Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.880
- Πόντοι
- 2.606
Εγώ λέω να βγάλουμε ένα αμπελαλε για τη σφήνα
στην επόμενη καλό θα είναι να την δέσουν με ένα σχοινάκι να μην χαθεί...
Εγώ λέω να βγάλουμε ένα αμπελαλε για τη σφήνα
Προβλέπω αύριο να μας ψάχνει και εμάς . Αν κι εσύ θα τη γλιτώσεις, καθώς έχεις τα μεγάλα μέσα ( )στην επόμενη καλό θα είναι να την δέσουν με ένα σχοινάκι να μην χαθεί...
Προβλέπω αύριο να μας ψάχνει και εμάς . Αν κι εσύ θα τη γλιτώσεις, καθώς έχεις τα μεγάλα μέσα ( )
Από την ώρα που μπαίνεις, ψάχνω κάθε φορά νέο σενάριοπου το πήγες, που το έφερες πάλι...
Από την ώρα που μπαίνεις, ψάχνω κάθε φορά νέο σενάριο
Για να το κολλήσω. Μην το πετάξω άσχετα ( + )
Για να το κολλήσω. Μην το πετάξω άσχετα ( + )
Καλό βράδυ.κλείνω, καλό βράδυ.
κακή μέρα σήμερα...
Πάλι ευλογείς τα γένια σου; Καλημέρα φίλτατε!Καλημέρα στους φλογοβόλους γέροντες!
Για να τα ευλογήσεις πρέπει να έχεις και γένια και χτένια.Πάλι ευλογείς τα γένια σου; Καλημέρα φίλτατε!
Μέσα σε αυτό το νήμα, κανείς δεν είναι αθώος. Εκτός από εμένα.Για να τα ευλογήσεις πρέπει να έχεις και γένια και χτένια.
Εγώ ήρθα σε αυτό το νήμα να ηρεμήσω και βρέθηκα ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά. Κωλόγερος, πορνοθέτης, Νικοψώλης. Που νομίζετε ότι βρίσκεστε κύριοι, στα Σόδομα ή στα Γόμορρα; Το ιδρυτικό καταστατικό του νήματος το έχετε διαβάσει; Να φύγετε, να πάτε αλλού!
Καλημέρα και σε εσάς, κύριε. Και για να έχουμε καλό ερώτημα, το τεστ των ερωτήσεων το περάσατε; Την πρώτη και κρίσιμη ερώτηση από την κυρία Λούκου σας έγινε;Καλημέρα στην εκλεκτή παρέα
Μέσα σε αυτό το νήμα, κανείς δεν είναι αθώος. Εκτός από εμένα.
Αυτό βλέπω εγώ.
Καλημέρα και σε εσάς, κύριε. Και για να έχουμε καλό ερώτημα, το τεστ των ερωτήσεων το περάσατε; Την πρώτη και κρίσιμη ερώτηση από την κυρία Λούκου σας έγινε;
Άσε ρε φίλε, είδαμε και τα δικά σου, serial fucker ανεξάρτητων!Μέσα σε αυτό το νήμα, κανείς δεν είναι αθώος. Εκτός από εμένα.
Αυτό βλέπω εγώ.