Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.314
- Πόντοι
- 26.227
Δυσκολεύομαι να ξυπνήσω εξαιτίας των αλκοολικών αναθυμιάσεων ...
Σας βρίσκω σωστό και ενεργό ....
Δυσκολεύομαι να ξυπνήσω εξαιτίας των αλκοολικών αναθυμιάσεων ...
Το Glamour περνάει δυστυχώς μια περίοδο επαναπροσδιορισμού. Με τα σαπάκια δε βγαίνει όμως ...Με το κύριε με μεγαλώνετε ... με κάνετε και φαίνομαι 99 ενώ είμαι μόλις 89...
Κύριε Βλαντή το ίδιο εύχομαι ολόψυχα και δι υμάς, , είθε ο μεγαλοδύναμος να βοηθήσει το γλάμουρα α. να βρει κοπέλες β. να δουν ότι υπάρχουν και άλλα γράμματα της αλφαβήτου :-( πέραν των Α, Α+, Β ... :S
Ανενεργό θα διόρθωνα ...Σας βρίσκω σωστό και ενεργό ....
Το Glamour περνάει δυστυχώς μια περίοδο επαναπροσδιορισμού. Με τα σαπάκια δε βγαίνει όμως ...
Δεν πιστεύω ότι πάσχει από οργάνωση αλλά από μια υποτονικότητα στα προϊόντα που προσφέρει και από μια επιθετικότητα, αδικαιολόγητη κατά την άποψη μου, στα νήματα που μπερδεύεται.
και το αντίπαλον δέος GDE μένει αντίπαλονδέοςλόγω οργάνωσης...
σσσσσσσ Ακόμα είναι με τη τσίμπλα στο μάτι και δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα
Γιατί, συνέβη μήπως τίποτα συνταρακτικό όσο έλειπα μεταξύ 20.30-6.30;
Καλημέρα στο Νικόλα που μόνο επόμενος μπορεί να είναι! Μετά από εσένα το χάος ...καλημερα στους κυρίου βλου και χάρη
και στους πρωην και επόμενους
Καλημέρα popoγέροντα,Γιατί, συνέβη μήπως τίποτα συνταρακτικό όσο έλειπα μεταξύ 20.30-6.30;
Καλημέρα στο Νικόλα που μόνο επόμενος μπορεί να είναι! Μετά από εσένατο χάοςο χάρος ...
ενα αθωο, μη παρεξηγησιμο φλερτ στην Ελενα από τον ανηψιό σου την ωρα πουγαμούσεςροχάλιζες
Καλημέρα popoγέροντα,
εξαρτάται από το τι έκανες αυτό το διάστημα.
Τίποτα το συνταρακτικό δε συνέβη λοιπόν! Κάτι φιάλες διποικιλιακούς αδειάσαμε χθες και πληρώνουμε το τίμημα πρωινιάτικα ...
Άσε το χάρο ρε φίλε και πες μας για τα λουλουδάκια σου!όλο εξώ από την πόρτα μου είναι, γεράματα φίλε :-
Άσε το χάρο ρε φίλε και πες μας για τα λουλουδάκια σου!
Γιατί, συνέβη μήπως τίποτα συνταρακτικό όσο έλειπα μεταξύ 20.30-6.30;
καλημερα στους κυρίου βλου και χάρη
και στους πρωην και επόμενους