erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Από τότε που σου γαμησαν τη Ροζυ έχεις γίνει εκτός από γλοιώδης και εμετικηκαλησπερα γλυκια μου.
Από τότε που σου γαμησαν τη Ροζυ έχεις γίνει εκτός από γλοιώδης και εμετικηκαλησπερα γλυκια μου.
α ρε αλεξ,εσυ κ ο νταρντανιανΑς ακουσει και καμια καλη κουβεντα μωρε, ολη μερα την κραζετε
Εγω δεν πηγα.
Αλλά θυμαμαι μερικους που ηρθαν σερι απο τους cure τα χαραματα για το πουλμαν να φυγουμε για Κερκυρα.
Πηγούλα?Από τότε που σου γαμησαν τη Ροζυ έχεις γίνει εκτός από γλοιώδης και εμετικη
πουε έγινε αυτο πάλι;Από τότε που σου γαμησαν τη Ροζυ έχεις γίνει εκτός από γλοιώδης και εμετικη
Sorry, κατάλαβα ότι πήγες.
Εκείνες τις μέρες είχαν παίξει και οι Pink Floyd, είπαν ότι ήταν και αυτή από τις κορυφαίες συναυλίες στον Ελλαδικό χώρο.
μπα δεν την βρίσκω με κυτταρίτιδα αλλά θενκς ενιγουειΘες να βαλω καμια με κυτταριτιδα να γουσταρεις? ;)
Ως κερατας που σεβεται τον εαυτο του, ολα τελευταιος τα μαθαινω!!!!πουε έγινε αυτο πάλι;
αμα τον μπαναρουν ο μπλιζ θα κανει διαδηλωσηΜας έχει καταστρέψει ο Βασιλόφρων, κάθε μέρα πετάει στο άσχετο και ένα υπέρμουνο. Πρέπει κάποιος από μας να το βάλει στόχο να γίνει mod να τον μπανάρει, δεν πάει άλλο.
παει να προλάβει το τελευταίο τρόλεϊ για πατησια το τελευταίο τρένο απ τον σταθμό το τελευταίο πλοίο για την αμοργοΠινκ φλοιντ στο τείχος Βερολίνο πω...
Ντοπαμινα φεύγεις ?πολύ λυπάμαι καληνύχτα
δεν υπάρχει θέμα φίλε. Εχει τα πμ της ερης για υποκατάστατο.αμα τον μπαναρουν ο μπλιζ θα κανει διαδηλωση