Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μικρέ, ασε τα συμπερασματα.
Εγω 44 εφτασα κι ακομη συμπερασματα βγαζω.

Και οταν κοιταω πισω τα συμπερασματα που εβγαζα στα 24, βαζω τα γελια.
Νομιζω οτι ο μονος τροπος να μη κοιτας απο τις κερδιδες ειναι να βγαζεις συμπερασματα και μετα να εχεις την ικανοτητα και το θαρρος να τα σβηνεις και να βγαζεις καινουρια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
To πιο ευκολο πραγμα ειναι να πουλησεις ψεμα.Τις περισσοτερες φορες στο ζητανε,απεγνωσμενα κιολας,και οχι μονο στα ερωτικα.Αν εισαι και καλος σε αυτο κανεις χρυσες δουλειες

ΥΓ: Μη λες μεγαλες κουβεντες
μέχρι τώρα είπα μπορεί αύριο να μου πουλήσει κάποιος και να το χάψω. Είναι ανέντιμο το ψέμα αλλά είναι μια πραγματικότητα. Οι άντρες που γνώρισα μέχρι σήμερα δεν μου πούλησαν παραμύθιΠάντως. Αυτοί που ασχοληθηκα εννοώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νομιζω οτι ο μονος τροπος να μη κοιτας απο τις κερδιδες ειναι να βγαζεις συμπερασματα και μετα να εχεις την ικανοτητα και το θαρρος να τα σβηνεις και να βγαζεις καινουρια.
Ορθοτατο.
Να εισαι ετοιμος λοιπον για αναθεωρήσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Καλα οκ κανεις δεν χρησιμοποιει αυτολεξει τη φραση :Θελω να σε γαμησω (αν και συμβαινει και αυτο) ,λες "σε θελω" "με τρελαινεις" κτλ Τεσπα καθιστας σαφες το γεγονος οτι το πρωτο και το μοναδικο στη παρουσα φαση που σε ενδιαφερει ειναι το κρεβατι,και δεν λες ψεμματα του στυλ θελω σχεση ,μου αρεσεις ως ανθρωπος,θελω να σε γνωρισω καλυτερα,εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και ταιριαζουμε κτλ(εκτος αν τα νιωθεις και ισχυουν οποτε καλως τα λες)
Αυτο εννοω να πω στα ισα θελω να σε γαμησω

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καλα οκ κανεις δεν χρησιμοποιει αυτολεξει τη φραση :Θελω να σε γαμησω (αν και συμβαινει και αυτο) ,λες "σε θελω" "με τρελαινεις" κτλ Τεσπα καθιστας σαφες το γεγονος οτι το πρωτο και το μοναδικο στη παρουσα φαση που σε ενδιαφερει ειναι το κρεβατι,και δεν λες ψεμματα του στυλ θελω σχεση ,μου αρεσεις ως ανθρωπος,θελω να σε γνωρισω καλυτερα,εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και ταιριαζουμε κτλ(εκτος αν τα νιωθεις και ισχυουν οποτε καλως τα λες)
Αυτο που εχω παρατηρησει περισσοτερο στις μικροτερες κοπελες ειναι οτι και οι ιδιες χρισημοποιουν τετοια ψεματα αλλα με τον αντιθετο τροπο.Σου το παιζουν δηλαδη στην αρχη σεξοδιαστροφικες και καυλομενες μεχρι το κοκκαλο και εκει που νομιζεις οτι η τυππησα ειναι το χολυ γκρειλ του σεξ τελευταια στιγμη σου λεει ''δε ξερω τι ειχες καταλαβει αλλα εγω ψαχνω μονο σοβαρη σχεση οποτε αν δεν ψαχνεις αυτο δεν θελω τιποτα μαζι σου''.  :tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
.

Συνημμένα

• w_794C08B646F7B3A4097AB8A9DD8863D1 (1).jpg
    w_794C08B646F7B3A4097AB8A9DD8863D1 (1).jpg
    99,5 KB · Εμφανίσεις: 11
  • w_794C08B646F7B3A4097AB8A9DD8863D1 (1).jpg
    w_794C08B646F7B3A4097AB8A9DD8863D1 (1).jpg
    99,5 KB · Εμφανίσεις: 4

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Τωρα που το λες, μαλλον οχι.
Αλλά βλεπεις εχω κι αυτη τη διαβολεμενη γοητεια που δεν χρειαζεται να προσπαθησει πολυ.

Εσείς και ο κ. Κλούνεϊ, τέτοια γοητεία...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτο που εχω παρατηρησει περισσοτερο στις μικροτερες κοπελες ειναι οτι και οι ιδιες χρισημοποιουν τετοια ψεματα αλλα με τον αντιθετο τροπο.Σου το παιζουν δηλαδη στην αρχη σεξοδιαστροφικες και καυλομενες μεχρι το κοκκαλο και εκει που νομιζεις οτι η τυππησα ειναι το χολυ γκρειλ του σεξ τελευταια στιγμη σου λεει ''δε ξερω τι ειχες καταλαβει αλλα εγω ψαχνω μονο σοβαρη σχεση οποτε αν δεν ψαχνεις αυτο δεν θελω τιποτα μαζι σου''.  :tooth:
όλες έτσι είμαστε μικρές μεγάλες αχαχαχα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Αυτο που εχω παρατηρησει περισσοτερο στις μικροτερες κοπελες ειναι οτι και οι ιδιες χρισημοποιουν τετοια ψεματα αλλα με τον αντιθετο τροπο.Σου το παιζουν δηλαδη στην αρχη σεξοδιαστροφικες και καυλομενες μεχρι το κοκκαλο και εκει που νομιζεις οτι η τυππησα ειναι το χολυ γκρειλ του σεξ τελευταια στιγμη σου λεει ''δε ξερω τι ειχες καταλαβει αλλα εγω ψαχνω μονο σοβαρη σχεση οποτε αν δεν ψαχνεις αυτο δεν θελω τιποτα μαζι σου''.  :tooth:
Για αυτο μονο μιλφαρες τεκνο μου Σαουλ  :grin:
Εμ αφου καθονται και διαβαζουν την καθε μαλακια που γραφουν ΠΟΡΝΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ που κυκλοφορουν με τον μανδυα γυναικειου περιοδικου,για το πως θα τρελανουν τον γκομενο πως γινουν η μοιραια γυναικα και πιπες,αντι να ψαχνουν να βρουν αυτο που λεει η καρδουλα τους

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Μα, οταν βλεπειs την αλλη που σου αρεσει αυτο σκεφτεσαι....Δεν σ αρεσει πχ η προσωπικοτητα...απο μακρυα, ουτε τα πτυχια(αν εχει)
Τι να τηs πειs??? Οτι σε θελω επειδη ησουν αριστη στα  Λατινικα????(που τα θυμηθηκα τωρα!!!) :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
όλες έτσι είμαστε μικρές μεγάλες αχαχαχα
Εγω ευτιχως δεν κυνδινευω απο τετοιου ειδους απατες γιατι με το που βλεπουν τρεχουν μακρυα και δεν καθονται ουτε να τους χαρισω 100 ευρω. :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom