Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.284
Πόντοι
26.227
Επίσης...
Ολβιο μέλος του νήματος είναι στην μήτρα του πολιτισμού.
Μόσχα.
Πληροφορεί ότι οι τιμές είναι ίδιες με εδώ σε σχέση με τις εργαζόμενες.

Ίσως η ποικιλία να είναι καλύτερη

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.991
Πόντοι
2.606
εγω αμα γουσταριζει το μαριαννακι της στελνω και φωτο προφιλ - ανφας τον παργαλατσο μου, να χει να καυλαντιζει
:hi:

παργαλατσος από παργαλατσο διαφερει..τον δικο μου θα τον βαλει στο σαλονι πανω από το τζακι σαν μπιμπελο
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.063
Πόντοι
26.096
Ίσως η κα. Μαριάννα να θέλει ένα μπονσαι για διακόσμηση!

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Αγαπητέ κε. νηματοθέτα  ( blizardeye :respect:)

Σας απευθύνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου και την πρόθεσή μου να αποδεχτώ με χαρά την πρόσκλησή σας (σαν μικροτσούτσουνος) για να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο thread. Δυστυχώς δεν έχω εικόνα από αυτό οπότε θα μου δώσετε ένα χρονικό περιθώριο για να μπω στο πνεύμα...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.991
Πόντοι
2.606
Αγαπητέ κε. νηματοθέτα   ( blizardeye :respect:)

Σας απευθύνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου και την πρόθεσή μου να αποδεχτώ με χαρά την πρόσκλησή σας (σαν μικροτσούτσουνος) για να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο thread. Δυστυχώς δεν έχω εικόνα από αυτό οπότε θα μου δώσετε ένα χρονικό περιθώριο για να μπω στο πνεύμα...

καλώς ήρθατε λοιπόν!
τα πράγματα είναι πολύ απλά: ο καθένας γράφει ότι του κατέβει και οι υπόλοιποι κάνουμε ότι καταλαβαίνουμε και ότι συμφωνούμε! :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Καλώς τον!  :hi:  :woldman:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
καλώς ήρθατε λοιπόν!
τα πράγματα είναι πολύ απλά: ο καθένας γράφει ότι του κατέβει και οι υπόλοιποι κάνουμε ότι καταλαβαίνουμε και ότι συμφωνούμε! :grin:

:grin:
Εύκολο μου ακούγεται.
Νομίζω θα ανταπεξέλθω...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.063
Πόντοι
26.096
Καλώς ήλθατε λοιπόν και είναι χαρά μας.
Για να μη θεωρηθεί όμως ότι σας επηρεάζουμε καλό είναι να μελετήσετε τις προηγούμενες 14400 σελίδες για να διαμορφώσετε άποψη.  :grin:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.991
Πόντοι
2.606
Δώσε και εσύ καμια συμβουλή γιατί η ύλη είναι μεγάλη (14482 σελ)...

για καλύτερη εμβάθυνση των χαρακτήρων προτείνεται από την βιβλιογραφία και το νήμα: "Ποιος είναι ο κ. Τhe Saint?" του ιδίου νηματοθέτη, μόνο 4500 σελίδες περίπου.
θα δείτε χαρακτήρες που έχουν κάπως απομακρυνθεί, κάποιοι άλλοι εμφανίζονται πιο σπάνια (όποτε το θυμούνται... :grin:) αλλά παρ΄όλα αυτά κατά διαστήματα έπαιξαν κεντρικό ρόλο.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

Αγαπητέ,

μην απασχολείς τον πορνοθέτη διότι εξαντλείται σε πολλές εξωνηματικές δραστηριότητες  :fuck1:. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είστε τα πλείστα ευπρόσδεκτος, αρκεί να μη μας σοκάρετε με εκτενείς και εκρηκτικές σεξουαλικές δραστηριότητες. Βρίσκεστε σε ένα νήμα γεροντίων, που αρεσκόμαστε στη γκρίνια και στον εμπαιγμό. Βρωμάνε ελαφρώς τα χνώτα μας, αλλά το καλοκαίρι που αερίζουμε, ίσως να περάσει και απαρατήρητο.

Καλώς ήλθατε κύριε, αποτελεί τιμή που είστε μαζί μας!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δώσε και εσύ καμια συμβουλή γιατί η ύλη είναι μεγάλη (14482 σελ)...

Να προσέχεις τον Μπλιζ διότι είναι σουπιά, κρυφογαμίκουλας και μας έρχεται από άλλο γαλαξία.
Στον γαλαξία του, ο χρόνος μετράει αλλιώς, και έτσι όταν εδώ μας λέει ότι πηδάει μια φορά τον χρόνο
ουσιαστικά με τα χρονικά δεδομένα που ισχύουν στον μακρινό πλανήτη του, πηδάει μια φορά την εβδομάδα.
Οπότε, μην παρασύρεσαι από όσα λέει. Να κάνεις παρέα μόνο με τον κ. Τρίβη που είναι αγαθός πσαράς,
όπως και οι μαθητές του Ιησού, να φυλάγεσαι από τον μουλωχτό Ζεμπού διότι μπορεί και να σου πιάσει
τον κώλο με τις μόνιμες καύλες που έχει, να σέβεσαι την Έρη Καραλιέβα την στυλοβάτη του νήματος
και διάδοχο όταν ψοφήσει ο γέρος, να μην ασχολείσαι με τους αρχιπυρφόρους μπαρόκηδες, τρουμπάκηδες
και σία, να είσαι ευγενικός με τα θήλεα του νήματος, ριχνε και κανα τραγουδάκι που και που,
να κλαίγεσαι κι εσύ τακτικά ότι δεν σου σηκώνεται ενώ στην πραγματικότητα πηδάς τον απήδηχτο,
και όλα θα πάνε καλά. Αν ξέχασα κάποιους, τους αφήνω για να έχει και λίγο σασπένς. Μην τα θέλεις όλα
στο πιάτο. Α! καλό θα είναι να μας ενημερώσεις αν έχεις κι εσύ κανα πονηρό ανήψι σε εφεδρεία... :grin: :hi:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.284
Πόντοι
5.097
Χαίρε Καίσαρ οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.  :grin: :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.063
Πόντοι
26.096
Νωρίς συνευρεθήκατε σήμερα και προλάβατε να έρθετε και στο νήμα.

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Αγαπητέ,

μην απασχολείς τον πορνοθέτη διότι εξαντλείται σε πολλές εξωνηματικές δραστηριότητες  :fuck1:. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είστε τα πλείστα ευπρόσδεκτος, αρκεί να μη μας σοκάρετε με εκτενείς και εκρηκτικές σεξουαλικές δραστηριότητες. Βρίσκεστε σε ένα νήμα γεροντίων, που αρεσκόμαστε στη γκρίνια και στον εμπαιγμό. Βρωμάνε ελαφρώς τα χνώτα μας, αλλά το καλοκαίρι που αερίζουμε, ίσως να περάσει και απαρατήρητο.

Καλώς ήλθατε κύριε, αποτελεί τιμή που είστε μαζί μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom