ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Καλημερίζω τη σεβάσμια γερουσία και την αγαπητή μου Αφροδίτη!![]()
Καλημερίζω τη σεβάσμια γερουσία και την αγαπητή μου Αφροδίτη!![]()
Καλό θα ήταν αγαπητέ, προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με το ποια είναι η κοπέλα αλλά και πρωτίστως για την προστασία μας, να μιλήσετε επώνυμα.ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κυκλοφορούν φήμες, πως κάποια εκδιδόμενη που το καλλιτεχνικό της άνομα αρχίζει από : S, και που ήλθε πρόσφατα στη χώρα μας μέσω γνωστού πρακτορείου, επιδίδεται σε "κρεμπιέδες". Είτε αυτές οι φήμες έχουν υπόσταση, είτε στερούνται υπόστασης, τα μέλη καλούνται να είναι προσεκτικά, και να δείχνουν την δέουσα προσοχή στις προφυλάξεις.
Καλό θα ήταν αγαπητέ, προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με το ποια είναι η κοπέλα αλλά και πρωτίστως για την προστασία μας, να μιλήσετε επώνυμα.
Όχι αγαπητέ μου. Μιλάτε πίσω από ένα νικ. Το "επωνύμως" πάντως αναφερόταν στην κοπέλα. Για αυτήν πρέπει να μιλήσετε επωνύμως, και όχι αναφέροντας απλά ότι το καλλιτεχνικό της αρχίζει από S. Γιατί πολύ απλά , αν ισχύει η φήμη, θα αλλάξει το όνομά της (ούτε η πρώτη θα είναι ούτε η τελευταία), κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Άλλωστε δεν το αναφέρουμε για να κάνουμε κακό στην "επαγγελματική εξέλιξη" της κοπέλας, αλλά για να προστατευθούμε. Έτσι δεν είναι;Επώνυμα το γράφω, Κύριε.
Όσο για τις "παρεξηγήσεις", σας βεβαιώ ότι θα υπάρξουν μεγαλύτερες και σφοδρότερες στην περίπτωση που αναφέρω με ακρίβεια το καλλιτεχνικό όνομα και το πρακτορείο.
Όχι αγαπητέ μου. Μιλάτε πίσω από ένα νικ. Το "επωνύμως" πάντως αναφερόταν στην κοπέλα. Για αυτήν πρέπει να μιλήσετε επωνύμως, και όχι αναφέροντας απλά ότι το καλλιτεχνικό της αρχίζει από S. Γιατί πολύ απλά , αν ισχύει η φήμη, θα αλλάξει το όνομά της (ούτε η πρώτη θα είναι ούτε η τελευταία), κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Άλλωστε δεν το αναφέρουμε για να κάνουμε κακό στην "επαγγελματική εξέλιξη" της κοπέλας, αλλά για να προστατευθούμε. Έτσι δεν είναι;
Βεβαίως και γράφω πίσω από ένα νικ, όμως εγώ δεν εξέδωσα επείγουσα ανακοίνωση, για θέμα που, δυνητικά, άπτεται της υγείας των μελών.Κι εσείς πίσω από από ένα νικ γράφετε, όπως άλλωστε όλοι όσοι συμμετέχουν. Με το ότι το έγραψα επωνύμως, εννοώ ότι δεν κατασκεύασα κάποιον κλώνο (ως είθισται και όπως πράττουν οι περισσότεροι) προκειμένου να το αναφέρω.
Κατά τα άλλα από τα π.μ. που έχω ήδη λάβει, και που είναι ήδη αρκετά, όλοι όσοι μου έχουν στείλει έχουν "ψυλλιαστεί" για ποια πρόκειται.
Βεβαίως και γράφω πίσω από ένα νικ, όμως εγώ δεν εξέδωσα επείγουσα ανακοίνωση, για θέμα που, δυνητικά, άπτεται της υγείας των μελών.
Επιπροσθέτως όμως θα ήθελα να σας θυμίσω ότι μετέχετε σε ένα forum, και forum σημαίνει ένα μέρος ή τόπος που ΔΗΜΟΣΙΆ ανταλλάσσονται γνώμες και απόψεις. Αν θέλουμε να μιλάμε με πμ, υπάρχουν και τα mail.
Γι αυτό λοιπόν, παρακαλώ πολύ μιλήστε επώνυμα (και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης εννοώ το όνομα και το πρακτορείο της κοπέλας), για να ξέρουμε κι εμείς τους ενδεχόμενους κινδύνους.
Κύριε Άγιε, εγώ σας ρώτησα τι ώρα είναι, και εσείς μου απαντήσατε πως φτιάχνεται το ρολόι... Εκδώσατε μια "Έκτακτη Ανακοίνωση", βασιζόμενος σε φήμες (όπως ακριβώς το γράψατε) και όταν σας ζήτησα λεπτομέρειες, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Το κατάλαβα ότι δεν θέλετε να απαντήσετε, για τους δικούς σας λόγους (όποιοι κι αν είναι αυτοί). Μην μου κάνετε όμως και μάθημα υγιεινής της συνεύρεσης.Δείτε, Κύριε,
Για να μην το κουράζουμε και πολύ το θέμα... Όποιος συνευρίσκεται με εκδιδόμενες, αλλά και με άτομα για τα οποία δεν γνωρίζει την "κλινική" τους εικόνα, οφείλει να προσέχει, και αυτό διότι πάντα ελλοχεύουν κίνδυνοι. Οφείλει δε να προσέχει, όχι για να προστατεύει μόνον την δική του υγεία και των οικείων του, αλλά και την υγεία των υπολοίπων (συμπεριλαμβανομένων και των εκδιδομένων βέβαια).
Κατά τα άλλα, όστις κατάλαβε, κατάλαβε.
Το σοφό τεστ του Σωκράτη...που πρέπει να το εφαρμόζουμε κι' εμείς...
Read more:
Απορία ψάλτου βηξ!
Όταν κάποιος δεν ξέρει κάτι ή βρίσκεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να το κρύψει με τρόπο αμήχανο, όπως ο ψάλτης που αποφεύγει τα δύσκολα σημεία βήχοντας.
Κύριε Άγιε, εγώ σας ρώτησα τι ώρα είναι, και εσείς μου απαντήσατε πως φτιάχνεται το ρολόι... Εκδώσατε μια "Έκτακτη Ανακοίνωση", βασιζόμενος σε φήμες (όπως ακριβώς το γράψατε) και όταν σας ζήτησα λεπτομέρειες, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Το κατάλαβα ότι δεν θέλετε να απαντήσετε, για τους δικούς σας λόγους (όποιοι κι αν είναι αυτοί). Μην μου κάνετε όμως και μάθημα υγιεινής της συνεύρεσης.
Κύριε Άγιε.Κύριε Τραγουδολεπίδα,
Εν πρώτοις, το "Κύριε Άγιε" είναι ελαφρώς σόλοικο. Μπορείτε κάλλιστα να με καλείτε : "Αγιε" σκέτο, ή αν θέλετε να συμπεριλάβετε και το "κύριε", "Κύριε The Saint!"
Εν δευτέροις δεν κάνω μάθημα σε κανέναν. Απλώς σας ανέφερα τι πρέπει να γίνεται βάση κοινής και απλούστατης λογικής.
Εν τρίτοις, και επειδή είστε αρκετά καινούργιο μέλος στο παρόντα, σας διαβεβαιώ, πως αν αναφέρω δημοσία αυτά που μου ζητάτε να αναφέρω, παίζει να τις κάνω και διαφήμιση (χωρίς ενδεχομένως να υφίσταται και λόγος).
Τέλος, δεν αφήνω στην άκρη το γεγονός, πως με μια τέτοια κίνηση από μέρους μου, οι γνωστοί "καλοθελητές" θα με έχριζαν αυτομάτως προμότορα αντίπαλου γραφείου.