Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην τους δίνετε σημασία, κύριε!
Είναι χοίροι που αρέσκονται να κυλιούνται στην λάσπη...![]()
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην τους δίνετε σημασία, κύριε!
Είναι χοίροι που αρέσκονται να κυλιούνται στην λάσπη...![]()
Θα διαμαρτυρηθώ στην αναπληρωματική επιτροπή του νήματος κα. Έρη! Δεν γίνεται να κατηγορείτε ένα κύριο σαν εμένα.Δεν σας πηδάμε, κύριε!
Σεις 'πηδάτε' αδιαλείπτως, ως οι πλείστοι εξ ημών ήδη γνωρίζουμε.
Καλημέρα!![]()
Θα διαμαρτυρηθώ στην αναπληρωματική επιτροπή του νήματος κα. Έρη! Δεν γίνεται να κατηγορείτε ένα κύριο σαν εμένα.
Σας το πα μιαΔεν υπάρχει αναπληρωματική επιτροπή.
Υπάρχει μόνο η μονομελής επιτροπή εξετάσεως παραπόνων, στην οποία ανά πάσα στιγμή μπορείτε να απευθυνθείτε, εφόσον δεν συνουσιάζεσθε βέβαια και έχετε χρόνο.
Σας το πα μια
και δυο και τρεις
και εφτα κι οκτω και δέκα
Δεν έχω δει στα σκέλια μου
χρόνια χαρά από γυναίκα!
![]()
Δεν έχουμε να αναφέρουμε τίποτα αγαπητέ μου. Σας ανέφερα και κατ' ιδίαν για την αποστολή που αναθέσατε!Άρα μπορούμε να αναφέρουμε δημόσια τα όσα έχουμε μάθει στο 3ο υπόγειο του νήματος;![]()
Δεν έχουμε να αναφέρουμε τίποτα αγαπητέ μου. Σας ανέφερα και κατ' ιδίαν για την αποστολή που αναθέσατε!
πας στη φιλη της και της λες να παναγαμηθει γιατι θες την αλλη ;)
αμα σου το παιξει δυσκολη της σκας κουτουλια στη μαπα
με το που φυγει να παει να ριξει νερο στη ματωμενη μουρη της, εχεις ανοικτο δρομο να την πεσεις στη φιλη της![]()
![]()
χαρηκα που βοηθησα![]()
Καλημέρα στους φίλους συνπαπουδομικροτσουτσουνους του νήματος!
Bliz πορνονηματοθετη σε χαιρετώ από την παραλία may the force be with u
Πολύ ωραία γυναίκα η Έλενα παιδγιά.![]()