Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Μουνιλα το αλλαξα.καλυτερα τωρα?ενα πραγμα θα σου πω κ εαν θες βρισε κ εμενα...οσο δικιο εχεις κ σε πολλα το ξερεις οταν γραφεις ετσι το χανεις....
Μουνιλα το αλλαξα.καλυτερα τωρα?ενα πραγμα θα σου πω κ εαν θες βρισε κ εμενα...οσο δικιο εχεις κ σε πολλα το ξερεις οταν γραφεις ετσι το χανεις....
Δε χανομαστε ρε..οκ θα τα πουμε αργοτερα
Και οι μαύρες της Αθηνάς από που είναι ρε κομπλεξομαλακιστίρι; Από την Αφρική δεν είναι;για κρουσμα στην αθηνα απο πορνες θα βρεις?
Ποσο μαλλον μαυρες?
Τα λινκ που δινεις μιλανε για ΑΦΡΙΚΗ
Μα δε ψάχνω για λινκ... Η μαλακία σου είναι εμφανέστατη και αυταπόδεικτη.Λοιπον επειδη δεν εχεις ποσταρει λινκ ακομα για αυτο που σου ζητησα
Οποτε το βραδυ που θαρθεις να μου παραδωσεις με την οπισθεν
Και σενα ποιο πουστρακι στο πε?Τα περισσότερα πουστράκια έχουν πρόβλημα με τις μανούλες...
Αν διαβαζες τα περι Ευα τρανς θα βλεπες οτι θασαι ο πρωτος που θα με κανει κωλομπαρα..Τώρα αν εκτός από λάτρης πιθικίνων μας βγήκες και πούστης ούτε αυτό είναι δικό μου πρόβλημα...
Ρε σοουλοβερ μια ερωτηση ρε...Εγώ λέω μετά τη λύση της παρεξήγησης και της άθλιας κατασκευασμένης υπόνοιας ότι μπορεί κάποια μαυρούλα στην Αθήνα να έχει AIDS, να ευχηθούμε όλοι μαζί να δούμε το παληκάρι μας με μια καλή μαύρη νυφούλα από την Αθηνάς. Ο γάμος μπορεί να γίνει στο Δημαρχείο που είναι από πάνω, και η πρώτη νύχτα του ζεύγους στη προεδρική σουίτα του hotel "Βασιλικος". Το μήνα του μέλιτος προσφέρει το "Ανδρέας Συγγρός Travel".
Ούτε οι κωλομπαράδες είναι άντρες, ούτε αυτοί που ψαρεύουν πιθικίνες απο τα στενά της Αθηνάς είναι (φυσιολογικοί) άντρες.Αν διαβαζες τα περι Ευα τρανς θα βλεπες οτι θασαι ο πρωτος που θα με κανει κωλομπαρα..
Αλλα μη φοβασαι θα ειναι ΑΣΑΛΕΙΩΤΟ!