Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.803
Πόντοι
5.506
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
το νημα της αγαπης και της αλληλεγγυης

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
αχαχαχαχαχαχαχαχ παναθεμα σε

Ναι!!! Λίαν πνευματώδης!!!  :)

Φανταστείτε να μην απαξιούσε κιόλας...  :jerking:

Αγαπητέ κύριε ,

Θα σας ζητησω συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση

Με αποκαλείτε μυθομανή , χωρίς φυσικά να γνωριζόμαστε ΄προσωπικά ( γεγονός που ούτε κατά διάνοια επιθυμώ )

Θα ηθελα λοιπον να επιτρεψετε σε οσους με γνωριζουν προσωπικα , ξερουν ποιος είμαι και τι είμαι να εχουν την δική τους ,απολυτα σεβαστη , αποψη για το ατομό μου ..

[size=20pt]Μαζί σας απαξιώ να συζητάω[/size] και σας παρακαλώ να μην ασχολείστε μαζί μου

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.258
Πόντοι
7.786
καλησπερα  γυρισα  απο βολτα στα σπιτακια  και  γαμησα δυο φορες ετοιμαζω  κριτικες 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.803
Πόντοι
5.506

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.803
Πόντοι
5.506

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σε θελω πιο περηφανη πιο ντελικατεσεν εως ντελικανεζεν....να προσεχεις παντα τι τρως..θα σε μαλωσω
ελα κοριτσαρα μου τι κανεις χαθηκαμε!!! τα φιλια μου... εδω λυσσαξανε τα νιατα δεν τους κραταμε σαν πουλαρια πο σερνουν αχαχαχαχαχαχαχα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.803
Πόντοι
5.506
καυλωσα που γυναικα μας ειπε πουλαρια  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.803
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Αν κρίνω από τα παρωχημένα likes σας, θεωρώ πιθανόν να έχετε αναγνώσει τουλάχιστον 50.000 σελίδες του bou σήμερα. Τι έγινε, σας έστησαν στο "επαγγελματικό" σας ραντεβού;

Ιδιαίτερα εντυπωσιάστηκα από το κείμενο που ξετρυπώσατε. Τι σας έκανε εντύπωση; Ότι πολλά αξιοσέβαστα μέλη την έπεσαν στον κατ' εξοχήν κλαψομούνη κριτικογράφο, όπου οι κριτικές του ομοιάζουν σαν κόπι-πάστε (όπως λέγει και ο προσφιλής σας κ. Πολάκης)αποσπάσματα από ΒΙΠΕΡ ΝΟΡΑ; Αποφάσισα και εγώ να γράψω κάτι στην απλή καθομιλουμένη πορνική Ελληνική, για μια κοπέλα υψηλής αποδοχής εκείνη την περίοδο. Χαίρομαι ιδιαίτερα πάντως που το κείμενο αυτό έτυχε της αποδοχής σας!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.803
Πόντοι
5.506
Αν κρίνω από τα παρωχημένα likes σας, θεωρώ πιθανόν να έχετε αναγνώσει τουλάχιστον 50.000 σελίδες του bou σήμερα. Τι έγινε, σας έστησαν στο "επαγγελματικό" σας ραντεβού;

Ιδιαίτερα εντυπωσιάστηκα από το κείμενο που ξετρυπώσατε. Τι σας έκανε εντύπωση; Ότι πολλά αξιοσέβαστα μέλη την έπεσαν στον κατ' εξοχήν κλαψομούνη κριτικογράφο, όπου οι κριτικές του ομοιάζουν σαν κόπι-πάστε (όπως λέγει και ο προσφιλής σας κ. Πολάκης)αποσπάσματα από ΒΙΠΕΡ ΝΟΡΑ; Αποφάσισα και εγώ να γράψω κάτι στην απλή καθομιλουμένη πορνική Ελληνική, για μια κοπέλα υψηλής αποδοχής εκείνη την περίοδο. Χαίρομαι ιδιαίτερα πάντως που το κείμενο αυτό έτυχε της αποδοχής σας!
γαμησες?

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.335
Πόντοι
26.227

Vlad  :respect: δεν είχα δει την alternative κριτική της ναγια,  :thumbsup:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
τανες σχολη τραβεστι φωκαιας φυλακοβια στραπον φοιτητριες σουβλακια στοιχημα καυτη σαρανταρα υπεροχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom