petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.910
- Πόντοι
- 41.813
Άντε άντε βαρέθηκα να πέφτουν μόνο τα τσουτσουνια μας....
...μας
γιατι καποιων αλλων που αρχιζουν απο ζ δεν πεφτουν ποτε
Μόνο αιδοιολειχία και φασώματα κύριε. Τίποτε παραπάνω. Αφού μου έκανε και παράπονα. Τι σε έστειλε τότε ο γλυκούλης μου ο killer μου; Εσύ είσαι αυτός!ναι αλλα εσεις λεγατε οτι δεν γνωριζετε ΚΑΜΜΙΑ. πως τα μαθατε??? εσυνουσιασθητε μαζι της μηπως????
ναι αλλα εσεις λεγατε οτι δεν γνωριζετε ΚΑΜΜΙΑ. πως τα μαθατε??? εσυνουσιασθητε μαζι της μηπως????
Μόνο αιδοιολειχία και φασώματα κύριε. Τίποτε παραπάνω. Αφού μου έκανε και παράπονα. Τι σε έστειλε τότε ο γλυκούλης μου ο killer μου; Εσύ είσαι αυτός!
Μόνο αιδοιολειχία και φασώματα κύριε. Τίποτε παραπάνω. Αφού μου έκανε και παράπονα. Τι σε έστειλε τότε ο γλυκούλης μου ο killer μου; Εσύ είσαι αυτός!
Με καμία.Καλά με πόσες πήγατε την προηγούμενη εβδομάδα;;;
Καλά με πόσες πήγατε την προηγούμενη εβδομάδα;;;
Με καμία.
Ομιλώ για αυτή που ο ίδιος βαλαντώσατε όταν μάθατε ότι αποχώρησε και φορέσατε μαύρες πλερέζες. Ουδέποτε απκάλεσα καμία έτσι όπως ισχυρίζεστε. Επίσης είμαι κατά του γάμου!ομιλειτε δια την ιδιαν την οποιαν θα νυμφευοσασταν. την οποια αποκαλουσατε αγαπη σας και πλειστα αλλα σε ιδιωτικες συνομιλιες?
ομιλειτε δια την ιδιαν την οποιαν θα νυμφευοσασταν. την οποια αποκαλουσατε αγαπη σας και πλειστα αλλα σε ιδιωτικες συνομιλιες?
δεν υπαρχει αριθμος...
Ομιλώ για αυτή που ο ίδιος βαλαντώσατε όταν μάθατε ότι αποχώρησε και φορέσατε μαύρες πλερέζες. Ουδέποτε απκάλεσα καμία έτσι όπως ισχυρίζεστε. Επίσης είμαι κατά του γάμου!
Μην τον ακούτε είναι όλα ψέματα.Ο λόγος σας είναι λιτός, σαφής, περιεκτικός και ουσιαστικός, κύριε!
Δεν υπάρχουν τέτοια μέηλ, μην ψεύδεστε άλλο.τι να σου κανω που δεν ειναι του τυπου μου να τα βγαζω δημοσια τα μειλ σσας κυριε μου. τα δακρυβρεχτα μειλ σας.
αυτο μονο,τιποτα αλλο
Μην τον ακούτε είναι όλα ψέματα.
Δεν υπάρχουν τέτοια μέηλ, μην ψεύδεστε άλλο.
Μην τον ακούτε είναι όλα ψέματα.
Εγώ αντίθετα δεν έχω να θυμάμαι τέτοιες συζητήσεις για μηλιές.θυμαμαι μονο κατι που λεγατε για μηλιες και οτι ανεβαινει στη μηλια και κοβει το μηλο μονη της κλπ κλπ.