Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
epeidi o θείος δεν ακούει , ο Βασιλό είναι πρίν την Κολιάτσου το παλαιό Ραδιο Σίτυ, και η  Πλ Κύπρου Κ  πατησίων γωνία μετά την Αμερικής πρός Κολιάτσου ;)
οκ φίλε ευχαριστώ  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.208
Πόντοι
25.467
O φοβοs θα υπαρχει παντα δασκαλε......Ειπαμε, βαζουμε διπλο "σελοφαν", εν αναγκη και αλουμινοχαρτο και βουρ

Το αλουμινόχαρτο χρειάζεται στις ενώσεις κόλληση με καλάι; Για να ξέρω άν πρέπει να πάρω μαζί μου και την γεννήτρια ρεύματος. Που να βρείς ρεύμα τέτοια ώρα;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το αλουμινόχαρτο χρειάζεται στις ενώσεις κόλληση με καλάι; Γαι να ξέρω άν πρέπει να πάρω μαζί μου και την γεννήτρια ρεύματος. Που να βρείς ρεύμα τέτοια ώρα;
Εγω του εβαλα σελοτειπ......Δεν ειχα μαζι μου την γεννητρια......Αλλα το ολο θεμα ειναι αξιοσημειωτο....Ημουνα ο μονοs λευκοs αναμεσα στη "μαυρη" θυελα......Σαν την σταγονα γαλα, στον μαυρο τον καφε
Φοβηθηκα.............αλλα πηγα!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.208
Πόντοι
25.467
Εγω του εβαλα σελοτειπ......Δεν ειχα μαζι μου την γεννητρια......Αλλα το ολο θεμα ειναι αξιοσημειωτο....Ημουνα ο μονοs λευκοs αναμεσα στη "μαυρη" θυελα......Σαν την σταγονα γαλα, στον μαυρο τον καφε
Φοβηθηκα.............αλλα πηγα!!!!

Άξιος!!! Άξιος!!! :bounce-glasses:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μία  πολύ  κορυφαία  ονόματι  Gift , Σοφοκλέους  και  Ευριπίδου , λεπτή άνω  του 1.80 ,  με  πολύ ωραίο πρόσωπο . Με  30  ερχότανε  σε  ξενοδοχείο  της  επιλογής  σου , φουλ  κομπλε .

Αγαπητέ, Πουρίνιο καθότιν προεκτείνοντας τας  παράλληλους βάσει του γνωστού θεωρήματος , μήπως εννόατε την Σωκράτους κ Ευριπίδου ?

Ορθόν 

@ Life
Αν  δεν  είχα  αυτό  το φόβο  θα  είχα  κάνει διάφορα στη  ζωή  μου .
Το ζητούμενο  δεν  είναι  η  διπλή  καπότα .

@ everybody
Θα  επανέλθω  προς  το  Σ/Κ  με  νέα  ενημέρωση  άνευ  πειραματισμών  και  αυτοψίας

Υ.Γ.
Αν  αυτή  τη  Gift ή  την  άλλη  με  το  ροζουλί φόρεμα  στην Πατησίων , τις  είχα  τρακάρει  σε  στριπ ή  σε  κωλόμπαρο θα είχα  προβεί  σε  μνημονιακή  δανειακή  σύμβαση .

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ορθόν 

@ Life

Συμφωνω........αλλα καπωs πρεπει να δοκιμασομεν την  εγχρωμην σαρκαν , αλλα με προφυλαξη παντα
Διοτι ωs πανελληνιωs γνωστον....αι σαρκαι ερχονται και παρερχονται....εμειs θα μεινουμε
Αμην :grin: :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
προς ενημερωση ολων των μπουρδελιαριδων-συναγωνιστων της μαυρης ηδονης των ατακτων γαζελων μας,πολλα απο τα κοριτσια εχουν facebook!!!

AmInoT(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ορθόν 

@ Life

@ everybody
Θα  επανέλθω  προς  το  Σ/Κ  με  νέα  ενημέρωση  άνευ  πειραματισμών  και  αυτοψίας

Υ.Γ.
Αν  αυτή  τη  Gift ή  την  άλλη  με  το  ροζουλί φόρεμα  στην Πατησίων , τις   είχα  τρακάρει  σε  στριπ ή  σε  κωλόμπαρο θα είχα  προβεί  σε  μνημονιακή  δανειακή  σύμβαση .

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AmInoT(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Eπειδη ειμαι λιγο ασχετος απο Γλυφαδα εχεις την καλωσυνη να μου εξηγησεις που ακριβως γινεται αυτη η πιατσα με τις μαυρουλες?
Να ρωτησω επισης το κανονικο ¨προγραμμα΄΄ ειναι και εκει το ιδιο με Σωκρατους, Πατησιων, Καποδιστριου κλπ δηλαδη 15-30 για πιπα και γκαμησι?
Η μηπως λογω περιοχης ειναι καπως πιο αναβαθμισμενο? Η δικια σου η καποια αλλη που κανει πιατσα εκει ισωσ, επιτρεπει καθολου γλωσσοφιλα?
Εχω την εντυπωση πως αυτες ολες οι μαυρουλες τρεμουν παρα πολυ μην κολλησουν ΣΜΝ, κατα πασα πιθανοτητα γιατι δεν κανουν τακτικους ελεγχους, με αποτελεσμα να μην δεχονται ουτε φιλια ουτε δαχτυλιασματα ουτε γλυψιματα ουτε φυσικα ακαποτα. Μου εχει μαλιστα τυχει να βαζει διπλη καποτα η να την αλλαζει με καινουργια καθε πεντε λεπτα. Επισης δεν δεχονται να χρησιμοποιεις καποτα της επιλογης σου προτιμωντας να χρησιμοποιουν τις δικες τους που ειναι οι πιο χοντρες που υπρχουν για περισσοτερη ασφαλεια.
Βεβαια οταν δινεις 15-25 ευρω απλα για ενα ξεφορτωμα δεν σε πολυνοιαζεικιολας, οταν ομως φερνεις μια κοπελα στο σπιτι σου, στο κρεββατι σου, στην αγκαλια σου για Χ ωρες η Χ μερες, ασχετα με τον αν αυτο σου στοιχιζει 150 η οχι, φυσικο δεν ειναι να θελεις να σου προσφερει αρκετα περισσοτερα?

Φίλε εγώ έδωσα 50 ευρώ για μια ώρα (η οποία έγινε παραπάνω  :grin:) Μόνο μουνί-κώλος, όχι φιλιά, με δικό μου durex  :o Υπομονετική και καθαρή, αυτά μετράνε ... 

dokken10

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, επειδή κι εγώ μένω κάπου προς Γλυφάδα θέλω να ρωτήσω όποιο φίλο ξέρει να μου πεί που παίζουν μαυρούλες στη περιοχή. Η μόνη πιάτσα που ξέρω είναι αυτή έξω από το KREOLI που συχνάζει συνήθως μια ξανθιά (άκου 150Ε η ώρα χωρίς κώλο το μπάζο....)Όποιος έχει τσιμπήσει και κανένα τηλ.από καμιά μαυρούλα για να την μαζέψω σπίτι παρακαλείται να το στείλει με πμ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πέρασα το περασμένο Σάββατο από Σωκράτους. Μύρισε καλοκαιράκι κι εκεί με ό,τι συνεπάγεται για τη συγκεκριμένη πιάτσα, είδα κανα δυο βυζαρούδες κιόλας και γλυκάθηκα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πατησίων χθες 
Είχα  fuckbody  στο  αμάξι  και  η  ματιά  ήταν  λίγο  φευγαλέα  από Πλ. Κολιάτσου μέχρι Πλ. Αμερικής  γύρω  στις  11.30
Ποιότης  χάλια , είχαν  βγει  τα  μαύρα  μπάζα  βόλτα .
Ξεχώριζαν  2 ψηλά  το  ένα  έξω  από  το Βασιλόπουλο  , και  το άλλο  απέναντι  στη  στάση , με  τζην  σορτς  και  μακριά  φούξια  μπλούζα , αυτό  που  ΣΚ  κάνει  την  εμφάνα  με  το ροζουλί φορεματάκι .
Σώμα  λαμπάδα  αλλά  από μούρη δε  λέει .

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
ρε μαγκες , ξερει καποια κανεις σαν Τζετλινα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom