You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 430K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Θα αυτομαστιγωθω μετα τη βραδυνη μας συνευρεση για εξιλεωση!
Επισκέπτης
Ρε σεις μια φορα πηγα σε ξενοδοχειο στα στενα της Αθηνας με μαυρη και σιχαθηκα. Ο χωρος ηταν αθλιος, σεντονια βρωμικα, καποτες στο πατωμα, μαυρα χαλια. Οσο και ωραια και να ηταν η γκομενα την εκανα χωρις να γαμησω. Τωρα ουτε απ' εξω δεν περναω.
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Πληγωμένα παιδάκια είναι, που έχουν φάει χυλόπιτα με το κιλό και βγάζουν το άχτι τους βρίζοντας στα sites. Παιδάκια σαν κι εσένα 'γαμάω-μανούλες'
Συνημμένα
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Παιδια το τοπικ ειναι και για σεμιναρια ψυχολογιας επισης!
Καλησπέρα σε όλους..... μετά από ένα χρόνο και βάλε ανάγνωσης αποφασίζω να γράψω το πρώτο μου μήνυμα εδώ... ρε παιδιά χαλαρώστε... τι κόντρα είναι αυτή.... η γνώμη μου είναι ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση....΄αφενός όλες οι πουτάνες είναι επικίνδυνες είτε είναι λευκές είτε όχι αφετέρου πράγματι στην Αφρική υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το aids... εγώ προσωπικά "γνώρισα" ένα μαυράκι πριν ενάμισι χρόνο στη Βαρβάκειο και ακόμα βρίσκομαι μαζί του .... πάντα όμως με προφυλάξεις. Γουστάρω αφάνταστα τις μαύρες, όμως προτείνω την προσοχή! Αυτά....
Επισκέπτης
αυτο παντως που ειναι αποριας αξιο ειναι γιατι οι μαυρες ολες μα ολες βγαζουν μια περιεργη μυρωδια
ρε παιδι μου!!!!!!!
ειναι στο dna τους αραγε η λογω δερματος??
γνωριζει κατι κανεις επι αυτου?
ρε παιδι μου!!!!!!!
Επισκέπτης
αυτο παντως που ειναι αποριας αξιο ειναι γιατι οι μαυρες ολες μα ολες βγαζουν μια περιεργη μυρωδια
ρε παιδι μου!!!!!!!
Aπό όσο ξέρω είναι το δέρμα τους. Αλλά μην νομίζεις... κι αυτοί το ίδιο λένε για μας. Κι εμείς τους μυρίζουμε περίεργα!!!
ρε παιδι μου!!!!!!!
γνωριζει κατι κανεις επι α
εγω γνωριζω το λογο!
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Μάγκες εδώ ενημερωνόμαστε για σοβαρά πράγματα . Οι κίνδυνοι είναι γνωστοί σε όλους . Τα μέτρα προφύλαξης είναι γνωστά . Πάντως να τα παίρνετε και με τις εξ Ανατολών ct και με τα cg γιατί η αρρώστεια δεν είναι θέμα χρώματος ! Τώρα να τσακωνόμαστε για το αν η κάθε ξεκωλιάρα έχει AIDS το θεωρώ ανόητο . Όπως θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό το τόσο πάθος . Εν πάση περιπτώσει δεν νομίζω ότι το thread είναι ο κατάλληλος τόπος αντιπαράθεσης μεταξύ των ρατσιστόμουτρων και των οπαδών του κοσμοπολιτισμού . Αν δεν έχετε κάτι αξιόλογο μη γράφετε . Διαβάζουμε μόνο για ενημέρωση .
Υ.Γ. Για όσους ζητούν το τηλ. της καβλίτσας απαντώ ότι δεν το ζήτησα διότι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να αρνηθείς να δώσεις και το δικό σου τηλ. , κάτι που στο παρελθόν μου είχε κοστίσει μεγάλες ενοχλήσεις .
Υ.Γ. Για όσους ζητούν το τηλ. της καβλίτσας απαντώ ότι δεν το ζήτησα διότι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να αρνηθείς να δώσεις και το δικό σου τηλ. , κάτι που στο παρελθόν μου είχε κοστίσει μεγάλες ενοχλήσεις .
Επισκέπτης
Μετά το γαμήσι με το Χριστινάκι σήμερα το απόγευμα (έχω γράψει κριτική), είχα μια δουλειά με τον κουμπάρο μου σε έναν συμβολαιογράφο. Κατά τις 9:30 που γυρίζαμε σπίτι, ήμασταν με την μηχανή, οπότε λέμε "δε γαμιέται, ας περάσουμε πίσω από την Βαρβάκειο να δούμε τι παίζει". Είχα ΠΟΛΥ καιρό να περάσω από εκείνα τα μέρη. Βρήκαμε συνολικά καμιά 20αριά μαυρούλες. 3-4 από αυτές κωλολέγανε και μάλιστα πολύ ρε πούστη μου! Μία εξ' αυτών έρχεται προς το μέρος μας (εμείς πάνω στην μηχανή να πηγαίνουμε αργά και να χαζεύουμε) και να μας λέει "παρτούζα, παρτούζα!!!". Δεν σταματήσαμε. Κρίμα ρε πούστη μου... με φοβίζει πολύ το γεγονός ότι είναι του δρόμου κι έτσι η πιθανότητα να έχουν κάτι είναι μεγαλύτερη. Γι' αυτό και δεν πάω με τέτοιες... Αυτό λέγαμε και με τον κουμπάρο μου... "ρε γαμώτο αυτή θα την παρτουζάραμε ΠΟΛΥ άνετα!!!".
Μετά το γαμήσι με το Χριστινάκι σήμερα το απόγευμα (έχω γράψει κριτική), είχα μια δουλειά με τον κουμπάρο μου σε έναν συμβολαιογράφο. Κατά τις 9:30 που γυρίζαμε σπίτι, ήμασταν με την μηχανή, οπότε λέμε "δε γαμιέται, ας περάσουμε πίσω από την Βαρβάκειο να δούμε τι παίζει". Είχα ΠΟΛΥ καιρό να περάσω από εκείνα τα μέρη. Βρήκαμε συνολικά καμιά 20αριά μαυρούλες. 3-4 από αυτές κωλολέγανε και μάλιστα πολύ ρε πούστη μου! Μία εξ' αυτών έρχεται προς το μέρος μας (εμείς πάνω στην μηχανή να πηγαίνουμε αργά και να χαζεύουμε) και να μας λέει "παρτούζα, παρτούζα!!!". Δεν σταματήσαμε. Κρίμα ρε πούστη μου... με φοβίζει πολύ το γεγονός ότι είναι του δρόμου κι έτσι η πιθανότητα να έχουν κάτι είναι μεγαλύτερη. Γι' αυτό και δεν πάω με τέτοιες... Αυτό λέγαμε και με τον κουμπάρο μου... "ρε γαμώτο αυτή θα την παρτουζάραμε ΠΟΛΥ άνετα!!!".
μη σε περνει απο κατω liomas... μαυρη απ τον τοπο σου που λενε
next time ;)
Επισκέπτης
μη σε περνει απο κατω liomas... μαυρη απ τον τοπο σου που λενε
next time ;)
Με παίρνει από κάτω ρε συ... κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο μαυράκι που μας έλεγε για παρτούζα ήταν ΠΟΛΥ δυνατό... σκέτη γαζέλα! Λίγο σκυλόφαστα αλλά με κάτι τσιμπουκόχειλα ΝΑ, μια ολοστρόγγυλη ΚΩΛΑΡΑ, κάτι βυζόμπαλα... πολύ σφιχτό κορμί, γαμάτη ήταν. Πολύ θα γούσταρα να την "σαντουϊτσάρουμε" με τον κουμπάρο μου! Αλλά είμαστε κι οι δυο παντρεμένοι με παιδιά... δεν μας παίρνει για "παράσημα"...
Με παίρνει από κάτω ρε συ... κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο μαυράκι που μας έλεγε για παρτούζα ήταν ΠΟΛΥ δυνατό... σκέτη γαζέλα! Λίγο σκυλόφαστα αλλά με κάτι τσιμπουκόχειλα ΝΑ, μια ολοστρόγγυλη ΚΩΛΑΡΑ, κάτι βυζόμπαλα... πολύ σφιχτό κορμί, γαμάτη ήταν. Πολύ θα γούσταρα να την "σαντουϊτσάρουμε" με τον κουμπάρο μου! Αλλά είμαστε κι οι δυο παντρεμένοι με παιδιά... δεν μας παίρνει για "παράσημα"...
δυο περιτιλιγματα ο καθενας και εχεις ενα σαντουιτς μουρλια. ασε που τωρς ετσι οπως την περιγραφεις λεω να κατεβω για ψαξιμο ;)
ειναι αρρωστια οι μαυρες... απ ολες τις αποψεις
Αλλά είμαστε κι οι δυο παντρεμένοι με παιδιά... δεν μας παίρνει για "παράσημα"...
K A N E N A N δεν παίρνει για παράσημα, Liomas. Παίρνει δηλαδή τους ανύπαντρους? Τι είναι αυτά που λες στον κόσμο?
Επισκέπτης
K A N E N A N δεν παίρνει για παράσημα, Liomas. Παίρνει δηλαδή τους ανύπαντρους? Τι είναι αυτά που λες στον κόσμο?
Εγώ stavros51 δεν μίλησα για κανέναν άλλον, πλην εμού και του κουμπάρου μου. Ούτε υπονόησα κάτι, ούτε προέτρεψα ή απέτρεψα σε κανέναν να τις γαμήσει ή όχι. Δεν είμαι τροχονόμος στην πούτσα κανενός. Οπότε μάλλον παρεξήγησες...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φιλαράκο μου.... είμαι στην ίδια φάση.... μόνο που εγώ δεν κρατιέμαι....Με παίρνει από κάτω ρε συ... κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο μαυράκι που μας έλεγε για παρτούζα ήταν ΠΟΛΥ δυνατό... σκέτη γαζέλα! Λίγο σκυλόφαστα αλλά με κάτι τσιμπουκόχειλα ΝΑ, μια ολοστρόγγυλη ΚΩΛΑΡΑ, κάτι βυζόμπαλα... πολύ σφιχτό κορμί, γαμάτη ήταν. Πολύ θα γούσταρα να την "σαντουϊτσάρουμε" με τον κουμπάρο μου! Αλλά είμαστε κι οι δυο παντρεμένοι με παιδιά... δεν μας παίρνει για "παράσημα"...