαστικού, άρθρο (The Saint), θα οδηγούσε τον μακαρίτη Τζάρτζανο (συγγραφέα του Συντακτικού που διδάχθηκα στο σχολείο προ 35ετίας) σε αυτοκτονία, αν ζούσε.
3. Επαναλαμβάνω αυτό που προανέφερα. Σας ρώτησα τι ώρα είναι (δλδ το όνομα της κοπέλας) και μου εξιστορήσατε τον τρόπο κατασκευής του ρολογιού (γενικότερη θεώρηση γατί δεν πρέπει να κάνουμε σεξ χωρίς προφύλαξη).
4. Από την στιγμή που αναφερθήκατε σε κάποια κοπέλα, και από την στιγμή που μετέχετε σε ένα forum, επιβάλλεται να αναφέρετε το όνομά της. Η διαφήμιση που τυχόν θα της γίνει, κάμπτεται μπροστά στο υπέρτερο αγαθό της προστασίας των υπολοίπων.
5. Για να σας χρίσει κάποιος προμότορα, θα πρέπει να έχετε δώσει και τα ανάλογα δείγματα.
καταθέτω το copyright για το κουρού-κουρού.
Τολμώ να πω ότι πέρασα από τον φούρνο.
Το νήμα της αλληλεγγύης!![]()
Και γω καταθέτω το δικό μου cLopyright.
Τα σέβη μου κύριε Ντέρτι (έκω στην καρντιά ωχαμαν).![]()
1.Χαμένο σας έχουμε τελευταία, που χωθήκατε![]()
2.Σας χρωστάω ένα μέηλ, πήζω αλλά ελπίζω![]()
1. Παρακαλώ.1. Ευχαριστώ.
2. Ορθόν. Παρακαλώ όπως το αναφέρετε και στον νηματοθέτη, ο οποίος μας έκανε ολόκληρη διάλεξη σχετικά με τις ορθές προσφωνήσεις και την χρησιμοποιούσε μέχρι πρότεινος.
3-4-5. Κυκλοφορεί κάποια φήμη, και θεώρησα καλό να ανακοινώσω στα μέλη να είναι προσεκτικά. Όσοι από εσάς, το βρίσκετε παράλογο, άνευ ουσίας και σημασίας, "γενικότητα", η εικοτολογείτε ότι υποβόσκει υστεροβουλία, σας ζητώ συγγνώμην.
2. Η σχέση του νηματοθέτη με την σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας συναγωνίζεται το γούστο του στις γυναίκες (πλήρης ανυπαρξία)