Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Να προσέχεις τον Μπλιζ διότι είναι σουπιά, κρυφογαμίκουλας και μας έρχεται από άλλο γαλαξία.
Στον γαλαξία του, ο χρόνος μετράει αλλιώς, και έτσι όταν εδώ μας λέει ότι πηδάει μια φορά τον χρόνο
ουσιαστικά με τα χρονικά δεδομένα που ισχύουν στον μακρνό πλανήτη του, πηδάει μια φορά την εβδομάδα.
Οπότε, μην παρασύρεσαι από όσα λέει. Να κάνεις παρέα μόνο με τον κ. Τρίβη που είναι αγαθός πσαράς,
όπως και οι μαθητές του Ιησού, να φυλάγεσαι από τον μουλωχτό Ζεμπού διότι μπορεί και να σου πιάσει
τον κώλο με τις μόνιμες καύλες που έχει, να σέβεσαι την Έρη Καραλιέβα την στυλοβάτη του νήματος
και διάδοχο όταν ψοφήσει ο γέρος, να μην ασχολείσαι με τους αρχιπυρφόρους μπαρόκηδες, τρουμπάκηδες
και σία, να είσαι ευγενικός με τα θήλεα του νήματος, ριχνε και κανα τραγουδάκι που και που,
να κλαίγεσαι κι εσύ τακτικά ότι δεν σου σηκώνεται ενώ στην πραγματικότητα πηδάς τον απήδηχτο,
και όλα θα πάνε καλά. Αν ξέχασα κάποιους, τους αφήνω για να έχει και λίγο σασπένς. Μην τα θέλεις όλα
στο πιάτο. Α! καλό θα είναι να μας ενημερώσεις αν έχεις κι εσύ κανα πονηρό ανήψι σε εφεδρεία... :grin: :hi:

Δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα!
Με ψάρωσε και ο νηματοθέτης που δεν δίνει τα "SOS" και θέλει να τα διαβάσω όλα, αγχώθηκα....
Πάω να πιω ένα ποτάκι για να πάρω δυνάμεις  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Αγαπητέ κε. νηματοθέτα   ( blizardeye :respect:)

Σας απευθύνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου και την πρόθεσή μου να αποδεχτώ με χαρά την πρόσκλησή σας (σαν μικροτσούτσουνος) για να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο thread. Δυστυχώς δεν έχω εικόνα από αυτό οπότε θα μου δώσετε ένα χρονικό περιθώριο για να μπω στο πνεύμα...
Καλώς τον  :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.677
Πόντοι
5.097
Με ψάρωσε και ο νηματοθέτης που δεν δίνει τα "SOS" και θέλει να τα διαβάσω όλα, αγχώθηκα....
Πάω να πιω ένα ποτάκι για να πάρω δυνάμεις  :grin:
Όταν κατουράς τον βλέπεις?

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Πάω να πιω ένα ποτάκι για να πάρω δυνάμεις  :grin:
Μη δίνεις σημασία. Είναι το στυλάκι του, τα φορτώνει στους άλλους. Θα σου αποκαλύψω ένα μυστικό: αύριο από ώρα εβδόμη πρωινή μέχρι και λίγο πριν τη δεκάτη ο πορνοθέτης θα εξαφανιστεί  :fuck1: Στη συνέχεια θα φταίει ο πάροχος του internet, ένας αυνανιζόμενος που έκλεισε την είσοδο του garage του, ο δήμαρχος που δε διέκοψε την κίνηση για να διευκολυνθεί ο πορνοθέτης κλπ. Μέχρι και εγώ εξ Αθηνών ορμώμενος θα του φταίω! Κατανόηση ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
κ. Old boy,
όπως θα καταλάβατε ο νηματοθετης υφίσταται ένα συνεχές bullying. Σεις ως νέος θα πρέπει να σεβεσθε το προκεχωρημενον της ηλικίας του. Για το νηματοθετη το σεξ - φευ - αποτελεί μια ανάμνηση μακρινή.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.509
Πόντοι
26.316
Μη δίνεις σημασία. Είναι το στυλάκι του, τα φορτώνει στους άλλους. Θα σου αποκαλύψω ένα μυστικό: αύριο από ώρα εβδόμη πρωινή μέχρι και λίγο πριν τη δεκάτη ο πορνοθέτης θα εξαφανιστεί  :fuck1: Στη συνέχεια θα φταίει ο πάροχος του internet, ένας αυνανιζόμενος που έκλεισε την είσοδο του garage του, ο δήμαρχος που δε διέκοψε την κίνηση για να διευκολυνθεί ο πορνοθέτης κλπ. Μέχρι και εγώ εξ Αθηνών ορμώμενος θα του φταίω! Κατανόηση ...

:jerking:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
μονο μην ειναι την εβδομαδα που ερχεται αυτο το...καποιο απογευμα,γιατι θα κανω τις διακοπες μου  :shower:
Χαχαχα για Τρίτη έλεγα αλλά από ότι κατάλαβα θα βρω τον πιτσιρίκο μόνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom