Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
εγώ τα βάζω σάλιο άμα με φαγουριζουν αχαχαχαχ αχαχαχαχ τι λέει ακόμα να υπαγεις διακοπές ?
Έξοχα Καραλιέβα! Μόνο με σάλιο και υπομονή περνάει η φαγούρα...
εγώ τα βάζω σάλιο άμα με φαγουριζουν αχαχαχαχ αχαχαχαχ τι λέει ακόμα να υπαγεις διακοπές ?
Από καιρού φέρει τον χαρακτηρισμό τούτο.
Για λέγε κι άλλα, τώρα που αγόρασα καινούργια μαγκούρα να ξέρω τι να κάνω...![]()
φιλε ενα θα πω. ή arlekin διαβαζεις ή τις συγκεκριμενες (αλλα κι αλλες) συνομιλιες ειναι το ιδιο.
Πες του να αποφεύγει τα πολλά άρλεκιν και τα ρομάντζα διότι θα έχουμε άλλου είδος ανάγνωσμα, έτσι όπως το πάει...![]()
![]()
![]()
η πικρη αληθεια ειναι οτι του κοστισε η συγκεκριμενη απωλεια. ειναι λιγο αγαπουλης. τι να κανουμε.
Καλά θα κάνει στο εξής να προσέχει με τα σορόπια και τα ζαχαρωτά, διότι στις ηλικίες μας ο διαβήτης θερίζει...![]()
Πες του να αποφεύγει τα πολλά άρλεκιν και τα ρομάντζα διότι θα έχουμε άλλου είδος ανάγνωσμα, έτσι όπως το πάει...![]()
![]()
![]()
η πικρη αληθεια ειναι οτι του κοστισε η συγκεκριμενη απωλεια. ειναι λιγο αγαπουλης. τι να κανουμε.
Κανένα πικάντικο σχόλιο δεν θα κάνετε στο νήμα τη δεσποινίδος Μαριλούς?Popov δώσε πόνο...
λες για αυτο να προτιμα τα πρασινα μηλα της Αννουλας???![]()
Peter![]()
και κατάσκοπος.
![]()
Τάλε κουάλε μύστες, ρέκτες, πόνος δίχως έλεος! Υποκλιθείτε στα μεγαθήρια του αγοραίου έρωτα!
![]()
![]()