Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δηλαδη απο μπατσος θα γινει λιμενικος?Το Ερη![]()
Δηλαδη απο μπατσος θα γινει λιμενικος?Το Ερη![]()
Θα κανει μεταταξη στιs μπουρμπουληθρεsΔηλαδη απο μπατσος θα γινει λιμενικος?![]()
να κάνεις μια αίτηση στο παροχο σου και να το αναφέρεις. Κάνουν έκπτωση στα αμεαεχω κανει σεξ με παρθενα διαπιστωμενο οχι στα λογια που ειχε κανει λειζερ στο μουνι
η γνωμη σου
τον έχω δει τον David Bowtie πριν πολλά χρόνια στηνν Αθήνα την εποχή που είχε βγάλει το Outside.Ίσως η καλύτερη μπάντα που έχω ακούσει ποτέ. Καλύτερη κι απ τους Rolling Stones.Μόνο οι cure στη Φιλαδέλφεια και οι Sonic youth στο μύλο παλιότερα ήταν τόσο δυνατοί. Τώρα που το σκέφτομαι έχει γράψει πάνω από 200 live το κοντέρ μου.
του βαζεις δυσκολα τωρα.τι ειναι "παροχος"?να κάνεις μια αίτηση στο παροχο σου και να το αναφέρεις. Κάνουν έκπτωση στα αμεα
μποις ντοντ κραιΝαι αλλά αγαπάμε τους πρώτους 3 δίσκους.
οχι.ο μονος που εχεις αρρωστησει εισαιΤελικα ειμαι ο μονος που νοιαζομαι για τον εσωτερικο κοσμο των γυναικων που ανεβαζει ο κ. Βασιλοφρων...![]()
Και εγω νοιαζομαι για τον εσωτερικο τους κοσμο και παντα προσπαθω να μπω στον κοσμο τους![]()
Οι κιουρ εχουν ενα τραγούδι το λουλαμπαι;![]()
Κρίμα.Καμια τους ομως δεν το εχει εκτιμησει...
είναι μόλις που έχει κυκλοφορήσει η απίστευτη δισκαρα ( 10.Στα 10) disintegration κι έχει επιστρέψει στην μπάντα ο ,,Simon Gallup .Τι να λέμε τώρα. Παιξαν τόσο δυνατά που έφερναν στο νου hard Rock μπάντα. Είχα κατέβει μόνος με το τρένο από Θεσσαλονίκη μόνο γι αυτό. Απίστευτα σκηνικά και στη διαδρομή.Χάουζ παίζει οι Cure στην Φιλαδέλφεια να είναι το καλύτερο live που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Μέχρι και το support, οι shelleyan orphan ήταν φοβερή μπάντα.