brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.085
- Πόντοι
- 2.606
τυπε με καραμουζιασες ; :SΑκου "λουλαμπάι" το "Lullaby"...
Ποσο βλαχος...![]()
τυπε με καραμουζιασες ; :SΑκου "λουλαμπάι" το "Lullaby"...
Ποσο βλαχος...![]()
Δεν αγαπας τα μιλφακια του βασσιλοφρον??? :o :oΚαι εγώ νοιάζομαι για τον εσωτερικό τους κόσμο και κάνω βουντού με καρφίτσες για να δω τι περιέχουν εσωτερικά
Μα λουλαμπάι ρε φιλε???τυπε με καραμουζιασες ; :S
μποις ντοντ κραι![]()
το disintegration και το Kiss me kiss me kiss me είναι τα καλύτερα τους. Τα τρία πρώτα είναι πολύ καλά αλλά ως εκεί κατά την ταπεινή μου γνωμη.Ναι αλλά αγαπάμε τους πρώτους 3 δίσκους.
πως λέγεται; Δεν ξερω Καν τι σημαίνειΜα λουλαμπάι ρε φιλε???
ΛΟΥΛΑΜΠΑΪ????
Lullaby-λάλαμπαι-νανουρισμα...πως λέγεται; Δεν ξερω Καν τι σημαίνει![]()
είναι μόλις που έχει κυκλοφορήσει η απίστευτη δισκαρα ( 10.Στα 10) disintegration κι έχει επιστρέψει στην μπάντα ο ,,Simon Gallup .Τι να λέμε τώρα. Παιξαν τόσο δυνατά που έφερναν στο νου hard Rock μπάντα. Είχα κατέβει μόνος με το τρένο από Θεσσαλονίκη μόνο γι αυτό. Απίστευτα σκηνικά και στη διαδρομή.
20.ήμουν φίλε. Ανατριχιλα όντως.Άσε Χάουζ, ακόμα θυμάμαι την είσοδο του Smith στην σκηνή και ανατριχιάζω, μιλάμε για 26 χρόνια πριν...
νανουρισμα...και μετα σου λεει,ο παντελιδης γραφει μαλακιες..Lullaby-λάλαμπαι-νανουρισμα...
Ο Παντελιδης γαμεί τύπε.νανουρισμα...και μετα σου λεει,ο παντελιδης γραφει μαλακιες..![]()
το disintegration και το Kiss me kiss me kiss me είναι τα καλύτερα τους. Τα τρία πρώτα είναι πολύ καλά αλλά ως εκεί κατά την ταπεινή μου γνωμη.
ρε μαλακα τα πιστεύει μη του λες τέτοια.πως λέγεται; Δεν ξερω Καν τι σημαίνει![]()
Σεπτεμβριο του 1989 στη Φιλαδελφεια ηταν οι Maiden.20.ήμουν φίλε. Ανατριχιλα όντως.
Σεπτέμβριος του 1989.Ήταν ?.
20.ήμουν φίλε. Ανατριχιλα όντως.
Σεπτέμβριος του 1989.Ήταν ?.
Σεπτεμβριο του 1989 στη Φιλαδελφεια ηταν οι Maiden.
Ζηλεύεις τον μπραμπ ?δίκιο έχεις. Ίσως να είναι η μοναδική φοράΑκου "λουλαμπάι" το "Lullaby"...
Ποσο βλαχος...![]()
kalo brady paidia
Τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου του 89.