Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
Αυτός ο φουκαράς έχει θέμα ... Και ευτυχώς που έχουν παύσει να του χώνονται τόσο άσχημα όσο παλιά ...

Αν είναι να τα βγάζει μόνο εδώ τα θέματά του και όχι παραέξω ας δεχτούμε τον ψυχοθεραπευτικό ρόλο του σάιτ και των νημάτων, όπου ο καθένας γράφει ότι του κατέβει για να τα βγάλει απλώς από μέσα του. Το θέμα είναι τι γίνεται στην πραγματική ζωή...

Καλημέρα!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Αν είναι να τα βγάζει μόνο εδώ τα θέματά του και όχι παραέξω ας δεχτούμε τον ψυχοθεραπευτικό ρόλο του σάιτ και των νημάτων, όπου ο καθένας γράφει ότι του κατέβει για να τα βγάλει απλώς από μέσα του. Το θέμα είναι τι γίνεται στην πραγματική ζωή...

Καλημέρα!

Δεν φαίνεται να τα βγάζει μόνο εδώ μέσα ...
Καλημέρα!

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Και δε σφάλεις αγαπητέ για το Φίλο μου popov ...

Αν για τις γυναίκες υπάρχει ο πόθος, για τον οίνο υπάρχει το πάθος! Αναφέρομαι στα ελληνικά πετυχημένα διποικιλιακά πολύ Sauvignon Blanc και λίγο Ασύρτικο (Βιβλία Χώρα, Thema Παυλίδη, Τέχνη Αλυπίας). Κλασσικές και σίγουρες επιλογές.

:worship: :worship:

Συμφωνώ

To Βίβλια χώρα είναι THE old time classic χαχα θυμάμαι τα νιάτα μου, ασφαλής επιλογή για να κάνεις το τραπέζι σε νέο αμόρε  :rose:.

Σε κάτι ψευτοβαρέλια που έχω στην υπόγα έχω βάλει 80% Sauvignon Blanc + 20% Μοσχοφίλερο.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Αυτά λέτε στις κοπέλες του glamour και όλες ξερογλύφονται μαζί σας;  :think:
Είστε ο πλέον ακατάλληλος για να ηθικολογήσετε εδώ μέσα!

Δεν πλατσουρίζετε; Στο γραφείο είστε; Θα έχει πέσει "δουλειά" ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Είστε ο πλέον ακατάλληλος για να ηθικολογήσετε εδώ μέσα!

Δεν πλατσουρίζετε; Στο γραφείο είστε; Θα έχει πέσει "δουλειά" ...

Ο νηματοθέτης δεν πλατσουρίζει. Ασκήσεις κινητικής αποκαταστάσεως ενεργεί εις κολυμβητικήν δεξαμενήν.
Και ναι, έχω δουλειά. Και μάλιστα αρκετή! Και γι΄ αυτό σε λίγο θα απουσιάσω από τις εργασίες του νήματος για να συγγράψω πόνημα.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
σκέφτομαι να δηλωσω και εγω συμμετοχη..το μονο που με ανησυχει  είναι μην αντιμετωπισουν οικονομικα προβλήματα με την παραγωγη, όπως στο σταρ ακαδεμυ, και μας ξεχασει στην παραλια ο μενιος να σαπισουμε.. :S

ένα νέο αστέρι γεννιέται...  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Καλημέρα στα 15/35!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ο νηματοθέτης δεν πλατσουρίζει. Ασκήσεις κινητικής αποκαταστάσεως ενεργεί εις κολυμβητικήν δεξαμενήν.
Και ναι, έχω δουλειά. Και μάλιστα αρκετή! Και γι΄ αυτό σε λίγο θα απουσιάσω από τις εργασίες του νήματος για να συγγράψω πόνημα.
Το νέο πόνημα του πορνοθέτη: "Πονάω αλλά μ´ αρέσει!"

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
:worship: :worship:

Συμφωνώ

To Βίβλια χώρα είναι THE old time classic χαχα θυμάμαι τα νιάτα μου, ασφαλής επιλογή για να κάνεις το τραπέζι σε νέο αμόρε  :rose:.

