Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
στην περιπτωση αυτη λυπαμαι που θα σας το πω αλλα θα σκουζουν πεισσοτερο ...αλλοι γιατι θα το γουσταρουν και θα δροσιζονται κι αλλοι γιατι δε θα το γουσταρουν και θα ζοριζονται...σκεφτειτε καποια αλλη τιμωρια και πειτε μου

:hi:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.345
Πόντοι
26.227
στην περιπτωση αυτη λυπαμαι που θα σας το πω αλλα θα σκουζουν πεισσοτερο ...αλλοι γιατι θα το γουσταρουν και θα δροσιζονται κι αλλοι γιατι δε θα το γουσταρουν και θα ζοριζονται...σκεφτειτε καποια αλλη τιμωρια και πειτε μου

Κυρία μου αναμείνατε στο ακουστικό σας για απάντηση, επί του παρόντος ο μπηχτοθέτης είναι σε επαγγελματικό meeting  :knockinb:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Τα γνωστά φίλε μου, άλλοι θα ιδρώνουν στον καύσωνα της Θεσσαλονίκης κι ο πορνοθέτης θα ιδρώνει με τη βοήθεια κάποιου λάγνου κορμιού σε κλιματιζόμενο δωμάτιο ...

Ο νηματοθέτης εργάζεται στον επαγγελματικό χώρο του.
Σεις, βλέπω, εγκατασταθήκατε στην πολυτελέστατη σουίτα σας και αναμένετε να περάσει η ώρα ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alligator_.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο μονομελής τομέας σεισμολογικών ερευνών του νήματος ανακοινώνει στα μέλη του νήματος, που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ότι οι δονήσεις που θα παρατηρηθούν περίπου στις 7 μ.μ. δεν θα είναι αποτέλεσμα σεισμού. Θα είναι αποτέλεσμα της εκκίνησης της σεξουαλικής δραστηριότητας του κ. Vlandis!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
καλημερα κουμπαρε....
που ειναι ο θειος να τον τραμπουκισω λιγο?

Όταν θα σας σουτάρει η κα. fanastic, εδώ στο νήμα θα έρχεσθε να κλαψουρίζετε και να ζητάτε να σας παρηγορήσουμε ...  :knuppel:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ο νηματοθέτης εργάζεται στον επαγγελματικό χώρο του.
Σεις, βλέπω, εγκατασταθήκατε στην πολυτελέστατη σουίτα σας και αναμένετε να περάσει η ώρα ...
Δε νομίζω ότι υπολείπεται κλιματισμού το γραφείο σας. Όσο για το τι συμβαίνει εκεί μέσα διακριτικά θα σας σύστηνα να μην το συνεχίσετε ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Δε νομίζω ότι υπολείπεται κλιματισμού το γραφείο σας. Όσο για το τι συμβαίνει εκεί μέσα διακριτικά θα σας σύστηνα να μην το συνεχίσετε ...

Σας ακούω χαλαρό. Η προεργασία σας απέδωσε και οι εργαζόμενες ανταποκρίθηκαν και θα έρθουν τις ώρες που ζητήσατε.
Αφήστε τον δύσμοιρο νηματοθέτη στην ησυχία του και σεβασθείτε το άκρως προκεχωρημένο της ηλικίας του.  >:(

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.345
Πόντοι
26.227
ΠροΒλέπω το "νήμα της αλήθειας" να καταρρέει ανεπιστρεπτί (τουλάχιστον από τα γέλια) σε science fiction περίπτωση που όλα τα μέλη του συναντηθούν και θα περιμένουν να δουν "ξεδοντιάρικες" ασεξουαλικές φάτσες

Συνημμένα

• breakdown.jpg
    breakdown.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 5
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Σας ακούω χαλαρό. Η προεργασία σας απέδωσε και οι εργαζόμενες ανταποκρίθηκαν και θα έρθουν τις ώρες που ζητήσατε.
Αφήστε τον δύσμοιρο νηματοθέτη στην ησυχία του και σεβασθείτε το άκρως προκεχωρημένο της ηλικίας του.  >:(
Δε σας αφήνουμε να  :fuck2: ενώ εμείς λειώνουμε στην άσφαλτο ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
ΠροΒλέπω το "νήμα της αλήθειας" να καταρρέει ανεπιστρεπτί (τουλάχιστον από τα γέλια) σε science fiction περίπτωση που όλα τα μέλη του συναντηθούν και θα περιμένουν να δουν "ξεδοντιάρικες" ασεξουαλικές φάτσες

Φευ!
Ο νηματοθέτης κάπως έτσι είναι ... Και χειρότερα μάλιστα ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Αφού δεν έχουμε την τύχη να  :fuck2: σε κλιματιζόμενα γραφεία ... Απολαμβάνετε τη δυστυχία μας!

Να υποθέσω ότι αφού πατήσατε λάϊκ στην ανάρτησή μου στα CT Θεσσαλονίκης, ότι θα είσθε εις εκ των προθύμων να καταθέσουν εις τον πρωκτόν της μελλούσης να έρθει εργαζομένης!  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
τι κανετε?
υπεροχα?  :wanker:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Να υποθέσω ότι αφού πατήσατε λάϊκ στην ανάρτησή μου στα CT Θεσσαλονίκης, ότι θα είσθε εις εκ των προθύμων να καταθέσουν εις τον πρωκτόν της μελλούσης να έρθει εργαζομένης!  :grin:
Το like αφορούσε στη χλεύη σας για την τιμολογιακή πολιτική της κυρίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom