alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Με Σελέστε πρέπει να βγαίνει κολασμένο duo.
Ενιωσα την καρδια μου να σταματαει για δυο δευτερολεπτα, εχει τυχει ποτέ σε κανεναν?????????
Με Σελέστε πρέπει να βγαίνει κολασμένο duo.
Χαουζ συνήθως έρχεται και μου ρίχνει έναν για υποκατάστατο. Τα πμ είναι για φλουφλιδοι σαν τον Άλεξ και τη πίστη ροζυ αχαχαχαχαχαυδεν υπάρχει θέμα φίλε. Εχει τα πμ της ερης για υποκατάστατο.
Τελικά είναι πιστή ή οχι, με μπερδευειςΧαουζ συνήθως έρχεται και μου ρίχνει έναν για υποκατάστατο. Τα πμ είναι για φλουφλιδοι σαν τον Άλεξ και τη πίστη ροζυ αχαχαχαχαχαυ
τυπε μου χε συμβεί κι εμένα οταν ειχα δει τις βυζαρες της μιμης στην αυριανήΕνιωσα την καρδια μου να σταματαει για δυο δευτερολεπτα, εχει τυχει ποτέ σε κανεναν?????????
Ησουνα λιγο φτηνιαρης μικρος?τυπε μου χε συμβεί κι εμένα οταν ειχα δει τις βυζαρες της μιμης στην αυριανή
Να βάλουμε τη Μιμή?Ρε σεις σταματείστε να τη βάζετε συνεχώς, προσπαθώ να την ξεχάσω
και γιατί να την ξεχάσεις ?Ρε σεις σταματείστε να τη βάζετε συνεχώς, προσπαθώ να την ξεχάσω
Επειδη δεν μπορει να την εχει.και γιατί να την ξεχάσεις ?
γιατι τυπε ; Ηταν του γούστου μου τότε . <············· ατυχης δήλωση θα χρησιμοποιείθει στο μέλλον εναντίον μουΗσουνα λιγο φτηνιαρης μικρος?
για το παρον το κοβω,ετοιμη ειναιγιατι τυπε ; Ηταν του γούστου μου τότε . <············· ατυχης δήλωση θα χρησιμοποιείθει στο μέλλον εναντίον μου
ton hpiesγιατι τυπε ; Ηταν του γούστου μου τότε . <············· ατυχης δήλωση θα χρησιμοποιείθει στο μέλλον εναντίον μου
Για να θυμάμαι εσένακαι γιατί να την ξεχάσεις ?
καρφί στην καρδιά μου έβαλεςΓια να θυμάμαι εσένα
και γω δεν κρατήθηκα τότεΣήμερα θα του την χαρίσω αλλά στο μέλλον φοβάμαι δεν θα κρατηθώ