Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Κύριε Βλανδή  :hi: σας παρακαλώ πάρα πολύ να καταχωρίστε τις κριτικές σας  :erection: για τις κορασίδες του Glamour με αλφαβητική σειρά για να μην χανόμαστε...

Τις κρυφές, τις κρυφές και αδημοσίευτες που είναι googleplexian

:thumbsup:  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Δεν είσαι στη θέση μου όμως! Αλλά για να μην στενοχωριόμαστε σου παραθέτω μια "κανονική¨ κριτική προς έγκριση για να μην ανεβάζω μπούρδες. Φιλικά πάντα και με διάθεση χιούμορ :hi:

Ναγια η μουναρα
Αποφασησα να παω να τη γαμήσω τελικα τη γκομενα γιατι μου ταχε πρηξη στα ρμ. Βλεπω μια μουναρα που τραλαθηκα. Ενταξει στην μουρη δε χαζεψα κιολας οπος λενε τα αλανια παρακατω. Ειχε κάτι βιζάρε όμως σα τα καρπούζια αμαλιάδα που περνω απτον γίφτο. Κατι ρωγες σα το μπουζί από το Cayen haibriδ πουχα παρκαρισμένο μόστρα στο μοτελι. Από τη γκάβλα παραληγο να μου σκηστει το πανταλώνι. Ψιλο μουνί μακρί μαύρο μαλι ατελιοτες ποδαρες και μπακα επιπεδη. Την αρχηζω στα γλωσοφιλα της τα πεταω χυμα και τις τον δινο βαθια στο στόμα. Μεχρι τις φονιτικες χορδί έφτασε και δε μπορουσε να μιλίσει. Και να φανταστεις ότι δεν τον εβαλα ολο μέσα να μη το ζορισω. Την πιανω στις μπατσες στον κολο και καρφονω την μουναρα της. Μετα σκιζω το κολί της που ηταν και σφιχτο. Το τελειοσα στο στομα της. Όλα κατο! Και 2 σπερματοζαρια στα δοντια τα πηρε με τη γλοσα. Μετα τη σεντρα με το Μητσο σα το μπουρι του Τετανικου την αρχιζω στι γριγορες. Τις τακανα όλα PSE, CIM, CIF, GFE, GTI, BMΧ το ξεσκησα μιλαμε. Καινουργιο κωλο της ανοιξα! Τις ερηξα και καναδυο για επιδορπιο και τα μαζεψα να γυγω. Αχ και βαχ η γκομενα δεν μπορουσε να συνερθει. Ισα μωρη΄! Τις [εταω τα μπικικινια και ένα I lov yu baby καιντε γεια. Επειδη δε μαφηνει το παλιοσυστημα να βαλλω πανω από 10 εχουμε και λεμε, εμφανιση προσοπο 17, εμφανιση σομα 20, εμφανισι βιζι 25, Σιμπεριφορα αριστα, επικοινονια ελληνικα, σχεση αποδοσι μαζι με τιμη 15 ηταν φτινιαρικη! Μεσο ορος 12 Γεια σας γκαβλιαριδες

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
καλημερα κουμπαρε....
που ειναι ο θειος να τον τραμπουκισω λιγο?

Όταν θα σας σουτάρει η κα. fanastic, εδώ στο νήμα θα έρχεσθε να κλαψουρίζετε και να ζητάτε να σας παρηγορήσουμε ...  :knuppel:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Καλή σας εσπέρα.

Εν πρώτοις, σας ευχαριστώ για την προσφώνηση.

Εν δευτέροις, ουδέποτε έχω προβεί σε απαγορεύσεις απόψεων και ενασχολήσεων.

Εν τρίτοις,  έχετε κι εσείς αναφερθεί απαξιωτικά ως προς το νικ μου κατά το πρόσφατο παρελθόν -δύναμαι να παραθέσω τις απαξιωτικές αναρτήσεις σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε-, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά, όπως ευθαρσώς μας διαβεβαιώνετε σήμερα, με την παρούσα ανάρτησή σας.

Συνεπώς επιτρέψατε μου να φρονώ ότι είναι όψιμη καθώς και μεροληπτική η σημερινή σας παραίνεση, και να μμην την λάβω υπ΄ όψιν μου.

Ευχαριστω.  :)

θα σας απαντήσω πολύ ευγενικά

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Από ότι βλέπω γαμιεστε κάνετε ότι δεν γαμιεστε κ εμείς διαβάζουμε  :jerking: που φτάσαμε που κατακτήσαμε που είναι ο μπραμπ  :-(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αυτά τα συνεχιζομενα αιτήματα φιλίας από νικ που δεν ξέρω πόθεν προέκυψαν ? Τι θέλουν από την ζωή μου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom