petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.910
- Πόντοι
- 41.813
Δεν πειράζει, θα έχεις ωραίες συναντήσεις... όμως.
φημες του κιτρινου τυπου ειναι ολα
Δεν πειράζει, θα έχεις ωραίες συναντήσεις... όμως.
ΕΣΥ εισαι ο πιο πολυασχολος εδω μεσα.
απο την παρασκευη σας εχω στειλει αλερτ στο μειλ σας και ουτε καν προλαβες να τα δεις. ποσο μαλλον να απαντησεις.
εχει πεσει πολυ χαρα τελευταια
Στην άμμο για να βάλω ομπρέλα. Χαχαχα...
Που να προλάβει, κύριε;
Από ανεξάρτητη σε ανεξάρτητη είναι.
Σαν road runner τρέχει πάνω κάτω στην Αθήνα ...
Το είδα, αλλά οι πηγές μου δεν έχουν αποδώσει ακόμα καρπούς. Μου έβαλες και δυσκολα...ΕΣΥ εισαι ο πιο πολυασχολος εδω μεσα.
απο την παρασκευη σας εχω στειλει αλερτ στο μειλ σας και ουτε καν προλαβες να τα δεις. ποσο μαλλον να απαντησεις.
εχει πεσει πολυ χαρα τελευταια
Το είδα, αλλά οι πηγές μου δεν έχουν αποδώσει ακόμα καρπούς. Μου έβαλες και δυσκολα...
οτι πιο αληθες εχει γραφτει ποτε εδω
Το είδα, αλλά οι πηγές μου δεν έχουν αποδώσει ακόμα καρπούς. Μου έβαλες και δυσκολα...
δε διεψευσες ομως οτι εισαι απασχολημενος τελευταια
Έχω βαρεθεί να διαψεύδω! Άντε μην ανοίξω το στόμα μου...δε διεψευσες ομως οτι εισαι απασχολημενος τελευταια
Έχω βαρεθεί να διαψεύδω! Άντε μην ανοίξω το στόμα μου...
....για να προβειτε σε παρατεταμενη αιδοιολειχια
Το ρίχνω στην αιδοιολείχία, γιατί δεν ρίχνω και πέντε στο δίωρο, σύμφωνα με ομολογία γνωστής πρώην amateur εργαζόμενης!....για να προβειτε σε παρατεταμενη αιδοιολειχια
Γκοοοοολ ρισπεκτ
....για να προβειτε σε παρατεταμενη αιδοιολειχια
μα δεν κανει και τιποτα αλλο. ηταν να μη γλυκαθει. τωρα που γλυκαθηκε......
Το ρίχνω στην αιδοιολείχία, γιατί δεν ρίχνω και πέντε στο δίωρο, σύμφωνα με ομολογία γνωστής πρώην amateur εργαζόμενης!
Η συγκεκριμένη έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και γνωρίζεις ποια είναι... Βαράει στο ψαχνό ήταν η ομολογία της!κι αλλες αποκαλυψεις απο εργαζομενη που γνωρισες??????????????????????????????????????????
εσυ μεχρι χθες δεν ηξερες τιποτα ελεγες
Έπεσαν και τα τελευταία προσωπεία στο νήμα της αληθείας!
Η συγκεκριμένη έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και γνωρίζεις ποια είναι... Βαράει στο ψαχνό ήταν η ομολογία της!