Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.970
- Πόντοι
- 28.246
Μάλιστα. Αυτή θα σας την κάνει η κυρία Λούκου! Για τα υπόλοιπα δεν μου απαντήσατε.Ποια ερώτηση;
Μάλιστα. Αυτή θα σας την κάνει η κυρία Λούκου! Για τα υπόλοιπα δεν μου απαντήσατε.Ποια ερώτηση;
Να 'ταν έτσι οι σηριαλ φακερ... :-Άσε ρε φίλε, είδαμε και τα δικά σου, serial fucker ανεξάρτητων!
Μάλιστα. Αυτή θα σας την κάνει η κυρία Λούκου! Για τα υπόλοιπα δεν μου απαντήσατε.
Με κίνδυνο να τ'ακούσω από την Ρεγγίνα. Η ερώτηση είναι η εξής: Τίνος κλώνος είσαι εσύ; Την κάνει σε όλους. Απορώ πως της ξέφυγες. :S Για τα υπόλοιπα ακόμα να μας απαντήσετε; Περάσατε το τεστ των ερωτήσεων;Αν εννοείτε τις ψηφοφορίες, έχω ψηφίσει σε όλες...
Και της περάσατε με επιτυχία;Α, οκ, του εαυτού μου Πού είναι αυτό το τεστ; Εκτός και εννοείτε αυτό που αναφέρεται στον τίτλο του νήματος, αυτές τις ερωτήσεις τις έχει ήδη κάνει ο νηματοθέτης ;)
Και της περάσατε με επιτυχία;
Είδα ντοκούμεντα. Βρίσκεσαι στα πρόθυρα επικήρυξης.Να 'ταν έτσι οι σηριαλ φακερ... :-
Κατάλαβα. Καταφέρατε κι εσείς να τους ξεγελάσετε.Δυστυχώς, ναι
Κατάλαβα. Καταφέρατε κι εσείς να τους ξεγελάσετε.
Μιλάς για πριν 67 χρόνια; Περασμένα μεγαλεία.Είδα ντοκούμεντα. Βρίσκεσαι στα πρόθυρα επικήρυξης.
Αυτός ειδικά είναι μια σουπιά!Η μονομελής επιτροπή του νηματοθέτη δεν ξεγελιέται ;)
Αυτός ειδικά είναι μια σουπιά!
Μιλάω για 69 καμώματα. Έχω την υπόνοια ότι αξιόλογη ανεξάρτητη, βγήκε εκτός λειτουργίας εξαιτίας εξαντλητικών πολύωρων σφυροκοπημάτων.Μιλάς για πριν 67 χρόνια; Περασμένα μεγαλεία.
Χάθηκε ονηματοθέτης. Μαζί με τον καφέ πρέπει να χτύπησε και κανένα μιλφόνι ...
Σύμπτωση. Ξεχνάτε ότι έχω κλείσει δίμηνο χωρίς ερωτική συνεύρεσηΜιλάω για 69 καμώματα. Έχω την υπόνοια ότι αξιόλογη ανεξάρτητη, βγήκε εκτός λειτουργίας εξαιτίας εξαντλητικών πολύωρων σφυροκοπημάτων.
Δυστυχώς, ναι
Σύμπτωση. Ξεχνάτε ότι έχω κλείσει δίμηνο χωρίς ερωτική συνεύρεση
Ο μεσος ορος στις στατιστικες μονο την αληθεια δεν αντιπροσωπευει.Και λοιπόν;
Άπαξ του έτους είναι ο μέσος όρος του νήματος. Μην παρασύρεσθε από τον κ. Vlandis, που συνουσιάζεται άπαξ ημερησίως και επί 2ωρον!