blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
Πάει και ο front man των Linkin Park;.Τον νίκησαν οι δαίμονες του...
Στην μπανιέρα με το παπάκι δεν λέγεται διακοπές. :S
και τον αλλο τον μισοτρελοΧαχαχα για Τρίτη έλεγα αλλά από ότι κατάλαβα θα βρω τον πιτσιρίκο μόνο
Οι καταχρήσεις του! Εσείς να τα βλέπετε που στην ηλικία σας. Εγκεφαλικό και έμφραγμα καραδοκούν!Πάει και ο front man των Linkin Park;.Τον νίκησαν οι δαίμονες του...
Οι καταχρήσεις του! Εσείς να τα βλέπετε που στην ηλικία σας. Εγκεφαλικό και έμφραγμα καραδοκούν!
Και το αντίστροφο, η συνουσία δε λογίζεται ως οφθαλμολαγνεία. Γι' αυτό ανησυχώ ...Κατ αρχήν σ αυτόν είχαμε alcohol and drug abuse. Ο νηματοθετης πόρρω απέχει αυτών.
Επιπλέον η οφθαλμολαγνεια ενός γέροντα δεν λογίζεται ως συνουσία.
Δεν έχετε αφήσει το παραμικρό περιθώριο!κ. Vlandis,
ως μόλις επληροφορηθην είσθε μακράν του τόπου διαμονής σας. Με ποια εσυνουσιασθητε;
Έλα Πετράλώνα σιτυ κερναω τσικουδιά με χοχλιούς μπουρμπουριστούςκαι τον αλλο τον μισοτρελο
Δεν έχετε αφήσει το παραμικρό περιθώριο!
Έλα Πετράλώνα σιτυ κερναω τσικουδιά με χοχλιούς μπουρμπουριστούς
Ομιλούν όμως απταίστως τη γλώσσα του χρήματος, την οποία την κατέχετε ως μητρική!Ευτυχώς που οι εργαζόμενες του glamour δεν κατανοούν τα Ελληνικά και τα Αγγλικά σας.
Μετά βίας ανευρίσκω χρήματα για την αποκλειστική νοσοκόμα μου.Ομιλούν όμως απταίστως τη γλώσσα του χρήματος, την οποία την κατέχετε ως μητρική!
η φιλη σου σε βριζειΈλα Πετράλώνα σιτυ κερναω τσικουδιά με χοχλιούς μπουρμπουριστούς
θειο υπεροχα σιχαινεται στομαχι δυπσεψια γαμησια μπορει δεν λουτσα τανες σπιτακια στοιχημα λεφτα αγιος κανει δεν ανθρωπος τετοια καλησπερα τομαΈλα Πετράλώνα σιτυ κερναω τσικουδιά με χοχλιούς μπουρμπουριστούς
Φιλάκια πολλά στη φιλη μουη φιλη σου σε βριζει
θα ερχομουν αλλα εχω παρεα
Αγαπητέ κε. νηματοθέτα ( blizardeye )
Σας απευθύνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου και την πρόθεσή μου να αποδεχτώ με χαρά την πρόσκλησή σας (σαν μικροτσούτσουνος) για να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο thread. Δυστυχώς δεν έχω εικόνα από αυτό οπότε θα μου δώσετε ένα χρονικό περιθώριο για να μπω στο πνεύμα...
Γνωρίζετε ότι αυτή την ώρα στην πόλη σας λαμβάνει χώρα συναυλία ίσως του καλύτερου εν ζωή Έλληνα τενόρου;Θα εμεσω ... με τους χοχλιούς...