ολα τα ξερεις μωρη καριολα..
Εσύ πες μας για τις εμπειρίες σου με μαύρους που ξέρεις καλά κι άσε τις μαυρες....
ολα τα ξερεις μωρη καριολα..
τι προτινατε ρε φιλε? κ εγω που δεν παταω το ποδι μου εκει ξερω οτι ολο τους το σερβις με κουλουρι ειναι 20-30 ευρο καθως κ το σερβις του πουναι για πεταμα κ λετε οτι ξυπνησαν? δεν λετε οτι τοχατε ριξει στον υπνο?βαλατε τα χερακια σας κ βγαλατε τ ματακια σαςπαιδια με συναγωνιστη κατεβηκαμε σημερα γυρω στισ 11 το βραδυ στην πατησιων στο υψος του ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ απεναντι απο πλατεια αμερικης
στις στασεις και διπλα στο υπογειο παρκιν του σουπερ μαρκετ ειχε αρκετες μαυρες 2-2,3-3 που ψωνιζοντουσαν
σταματησαμε με το τζιπ και ηταν δεκτικες 3 να ερθουν στο σπιτι μας με τιμη 150 ευρω εκαστη για ολο το βραδυ
απεναντι μπανισε ο φιλος μου ενα μαυρακι οποτε καναμε αναστροφη στο πευμα προς αθηνα και φορτωσαμε μια μονη της που μας ειπε οτι παει στη μιχαλακοπουλου παραμυθι φουρναρης,μπενοντας στα στενα στη δροσοπουλου της προτειναμε να μας παρει μια πιπα μεσα στο τζιπ προς 50 ευρω εκαστος
πραματι παρκαραμε σε μια εισοδο γκαραζ σε ενα σκοτινο στενο και πηρε μια πιπα στο φιλο μου(εγω περιμενα απο εξω) αλλα τον ξενερωσε διοτι ηθελε να τον ξεπεταξει αμεσωσ τραβοντας του μονο μαλακια(στο στομα δεν τον εβαζε)
με τα πολλα τομν ξεπεταξε και μετα τσινισε οταν ηθελα να περασω εγω
με την δικαιολογια οτι αργησαμε και πρεπει να φυγει
την κατεβασαμε πατησιων και την αφησαμε
συμπερασμα ειναι μαλλον οτι οι μαυρες εκει εχουν ξυπνησει και κανουν ξεπετες με σκοπο να αρπαξουν κανα 50αευρω
σημειωστε οτι η συγκεκριμενη ουτε προφυλακτικα δεν ειχε πανω της και το ειπε αφου ειχαμε παει στο στενακι
οποτε κατεβηκα με τα ποδια μεχρι πατησιων να παρω απο ενα περιπτερο
...με το cuore και μου ειπαν 20 ευρω και με τη 911 μου εχουν πει 50& 70 ευρω...
Δεν νομιζω να μπορει να παρει την στροφη στην γωνια Σωκρατους και ΕυριπιδουΣκέψου να περάσεις και με τη Rolls πόσα θα σου ζητήσουν!
ακολουθησε την μυρωδια,τα πρεζονια,τους λαχανεμπορες,τις πουτανεςre paidia pite mou ligo pou einai to dimarxeio athinas?????ennow se poia perioxi tis athinas?signomi pou rotao alla meno se ena xorio se eparxeia kai den exo idea apo athina!
η πατσουτσακαι στις μαυρες θες να πας? στην επαρχεια δεν εχει γκαμησι η shimbouki?
η παρτουζα ρε τυπετι ειναι αυτο ρε? πρωτα φορα το ακουω
και παλια τα καναν τυπε αυταοι οποιες εχουν αποθρασυνθει πλεον..ανοιγουν πορτες μπαινουν στο αυτοκινητο και πιανουν οτι βρουν...πας για πλακα με τους φιλους σου και σου κανουν ντου.με το που ακουσεις τακουνι σε γρηγορο ρυθμο πρεπει να μαρσαρεις
παιζει να ειναι και ο πιεξουλης!με το που ακουσεις τακουνι σε γρηγορο ρυθμο πρεπει να μαρσαρεις
και παλια τα καναν τυπε αυτα
εμεις περνουσαμε με μηχανη για να γελασουμε και μονο δεν μας γδυναν