Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Επιδημία έπεσε;  :think:

Δυστηχως αδερφε το "πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι" εχει τσαλαπατηθει εδω και καιρο μεσα σε αυτο το σαιτ. Οποτε καποιοι ανθρωποι δεν εχουμε θεση εδω. Την τελικη μου αποφαση θα την παρω αυριο. Αν δεν αλλαξει κατι και δεν σας δω, να σας χαιρετησω και εγω απο τωρα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.138
Πόντοι
5.506
Δυστηχως αδερφε το "πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι" εχει τσαλαπατηθει εδω και καιρο μεσα σε αυτο το σαιτ. Οποτε καποιοι ανθρωποι δεν εχουμε θεση εδω. Την τελικη μου αποφαση θα την παρω αυριο. Αν δεν αλλαξει κατι και δεν σας δω, να σας χαιρετησω και εγω απο τωρα.
ρε παιρνετε στα σοβαρα το σαι?  :headbang: :headbang: :headbang:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.304
Πόντοι
2.606
Λες να είναι Χαιλαντερ εξωγήινος;  :think: :think: :think:

ξανατονίζω το μία  :afro:

νομίζω πως είναι σε εξέλιξη ανορθόδοξο σχέδιο στασιαστών για να πάρουν το νήμα  :grin:

πέρα από την πλάκα, δε ξέρω τι συμβαίνει, αντιμετώπισα κι' εγώ διάφορα πέρσι επέστρεψα σύντομα όμως...
ο καθένας μπορεί να έχει την παρουσία που θέλει και τα όσα τον ενοχλούν απλά τα αφήνει πίσω.
σε ένα σάιτ, οποιοδήποτε, είναι πιο εύκολο και το νήμα αυτό τον ρόλο έχει.
αν δε μπορούμε σε κάποιο άλλο (νήμα) ερχόμαστε εδώ και ξεδίνουμε, κάνουμε πλάκα, λέμε και κανένα σοβαρό and so on...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

νομίζω πως είναι σε εξέλιξη ανορθόδοξο σχέδιο στασιαστών για να πάρουν το νήμα  :grin:

πέρα από την πλάκα, δε ξέρω τι συμβαίνει, αντιμετώπισα κι' εγώ διάφορα πέρσι επέστρεψα σύντομα όμως...
ο καθένας μπορεί να έχει την παρουσία που θέλει και τα όσα τον ενοχλούν απλά τα αφήνει πίσω.
αν δε μπορούμε σε κάποιο άλλο (νήμα) ερχόμαστε εδώ και ξεδίνουμε, κάνουμε πλάκα, λέμε και κανένα σοβαρό and so on...
Συμφωνώ απόλυτα  :grouphug:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.138
Πόντοι
5.506
ξανατονίζω το μία  :afro:

νομίζω πως είναι σε εξέλιξη ανορθόδοξο σχέδιο στασιαστών για να πάρουν το νήμα  :grin:

Συμφωνώ απόλυτα...συν οτι τραμπουκιζουμε και λιγο τον θειο...

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296

Εμενα φιλε θα μου κλασουν μια μαντρα @@ σε αλλα νηματα. Αλλα οταν βλέπω ανθρωποφαγια και εκβιασμους σε κοπέλες, μεχρι του σημειου να σταματησουν, αυτο ειναι παραπάνω απο οσα μπορει να αντεξει η συνειδηση μου. Ας μεινουν μονοι τους λοιπον.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.384
Πόντοι
5.506

TROLL MODE : OFF

Φυσικά και ο καθένας μας έχει πιο σημαντικά πράγματα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωή του απλά είναι αδιανόητο να αφήσει τον τόπο διασκέδασης, χαλάρωσης και εκτόνωσης της εποχής, το internet και τα διάφορα forum για μια μαλακία που έγινε εδώ μέσα που στην πραγματική ζωή δεν έχει καμία αξία. Δεν παίρνουμε βαρέως πολλά που συμβαίνουν εδώ μέσα γιατί άλλα είναι τα σοβαρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom