erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχα έτσιΧατζηδάκης, Θεοδωρακης, Ξαρχακος ας πουμε.
Ατιμο τάμπλετ...
αχαχαχαχαχα έτσιΧατζηδάκης, Θεοδωρακης, Ξαρχακος ας πουμε.
Ατιμο τάμπλετ...
Η διπλοματια ειναι μεθωδος για να πετυχεις το συμφερον σου.Αρα στην ουσια οι γυναικες το ζητανε το παραμυθι κατα καποιο τροπο.Σαούλ ας ακολουθησουμε το δρόμο της διπλωματίας
Απλα αυτο που λεω ειναι οτι το ψησιμο δεν μπορει να κερδισει την παρτιδα μονο του!!!Δηλαδη τζαμπα το ψησιμο???
Ετοιμη ησουν εξ αρχης?
:SΑπλα αυτο που λεω ειναι οτι το ψησιμο δεν μπορει να κερδισει την παρτιδα μονο του!!!
Σιγα το ψησιμο μωρε...
Δηλαδη οποιοs και να βρισκοτανε μπροστα σου επειδη ειχεs καβλεs θα...................ε??????Απλα αυτο που λεω ειναι οτι το ψησιμο δεν μπορει να κερδισει την παρτιδα μονο του!!!
Σιγα το ψησιμο μωρε...
Εγω γιατι δε γνωριζω ποτε τετοια γκομενακια?Δηλαδη οποιοs και να βρισκοτανε μπροστα σου επειδη ειχεs καβλεs θα...................ε??????
Γτ εσυ θεωρεις οτι το προσπαθησες πολυ??
θα ειναι θρησκεs μαλλονΕγω γιατι δε γνωριζω ποτε τετοια γκομενακια?
To πιο ευκολο πραγμα ειναι να πουλησεις ψεμα.Τις περισσοτερες φορες στο ζητανε,απεγνωσμενα κιολας,και οχι μονο στα ερωτικα.Αν εισαι και καλος σε αυτο κανεις χρυσες δουλειεςβαρια η καλογερικη. Δεν με παραμυθιασε ποτε κανένας. Υποψιάζομαι ότι ξέρετε που τα πουλάτε. Αλλιώς δεν εχω άλλη εξήγηση.
Παλιοτερα ειχα στανταρακια για τετοιες στιγμες.Δηλαδη οποιοs και να βρισκοτανε μπροστα σου επειδη ειχεs καβλεs θα...................ε??????
Τωρα που το λες, μαλλον οχι.Γτ εσυ θεωρεις οτι το προσπαθησες πολυ??
Η διπλοματια ειναι μεθωδος για να πετυχεις το συμφερον σου.Αρα στην ουσια οι γυναικες το ζητανε το παραμυθι κατα καποιο τροπο.
[/quote μπορείς να εξευγενισεις αυτό που θες να πεις ώστε να είναι πιο ευχάριστο ρε Σαούλ. Είναι τρόπος επικοινωνίας
Γνωριζεις οτι αυτη η ατακα θα παρεξηγηθει, θα παρερμηνευθει και θα δωσει λαβη σε ασχετα σχολια ε?Παλιοτερα ειχα στανταρακια για τετοιες στιγμες.
Γενικοτερα δεν θεωρω οτι ανταποκρινομαι στο γυναικειο προτυπο, εχω απενοχοποιημενο το σεξ απολυτα.
Καβαντζες λεγονταιΠαλιοτερα ειχα στανταρακια για τετοιες στιγμες.
Γενικοτερα δεν θεωρω οτι ανταποκρινομαι στο γυναικειο προτυπο, εχω απενοχοποιημενο το σεξ απολυτα.
Πούτσες λέγονταιΚαβαντζες λεγονται
Ετσι πρεπει ναναιΠαλιοτερα ειχα στανταρακια για τετοιες στιγμες.
Μικρέ, ασε τα συμπερασματα.Το συμπερασμα που βγαζω εγω στο περιπου γιατι δεν μπορεις να βαλεις τους ανθρωπους σε καλουπια,ειναι οτι οι γυναικες θελουν τον αντρα ελεικρινη και ντρομπρο και αρχιδατο αλλα αυτο να ειναι μερος της παραμυθας ετσι ωστε οταν ερθει η στιγμη να πει κατι που δεν τους κολλαει να το γυρισει σε λαμπραντορ και να κατσει στα αυγα του
Ξερεις ποσο με απασχολει ε?Γνωριζεις οτι αυτη η ατακα θα παρεξηγηθει, θα παρερμηνευθει και θα δωσει λαβη σε ασχετα σχολια ε?
Πούτσες λέγονται