Σε κάτι ψευτοβαρέλια που έχω στην υπόγα έχω βάλει 80% Sauvignon Blanc + 20% Μοσχοφίλερο.
Πιστεύω να μην κάνεις εσύ την οινοποίηση. Χρειάζεται "κρύα" οινοποίηση, ιδιαίτερα το Sauvignon Blanc.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ο ανεψιός ή ο κ. popov;
Αν και ο κ. popov έχει τον τρόπο του με κάθε μία ξεχωριστά!  :worship: :worship: :worship:

Λοιπόν, για να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους: ό,τι γραφόμενο δείτε μετά τις 20.30 έως τις 6.30
προέρχεται φυσικά από το δόλιο ανήψι μου (καθώς εγώ κοιμάμαι). Το ανήψι λοιπόν, καθότι ταλαντούχο
στην παραλλαγή-απόκρυψη, έχει ξεσηκώσει πολλά εκφραστικά τερτίπια μου με αποτέλεσμα να δίνει την
εντύπωση ότι είμαι ένα αεικίνητο και ακοίμητο ρομπότ. Ελπίζω να αποκαταστάθηκε η πραγματικότητα
και να αφήσετε επιτέλους έναν ταλαίπωρο γέροντα, στην ησυχία του, χωρίς να ρίχνετε κατά ριπάς
κατηγορίες και να διαδίδετε ανυπόστατες θεωρίες και ψεύδη... :woldman:
Ο μόνος που δείχνει μέχρι τώρα κάποια μικρή κατανόηση, είναι ο νηματοθέτης καθώς έχει κι αυτός ανήψια
και ξέρει τη γλύκα από πρώτο χέρι... :grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.418
Πόντοι
28.246
Καλημέρα σας νήμα της ντροπής.  :hi: Ποπώφ (  :worship: :kneel:) Κόφτό ρε φίλε, σε πήραμε χαμπάρι!
  :tired:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Λοιπόν, για να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους: ό,τι γραφόμενο δείτε μετά τις 20.30 έως τις 6.30
προέρχεται φυσικά από το δόλιο ανήψι μου (καθώς εγώ κοιμάμαι). Το ανήψι λοιπόν, καθότι ταλαντούχο
στην παραλλαγή-απόκρυψη, έχει ξεσηκώσει πολλά εκφραστικά τερτίπια μου με αποτέλεσμα να δίνει την
εντύπωση ότι είμαι ένα αεικίνητο και ακοίμητο ρομπότ. Ελπίζω να αποκαταστάθηκε η πραγματικότητα
και να αφήσετε επιτέλους έναν ταλαίπωρο γέροντα, στην ησυχία του, χωρίς να ρίχνετε κατά ριπάς
κατηγορίες και να διαδίδετε ανυπόστατες θεωρίες και ψεύδη... :woldman:
Ο μόνος που δείχνει μέχρι τώρα κάποια μικρή κατανόηση, είναι ο νηματοθέτης καθώς έχει κι αυτός ανήψια
και ξέρει τη γλύκα από πρώτο χέρι... :grin:

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Μην τους δίνετε σημασία, κύριε!
Είναι χοίροι που αρέσκονται να κυλιούνται στην λάσπη...  :dunno:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.418
Πόντοι
28.246
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Μην τους δίνετε σημασία, κύριε!
Είναι χοίροι που αρέσκονται να κυλιούνται στην λάσπη...  :dunno:
Κόρακας κόρακα μάτι βγάζει; Δεν βγάζει! Καλημέρα σας κύριε! Την είπα και πριν, αλλά με πηδάτε τελευταία...  :S  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Κόρακας κόρακα μάτι βγάζει; Δεν βγάζει! Καλημέρα σας κύριε! Την είπα και πριν, αλλά με πηδάτε τελευταία...  :S  :grin:

Δεν σας πηδάμε, κύριε!
Σεις 'πηδάτε' αδιαλείπτως, ως οι πλείστοι εξ ημών ήδη γνωρίζουμε.
Καλημέρα!  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom