Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.317
- Πόντοι
- 26.227
Μάλλον έβαλε μυαλό και το έριξε στην υγιεινή δια(σ)τροφή...![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μάλλον έβαλε μυαλό και το έριξε στην υγιεινή δια(σ)τροφή...![]()
![]()
Καλησπέρα αγαπητέ!
![]()
Ακόμα αεδώ είσαι; Κάντε ησυχία παρακαλώ σε λίγη ώρα θα ακουστούν ανστεναγμοί... Δεν έχω και την φωτό του νηματοθέτη που σταυρώνει η μάνα το παιδί της που φεύγει να σου αναρτήσω.ορεξατος ξυπνησες πουλακι μου. με ποια ησουν τοσες ωρες??![]()
![]()
Καλώς τον. Παρακαλώ αναφέρσου.Καλησπέρα κύριοι !!!
Αποφεύγω ποικιλοτρόπως τα εγκεφαλικά αγαπητέ μου με τούτα που βλέπω καθημερινά εις τας όμορφας πισίνας της πόλεώς μας. Εσείς;Τι κάνετε , φίλτατε;
Ακόμα αεδώ είσαι; Κάντε ησυχία παρακαλώ σε λίγη ώρα θα ακουστούν ανστεναγμοί... Δεν έχω και την φωτό του νηματοθέτη που σταυρώνει η μάνα το παιδί της που φεύγει να σου αναρτήσω.![]()
![]()
Τι κάνεις Γεράκιον;Καλησπέρα σας κύριε Αιδοιολείχε και Ντέρτυχάρυ!
Κανένα πικάντικο σχόλιο δεν θα κάνετε στο νήμα τη δεσποινίδος Μαριλούς?![]()
Καλησπέρα και σε εσάς κύριε. Σε ποιον πόλεμο ήσασταν εσείς;Καλησπέρα κύριοι !!!
Καλά είμαι. Από την μέση και κάτω ησυχία!Τι κάνεις Γεράκιον;
Σας αγνοώ κύριε.δεν απαντας και με στεναχωρας.
Καλησπέρα σας κύριε Αιδοιολείχε και Ντέρτυχάρυ!
Κύριε Χάρη είδα ένα ποστ από εασάς που με προβλημάτισε...baros !my friend hi!... μόνο σχόλια κάνουμε, ο h_harryk69 δεν ψωνίζει ποτέ
στην ανατίμηση, ειδικά όταν έχει πάρει το ίδιο προιόν φθηνότερα. Οτι και να είναι αυτό
. Πάμε γι'άλλα. (όταν μας σηκωθεί, δηλαδή του χρόνου ...
)
Καλά είμαι. Από την μέση και κάτω ησυχία!
Κύριε Χάρη είδα ένα ποστ από εασάς που με προβλημάτισε...
Μπείτε πμ.??? Παρακαλώ πείτε μου, εδώ είναι το νήμα της αλήθειας ...