Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.461
- Πόντοι
- 24.436
Σε τόσες σελίδες δεν θα προσέξει την ανάρτησή σας... ;)
Καλοθελητές υπάρχουν πολλοί !
Σε τόσες σελίδες δεν θα προσέξει την ανάρτησή σας... ;)
Μπορεί να σας ευχηθεί κιόλας :"Να πάτε να γαμηθείτε"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάγω για short break τσιπουροθεραπείας
Ζήτω τα smartphone![]()
Και από ότι έχω μάθει πιάνουν οι ευχές της! Μακάρι !
Υπάγω για short break τσιπουροθεραπείας
Ζήτω τα smartphone![]()
[size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
Επειδή η γνώμη σας μετράει![/size]
Σας ζηλεύω κε Dirty! Καλά να περάσετε αν και το θεωρώ δεδομένο !
Μήπως όλες οι απαντήσεις είναι προβοκατόρικες;
Έχετε καταντήσει καθηγητής του γκαιμπελισμού και ινστρούχτορας της ίντριγκας, κύριε.
Όταν ασκείται η εξουσία εν ονόματι και προς το συμφέρον του λαού (ξέρω ότι η λέξη θα σε χαλάσει , γι αυτό και την γράφω), οι εκλογές είναι μια περιττή διαδικασία, που μοναδικό σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει το λαϊκό κίνημα από τις πραγματικές του επιδιώξεις και τα προβλήματά του. Η δικτατορία του προλεταριάτου δεν έχει ανάγκη εκλογών. Άλλωστε η επανάσταση (αν επικρατήσει) παράγει δίκαιο (κι αν δεν επικρατήσει φέρνει κρεμάλες...)Μήπως σεις, οι κομμουνισταί, είσθε κατά των ψηφοφοριών, κύριε;
Όταν ασκείται η εξουσία εν ονόματι και προς το συμφέρον του λαού (ξέρω ότι η λέξη θα σε χαλάσει , γι αυτό και την γράφω), οι εκλογές είναι μια περιττή διαδικασία, που μοναδικό σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει το λαϊκό κίνημα από τις πραγματικές του επιδιώξεις και τα προβλήματά του. Η δικτατορία του προλεταριάτου δεν έχει ανάγκη εκλογών. Άλλωστε η επανάσταση (αν επικρατήσει) παράγει δίκαιο (κι αν δεν επικρατήσει φέρνει κρεμάλες...)
Κερνάω τσιπουράκια (από την σύνταξη που θα παίρνω για πολύ καιρό ακόμα. Θα σας τα πτωχεύσω τα ταμεία, κουφάλες).
Μέχρι λοιπόν να επικρατήσει η επανάστασή σας και το προλεταριάτο [] να αναχθεί σε δικτάτορα, καλό είναι να συμμετέχετε στην ροή των εργασιών του νήματος.
Το νήμα της μεγαλοψυχίας!![]()
Όταν ασκείται η εξουσία εν ονόματι και προς το συμφέρον του λαού (ξέρω ότι η λέξη θα σε χαλάσει , γι αυτό και την γράφω), οι εκλογές είναι μια περιττή διαδικασία, που μοναδικό σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει το λαϊκό κίνημα από τις πραγματικές του επιδιώξεις και τα προβλήματά του. Η δικτατορία του προλεταριάτου δεν έχει ανάγκη εκλογών. Άλλωστε η επανάσταση (αν επικρατήσει) παράγει δίκαιο (κι αν δεν επικρατήσει φέρνει κρεμάλες...)