Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Όχιτο τρουμπακη μου δεν το καταλαβες
Όχιτο τρουμπακη μου δεν το καταλαβες
Καλησπέρα στα μέλη του νήματος, σας διαβάζω καιρό, είπα να πω μια καλησπέρα και να συμμετέχω στο διάλογο όταν και όσο μπορώ.
Καλησπέρα στα μέλη του νήματος, σας διαβάζω καιρό, είπα να πω μια καλησπέρα και να συμμετέχω στο διάλογο όταν και όσο μπορώ.
Έτσι μεταλαμπαδεύθηκε και ο Ελληνικός Πολιτισμός εις τους βαρβάρους υπό του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
ε ναι να μη περιμένουμε να έρθουν αυτοβούλως οι βάρβαροι ( ες ) να εκπολιτιστούν
πρέπει και μεις να βάλουμε ένα λιθαράκι
ε ναι να μη περιμένουμε να έρθουν αυτοβούλως οι βάρβαροι ( ες ) να εκπολιτιστούν
πρέπει και μεις να βάλουμε ένα λιθαράκι
Και ανήκει σε εσάς;Το <μου> είναι κτητικό. Ο κ. troubakhs μου δεν είναι μόσχος. Εξ όσων γνωρίζω δηλαδή ...
Σοφόν το σαφές!
Τα 8 cm δεν μπορούν να ονομασθούν κοτρώνα...
Και ανήκει σε εσάς;
Σοφόν το σαφές!
Τα 8 cm δεν μπορούν να ονομασθούν κοτρώνα...
Θα φέρετε και επενδύσεις εις την χώρα;
Καλή φιλη αλλά μας πήρε τα καλύτερα παιδιά τρομπετίτσα και μπαροκουλίνιΣτην κα. Ρεγκίνα... Είναι κτήμα της!
Όχι δεν μπλέκομαι στα ποδια του Τσιπρα
Χαχαχα... Τώρα μάλιστα... Να αφήσουμε και καμία επένδυση στις άλλες χώρες γιατί ο Τσίπρας τις έφερε όλες εδώ
Μη γελάς καθόλου ..απλά μπερδεύτηκε ο άνθρωπος
νομίζει ( σαν αριστερος που είναι ) ότι είναι πρωθυπουργος της Βουλγαρίας ..
εκει του εχουν κανει αγαλμα
Σε καμία περίπτωση .
.αλλά δεν ξερω αν γνωρίζετε ότι ολόκληροι καθεδρικοί ναοί στηρίζονται σε μια πολύ μικρή πετρά - σφήνα
....οπότε ιστορικά μιλώντας κάθε λιθαράκι εχει την αξία του και ας μην είναι ογκόλιθος (σαν τον δικο σας )
Δεν είχαν την ίδια άποψη ο μπαροκουλίνης και ο τρομπετίτσας και τώρα δε μου μιλάνε
Ας τον βάλει στο σωστό δρόμο ο Φλαμπουράρης ;)