blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Nεος σαν Κλωνος, και οχι στην ηλικια.
Καταγγέλω το νικ Vlandis, ως υπαίτιο για όλη αυτή την σκευωρία!
Ώρες-ώρες, ο αδυσώπητος Βλάντ (a.k.a Τέπες) όταν δεν καρφώνει άλλα πράγματα, του καρφώνονται ορισμένες ιδέες στο μυαλό
και άντε έπειτα να γλυτώσεις...
Γεροντικές εμμονές, φεύ!
Η παρέα που δίνει συμβουλές για όλες τις εφηβικές ανησυχίες!
Και όχι μόνο τις ανησυχίες ;)
Σε αντίθεση με τον κ. νηματοθέτη που είναι υπεύθυνος για όλη την Επικράτεια!Ορθώς!
Ο κ. Vlandis δίνει συμβουλές και για όλες τις εργαζόμενες [120 € και άνω ] εντός του λεκανοπεδίου!
Σε αντίθεση με τον κ. νηματοθέτη που είναι υπεύθυνος για όλη την Επικράτεια!
Και λοιπόν;
Άπαξ του έτους είναι ο μέσος όρος του νήματος. Μην παρασύρεσθε από τον κ. Vlandis, που συνουσιάζεται άπαξ ημερησίως και επί 2ωρον!
Χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση να μειώσω τον αξιόμαχο κ. κωλόγερο, πιστεύω ότι πρόκειται πλέον για μια τυπική διαδικασία ...
Σύντομα για εσάς και σε άλλες χώρες ...Σε αντίθεση με τον κ. νηματοθέτη που είναι υπεύθυνος για όλη την Επικράτεια!
Κυριε νηματοθετα ο σωστος ορισμός είναι:
Γαμάμε πολύ και ασχημα ....
( στο ονειρό μας )
Κυριε νηματοθετα ο σωστος ορισμός είναι:
Γαμάμε πολύ και ασχημα ....
( στο ονειρό μας )
Σύντομα για εσάς και σε άλλες χώρες ...
Άξιος γέρονταςεγω παντως προτίθεμαι να μεταλαμπαδεύσω το πνευμα του παροντος νηματος , λιαν συντομως εις την αλλοδαπη ....
εγω παντως προτίθεμαι να μεταλαμπαδεύσω το πνευμα του παροντος νηματος , λιαν συντομως εις την αλλοδαπη ....
εγω παντως προτίθεμαι να μεταλαμπαδεύσω το πνευμα του παροντος νηματος , λιαν συντομως εις την αλλοδαπη ....
Καλησπέρα σας
Καλησπέρα σας