wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Φοβαται οτι θα αυξηθουν οι μετοχες μου εδω μεσαΦοβάστε ότι θα την χαρακτηρίσει κάποιος, παρόλα;
Φοβαται οτι θα αυξηθουν οι μετοχες μου εδω μεσαΦοβάστε ότι θα την χαρακτηρίσει κάποιος, παρόλα;
Ακριβως μαν.Γιαυτο οι μιλφαρες ειναι παρον το παρελθος και το μελλονΓια αυτο μονο μιλφαρες τεκνο μου Σαουλ
Εμ αφου καθονται και διαβαζουν την καθε μαλακια που γραφουν ΠΟΡΝΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ που κυκλοφορουν με τον μανδυα γυναικειου περιοδικου,για το πως θα τρελανουν τον γκομενο πως γινουν η μοιραια γυναικα και πιπες,αντι να ψαχνουν να βρουν αυτο που λεει η καρδουλα τους
Και κυριως δεν δαγκωνουμε!!!!Πάντως παιδιά γνώμη μου αν ξέρετε λίγο να επικοινωνήσετε με γυναίκες έχετε άνεση και δεν είστε λιγουρηδες,ακραίοι η ψυχακια μόνες τους θα έρχονται.
Εγω τους λεω οτι σε θελω οπως και να εισαι αρκει που εχεις διαφορετικα χρωμοσοματα απο μεναΜα, οταν βλεπειs την αλλη που σου αρεσει αυτο σκεφτεσαι....Δεν σ αρεσει πχ η προσωπικοτητα...απο μακρυα, ουτε τα πτυχια(αν εχει)
Τι να τηs πειs??? Οτι σε θελω επειδη ησουν αριστη στα Λατινικα????(που τα θυμηθηκα τωρα!!!)
Γιατι ρε????Νομιζειs οτι ειμεθα αγενειs?????....Ασε που ειμεθα αγαλματα ομορφιαs.....ΚουροιΠάντως παιδιά γνώμη μου αν ξέρετε λίγο να επικοινωνήσετε με γυναίκες έχετε άνεση και δεν είστε λιγουρηδες,ακραίοι η ψυχακια μόνες τους θα έρχονται.
Σιγα τα μούτρα...
Εισαι σιγουρη?Πάντως παιδιά γνώμη μου αν ξέρετε λίγο να επικοινωνήσετε με γυναίκες έχετε άνεση και δεν είστε λιγουρηδες,ακραίοι η ψυχακια μόνες τους θα έρχονται.
Ετσι λενε και για τα σκυλια......αλλα ποιοs με διαβεβαιωνει εμενα οτι δεν θα με δαγκωσει???Και κυριως δεν δαγκωνουμε!!!!
Πλησιαστε ;)
Αρεσουν και σε αυτον οι γεμάτες?Συγγνώμη αν σας προσέβαλα. Αντικαθιστω με τον κ. Ρούπερτ Έβερετ, που έχετε και κοινά γούστα.
Γιατι ακραιος? Δεν ειναι ουτε παραμορφωμενος ουτε 100 χρονων.Πεταχτα αυτια και ασχημα δοντια εχει.Επισης ειναι η φωτογραφια μουΑκραίος Σαούλ..
Είσαι αξιαγάπητος καληνύχταΓιατι ακραιος? Δεν ειναι ουτε παραμορφωμενος ουτε 100 χρονων.Πεταχτα αυτια και ασχημα δοντια εχει.Επισης ειναι η φωτογραφια μου
Αρεσουν και σε αυτον οι γεμάτες?
ΓκουντναιτΕίσαι αξιαγάπητος καληνύχτα
Κι εγω.....Δεν κρατιεμαι γιαΑγιε καληνύχτα πάω για προσευχή. Να βρω απαντηση
Αγιε καληνύχτα πάω για προσευχή. Να βρω απαντηση