barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.382
- Πόντοι
- 5.506
Συμφωνώ απόλυτα...συν οτι τραμπουκιζουμε και λιγο τον θειο...
Εμενα φιλε θα μου κλασουν μια μαντρα @@ σε αλλα νηματα. Αλλα οταν βλέπω ανθρωποφαγια και εκβιασμους σε κοπέλες, μεχρι του σημειου να σταματησουν, αυτο ειναι παραπάνω απο οσα μπορει να αντεξει η συνειδηση μου. Ας μεινουν μονοι τους λοιπον.
[size=20pt]Λοιπόν!
Αυτού του είδους η συζήτηση δεν θα εισαχθεί στο δικό μας νήμα.
'Οσοι θεωρούν τους εαυτούς τους αυτόκλητους υπερασπιστές εργαζομένων να πάνε να κάνουν την συζήτηση στα αντίστοιχα νήματα και όχι εδώ.
Μας αφήνουν παγερά αδιάφορους τόσο τα κίνητρα τέτοιων συζητήσεων όσο και περιεχόμενό τους.[/size]
εισαι ηγετης θειο[size=20pt]Λοιπόν!
Αυτού του είδους η συζήτηση δεν θα εισαχθεί στο δικό μας νήμα.
'Οσοι θεωρούν τους εαυτούς τους αυτόκλητους υπερασπιστές εργαζομένων να πάνε να κάνουν την συζήτηση στα αντίστοιχα νήματα και όχι εδώ.
Μας αφήνουν παγερά αδιάφορους τόσο τα κίνητρα τέτοιων συζητήσεων όσο και περιεχόμενό τους.[/size]
ρε παιρνετε στα σοβαρα το σαι?
μπαροκ εισαι τρομερος και εσυ ντυσου καποτε ομως δεν κρυωνεις
ρε παιρνετε στα σοβαρα το σαι?
την κα ελενα?
ασε της μαλακιες γιωργη...κουμπαρε να προσεχεις
Εμενα φιλε θα μου κλασουν μια μαντρα @@ σε αλλα νηματα. Αλλα οταν βλέπω ανθρωποφαγια και εκβιασμους σε κοπέλες, μεχρι του σημειου να σταματησουν, αυτο ειναι παραπάνω απο οσα μπορει να αντεξει η συνειδηση μου. Ας μεινουν μονοι τους λοιπον.
Κοίτα, υπάρχει ΑΥΤΟ το νήμα και υπάρχουν και διάφορα άλλα. Ο καθένας κάνει την επιλογή του, απλά πράγματα.
Εδώ, στο συγκεκριμένο, αν υπάρχει καλό κλίμα είναι και ο λόγος ότι τέτοιες κουβέντες έχουν μείνει τελείως εκτός.
Και όσοι προσπάθησαν, αρκετές φορές παλιότερα, να το χαλάσουν απέτυχαν επανειλημμένα.
μπαροκ τρομερος εισαι δωστε χαιρετισματα στον μπαρος και στον τομαχοκ και στην ερη