adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οκ φίλε ευχαριστώepeidi o θείος δεν ακούει , ο Βασιλό είναι πρίν την Κολιάτσου το παλαιό Ραδιο Σίτυ, και η Πλ Κύπρου Κ πατησίων γωνία μετά την Αμερικής πρός Κολιάτσου ;)
οκ φίλε ευχαριστώepeidi o θείος δεν ακούει , ο Βασιλό είναι πρίν την Κολιάτσου το παλαιό Ραδιο Σίτυ, και η Πλ Κύπρου Κ πατησίων γωνία μετά την Αμερικής πρός Κολιάτσου ;)
...και μετά την βαράμε και με το για να δούμε αν είναι ακόμα εκεί!!O φοβοs θα υπαρχει παντα δασκαλε......Ειπαμε, βαζουμε διπλο "σελοφαν", εν αναγκη και αλουμινοχαρτο και βουρ
...και μετά την βαράμε και με το για να δούμε αν είναι ακόμα εκεί!!
...και μετά την βαράμε και με το για να δούμε αν είναι ακόμα εκεί!!
O φοβοs θα υπαρχει παντα δασκαλε......Ειπαμε, βαζουμε διπλο "σελοφαν", εν αναγκη και αλουμινοχαρτο και βουρ
Εγω του εβαλα σελοτειπ......Δεν ειχα μαζι μου την γεννητρια......Αλλα το ολο θεμα ειναι αξιοσημειωτο....Ημουνα ο μονοs λευκοs αναμεσα στη "μαυρη" θυελα......Σαν την σταγονα γαλα, στον μαυρο τον καφεΤο αλουμινόχαρτο χρειάζεται στις ενώσεις κόλληση με καλάι; Γαι να ξέρω άν πρέπει να πάρω μαζί μου και την γεννήτρια ρεύματος. Που να βρείς ρεύμα τέτοια ώρα;
Εγω του εβαλα σελοτειπ......Δεν ειχα μαζι μου την γεννητρια......Αλλα το ολο θεμα ειναι αξιοσημειωτο....Ημουνα ο μονοs λευκοs αναμεσα στη "μαυρη" θυελα......Σαν την σταγονα γαλα, στον μαυρο τον καφε
Φοβηθηκα.............αλλα πηγα!!!!
Μία πολύ κορυφαία ονόματι Gift , Σοφοκλέους και Ευριπίδου , λεπτή άνω του 1.80 , με πολύ ωραίο πρόσωπο . Με 30 ερχότανε σε ξενοδοχείο της επιλογής σου , φουλ κομπλε .
Αγαπητέ, Πουρίνιο καθότιν προεκτείνοντας τας παράλληλους βάσει του γνωστού θεωρήματος , μήπως εννόατε την Σωκράτους κ Ευριπίδου ?
θείο είναι αλήθεια ότι αυτό παλιά το λέγατε και κουτούπωμα?Ορθόν
@
θα είχα προβεί σε μνημονιακή δανειακή σύμβαση .
Ορθόν
@ Life
Αν δεν είχα αυτό το φόβο θα είχα κάνει διάφορα στη ζωή μου .
Το ζητούμενο δεν είναι η διπλή καπότα .
Ορθόν
@ Life
Αν δεν είχα αυτό το φόβο θα είχα κάνει διάφορα στη ζωή μου .
Το ζητούμενο δεν είναι η διπλή καπότα .
@ everybody
Θα επανέλθω προς το Σ/Κ με νέα ενημέρωση άνευ πειραματισμών και αυτοψίας
Υ.Γ.
Αν αυτή τη Gift ή την άλλη με το ροζουλί φόρεμα στην Πατησίων , τις είχα τρακάρει σε στριπ ή σε κωλόμπαρο θα είχα προβεί σε μνημονιακή δανειακή σύμβαση .
Eπειδη ειμαι λιγο ασχετος απο Γλυφαδα εχεις την καλωσυνη να μου εξηγησεις που ακριβως γινεται αυτη η πιατσα με τις μαυρουλες?
Να ρωτησω επισης το κανονικο ¨προγραμμα΄΄ ειναι και εκει το ιδιο με Σωκρατους, Πατησιων, Καποδιστριου κλπ δηλαδη 15-30 για πιπα και γκαμησι?
Η μηπως λογω περιοχης ειναι καπως πιο αναβαθμισμενο? Η δικια σου η καποια αλλη που κανει πιατσα εκει ισωσ, επιτρεπει καθολου γλωσσοφιλα?
Εχω την εντυπωση πως αυτες ολες οι μαυρουλες τρεμουν παρα πολυ μην κολλησουν ΣΜΝ, κατα πασα πιθανοτητα γιατι δεν κανουν τακτικους ελεγχους, με αποτελεσμα να μην δεχονται ουτε φιλια ουτε δαχτυλιασματα ουτε γλυψιματα ουτε φυσικα ακαποτα. Μου εχει μαλιστα τυχει να βαζει διπλη καποτα η να την αλλαζει με καινουργια καθε πεντε λεπτα. Επισης δεν δεχονται να χρησιμοποιεις καποτα της επιλογης σου προτιμωντας να χρησιμοποιουν τις δικες τους που ειναι οι πιο χοντρες που υπρχουν για περισσοτερη ασφαλεια.
Βεβαια οταν δινεις 15-25 ευρω απλα για ενα ξεφορτωμα δεν σε πολυνοιαζεικιολας, οταν ομως φερνεις μια κοπελα στο σπιτι σου, στο κρεββατι σου, στην αγκαλια σου για Χ ωρες η Χ μερες, ασχετα με τον αν αυτο σου στοιχιζει 150 η οχι, φυσικο δεν ειναι να θελεις να σου προσφερει αρκετα περισσοτερα?
8 ευρώ είχες πάνω σου ή της έδωσες 10αρικο και σου δωσε ρέστα 2ευρω