You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 430K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)
Μα γι' αυτό το λόγο καλύτερα θα είναι να μπορείς να τις πάρεις και να τις πας σε ξενοδοχείο της επιλογής σου για να κάνουν και μπάνιο.Ίσως είναι καλύτερα έτσι,αλλά δεν ξέρω αν σε χρεώνουν γι' αυτή τη μετακίνηση και πόση ώρα μπορεί να κάτσει μαζί σου.Σίγουρα υπάρχουν και μπάζα.........αλλά η επιλογή είναι μέσα από τα γούστα του καθένα.Το πρόβλημα είναι το πόσο οκ είναι από ασθένειες.
Πέρασα πριν μισή ώρα από οπισθεν Βαρβάκειο. Ειχε καμιά εικοσαριά κομμάτια. Πολλές από αυτές εχουν θεικά κορμιά, άπαιχτα πραγματικά. Αλλά υπερίσχυσε ο φόβος για κανένα παράσημο και την έκανα. Γνωρίζει κανείς που σε πάνε ή που μπορείς να τις πας εσυ αν θέλεις κάτι άλλο ?
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Ξεχασε το. Δυο φορες που εχω παρει μαυρες απο τη Σωκρατους και τις πηγα σε καθαρο ξενοδοχειο ηταν μαλωμενες με το νερο. Η μια εκανε μπανιο αφου επεμενα πολυ, η δε αλλη το αρνηθηκε και δεν εκανε καθολου. Αναλογως ξυνο ηταν και το γαμησι, γιατι οταν βαλουν τα λεφτα στο χερι, δεν τις ενδιαφερει πλεον τιποτε. Αν ηταν δυνατον να φυγουν επι τοπου, θα το εκαναν. Πολυ ασχημη εμπειρια παιδια, που ομως η αγαμια μας καθοδηγει να μπλεκομαστε και με τετοιες ακραιες περιπτωσεις.Μα γι' αυτό το λόγο καλύτερα θα είναι να μπορείς να τις πάρεις και να τις πας σε ξενοδοχείο της επιλογής σου για να κάνουν και μπάνιο.Ίσως είναι καλύτερα έτσι,αλλά δεν ξέρω αν σε χρεώνουν γι' αυτή τη μετακίνηση και πόση ώρα μπορεί να κάτσει μαζί σου.Σίγουρα υπάρχουν και μπάζα.........αλλά η επιλογή είναι μέσα από τα γούστα του καθένα.Το πρόβλημα είναι το πόσο οκ είναι από ασθένειες.
DUGUJAU
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Οι μαυρες βρωμανε,τελος...Δεν ειναι οτι δεν κανουν μπανιο...Και καθε μερα να πλενονται,δεν υπαρχει λυση...Η σοφη λαικη παροιμια δεν βγηκε τυχαια : τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας...Ειναι θεμα φυλετικο,το δερμα τους αποπεμπει εντονη δυσωσμια στα λευκα μας ρουθουνια...
THANASIS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οι μαυρες βρωμανε,τελος...Δεν ειναι οτι δεν κανουν μπανιο...Και καθε μερα να πλενονται,δεν υπαρχει λυση...Η σοφη λαικη παροιμια δεν βγηκε τυχαια : τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας...Ειναι θεμα φυλετικο,το δερμα τους αποπεμπει εντονη δυσωσμια στα λευκα μας ρουθουνια...
να ξερεισ οτι το κορμι βρομαει αναλογα με το τι τροφες καταναλωνει...αν φασ και συ 30 μερες π.χ. παστουρμα μετα δεν θα πλησιαζεσαι...ειχα παρει πριν απο 2 βδομαδεσ μια μαυρη σε ενα μπουρδελο στην αχαρνων και ενα αλλο καθετο δρομο πρωι σαβατο και δεν μυριζε καθολου το αντιθετο ηταν μυρωδατη...20 ευρω μου λεει εξω μολισ μπικα μεσα της λεω με ποσα το κωλαρακι σου..απαντηση 60 τα βρικαμε στα 20 ...αριστη πιπα και ωραιο να αρχιζεις την μερα σου με ενα κωλαρακι...
ΥΓ μετα ηθελε και αγκαλιτσες ..μου λεει γιατι φευγεις ετσι γρηγορα...δεν ξερω γιατι το κανουν αλλα ειναι κολιτσιδες....
ΥΓ 2 την ρωταω απο που εισαι μου λεει απο την κρητη χα χα εγω της λεω απο κενυα γελιο πολυ...
ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδια, άλλο οι μαυρες εξ Αφρικης και άλλο οι Βραζιλιανες κτλ. Οι αφρικάνες ειναι μονο υφακι και δυσκολα πετυχαινεις να ειναι καλη στο κρεβατι αν και ειναι σωματα-φωτια. Υπαρχει ακομα εκεινη στην Ρεμουνδου?
ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αμα το προσπαθησεις, δεν θα δυσκολευτεις να βρεις
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Την....Τσίλα!!!!καμια καλη μαυρη ξερει κανενας?
ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γενικώς υπάρχει αναμπουμπουλα στα στενακια πισω απο Δημαρχειο συχνα-πυκνα. Π.χ. ή θα σκανε κλουβες ή τσακωνονται οι νταβαδες. Ισως ειναι περιοδος ξεκαθαρισματος. Έχει και καλα μουνια αλλα παραειναι ελεεινα εκει περα. Καλυτερα μακρια.
εχω παει κ μονος κ με παρεα στις μαυρουλες και συνιθως παίζουνε τρομερά κορμια με πεταχτά κολιά και όμορφα τσιμπουκοχειλα.παντα λεω οτι είμαι μεσα για "γκαμίσι".αλλά οταν μου σκαει η εικόνα αυτων των κολοξενοδοχείων στο κεφάλι γίνομαι Λούης.Αποκλείετε να μην παίζει σοβαρή αρρώστεια κει κατω..ΜΑΚΡΥΑ
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
οι μαυρουλες ειναι ολα τα λεφτα ! χθες ξημερωματα πηρα δυο τεμαχια απο τον δρομο ( τερμα σολωνος κατω απο πατησιων ) 45 εκαστο , μαζι με το ξενοδοχειο , δεν ξερω αν ειναι πολλα γιατι μετα απο καιρο κυκλοφορησα σε πιατσες αλλα εκανα πολυ γελιο. Ημουν "λιωμιδης" βεωαια γιατι ξενερωτος δεν ξερω αν θα περναγα καλα αν καθομουν και παρατηρουσα τον χωρο κλπ. Τα τεμαχια απο τις οχθες του ποταμου Νιγηρα , σφιχτα κορμια και η μια πιο ψηλη απο την αλλη με γλυκα προσωπα . Ζητησα κωλο αλλα εφαγα πορτα γιατι δεν του ειχα συμφωνησει..... χαχαχα τεσπα αν τους εχωνα κανα ευροπυλο ακομα κατι τηα γινοταν αλλα με τετοιο σφιχτο κω*** μαλλον σε κερματα θα τον εβγαζα .. νεξτ ταιμ ... απο βρωμα τι να πω ρε παιδια εμενα δεν μου μυριζαν, και πλυσιμο τουλαχιστον εκαναν μονες τους. Τις πηρα εναλλαξ σε διαφορες στασεις γενικα ηταν προθυμες αλλα δεν αφηναν πολλα περιθωρια. Η ολη φαση κρατησε κανα μισαωρο και νοιζω οτι για τα λεφτα του ηταν οκ.
Επισκέπτης
πριν 30 λεπτά πέρασα από Καποδιστρίου και 3η Σεπτεμβρίου και ήταν 3 κομμάτια μάλλον ανατολικής προέλευσης γαμά τα
Επισκέπτης
Πέρασα λίγο πρίν από τη γνωστή γωνία Καποδιστρίου και 3η Σεπτεμβρίου και είχε τα γνωστά αλβανάκια
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και να με πληρώσουν με μαύρη δεν πάω......