Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
3)Θα γίνει πραγματικά της πουτάνας το κάγκελο στην μπατσαρία γενικά γιατί έχουν παιχτεί πολλά πάνω σε αυτό το θέμα και σε πολλές περιοχές μάλιστα
  αντε να σας δουμε!  ακομα και η δικαιοσυνη σ αυτη τη χωρα, μονο λογια ειναι!  δηλαδη για μερικους διαφθαρμενους μπατσους απο τα α.τ της αθηνας,  ολοκληρο  το κεντρο της αθηνας εχει γεμισει ξενους, που ηρθαν και παραμενουν παρανομα! και κανεις δεν μπορει να τους μαζεψει?  μας ειπατε οτι κινδυνευει το α.τ ομονοιας να πυρπολυθει απο αφρικανους νταβατζηδες και εμπορους ναρκωτικων!  τι αλλο θα ακουσουμε :headbang: (αν πραγματικα εχουν τοση δυναμη "πυρος") εγω κατι σπαθια ειχα ακουσει οτι ειχαν! τοτε να κανετε και καμια ε.δ.ε  οχι μονο σε αξιωματικους και απλους αστυνομικους, αλλα και στα κοπροσκυλα τους πολιτικους προισταμενους τους, που απο ανικανοτητα και τεμπελια  φτασανε αυτον εδω το τοπο στο πατο!!!

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
ρε παιδια τι του απαντατε?Εχετε πιστεψει πως το 20χρονο ειναι εισαγγελεας?Ημαρτον.Αφου το αναφερει καθαρα,1988 :jerking: :jerking: :jerking:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
mages eimai athina kai thelo na matho ti ora oi mavres gazeles arxizoun tin piatsa.............simera den vrika xrono omos pistevo avrio oti tha mporeso.ti ora vgenoun stin piatsa?????please apadiste einai megali anagi!
:bigdick:

yperanthropos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οχι μην του πει κανενας... μην κανεις το λαθος και πας στις μαυρες

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
παιομπηχτες απανταχου  των αθηνων και περιχωρων αι μαυρε γαζελες ειναι γλυκες σαν σοκολατα,ειναι επικινδυνες οσο ειναι και οι απειρες ιερειες των στουντιο μπουρδελων κωλγκερλς μασατζιδικων των σοκακιων του κολωνακιου κτλ αρα οσες δεν ειναι δηλωμενες το λιγοτερο, ειναι δικοπο μαχαιρι τουτεστιν προσεξτε απο που θα το πιασετε. για αυτο ασφαλες σεξ σημαινει ολοσωμη καποτα
Τα έχω γράψει εδώ δεκάδες φορές.
ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΕΤΣΙ
Το 30% των ανθρώπων που γενιούνται στις χώρες των 'μαύρων γαζελών' έχουν ΗΔΗ τον υιό.
Δεν ισχύει το ίδιο για χώρες όπως η Ρωσία Ρουμανία κλπ.
Επίσης οι Ρωσίδες-Ρουμάνες δεν είναι τόσο ζώα ώστε να μην παίρνουν στοιχειώδη μέτρα προστασίας, που δεν παίρνουν οι μαύρες γαζέλες στις χώρες τους και εδώ, αφού πολύ απλά δεν έχουν να φάνε!
Πολύ απλά ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να μην παιθάνουν από την πείνα και όχι από το AIDS το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι πολύ πιθανό να το μεταφέρουν εκ γεννετής.
ΤΑ έχω γράψει κι εδώ με στοιχεία από τη UNICEF, σε προηγούμενα post.
ΕΙΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.110
Πόντοι
7.865
ρε παιδια τι του απαντατε?Εχετε πιστεψει πως το 20χρονο ειναι εισαγγελεας?Ημαρτον.Αφου το αναφερει καθαρα,1988 :jerking: :jerking: :jerking:
Το 1988 δεν είναι έτος γέννησης αρχηγέ,απλά σημαδιακό έτος και εαν κάποιος που έχει δίκιο πρσθαθεί να σου πεί κάποια πράγματα κοίτα να μην πιάνεσαι απο ότι μαλακία δείς για να προσπαθήσεις να αναιρέσεις αυτά που λέει με το να καταρίπτεις την αυθεντία του,καθώς αφενός δεν καταφέρνεις τον σκοπό σου γιατί ότι λέω ισχύει και απλά εσύ έχεις τρελαθεί απο την καύλα σου για τις γαζέλες και δεν βλέπεις μπροστά σου και αφετέρου δείχνει ανωριμότητα και το σύνδρομο του πνιγμένου που πιάνεται απο τα μαλλιά του.Όπότε άσε σε κάποιους που βλέπουν τα πάντα όλα απο μέσα να σου πούν κάποια πράγματα είτε είναι εισαγγελείς όπως και εγώ,είτε γιατροί ή εν πάσει περιπτώσει ψαγμένοι άνθρωποι λόγω δουλειάς ή προσωπικού ενδιαφέροντος,ψάξε αν ισχύουν και σε περίπτωση που δεν σε πείθουν ή αν όντως δεν ισχύουν,όπως πιστεύεις, μπορείς να παραθέσεις τα στοιχεία σου και να μην λές ότι να'ναι.Αν δεν μπείς στην παραπάνω διαδικασία και απλά λές κάτι απλά για να πείς χωρίς έστω και κάποιο ελάχιστο στοιχείο ή κάποια ένδειξη (και όχι απόδειξη),τότε μάλλον εσύ είσαι 20χρονο ή έχεις μυαλό που έμεινε σε αυτή την ηλικία,καθώς δεν έχεις την ωριμότητα να συζητήσεις με ανθρώπους που εκφράζουν εν γένει τεκμηριωμένες απόψεις και στοιχεία,τα οποία δεν συνάδουν με τις προσωπικές σου απόψεις. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παιδια με συναγωνιστη κατεβηκαμε σημερα γυρω στισ 11 το βραδυ στην πατησιων στο υψος του ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ απεναντι απο πλατεια αμερικης
στις στασεις και διπλα στο υπογειο παρκιν του σουπερ μαρκετ ειχε αρκετες μαυρες 2-2,3-3 που ψωνιζοντουσαν
σταματησαμε με το τζιπ και ηταν δεκτικες 3 να ερθουν στο σπιτι μας με τιμη 150 ευρω εκαστη για ολο το βραδυ
απεναντι μπανισε ο φιλος μου ενα μαυρακι οποτε καναμε αναστροφη στο πευμα προς αθηνα και φορτωσαμε μια μονη της που μας ειπε οτι παει στη μιχαλακοπουλου παραμυθι φουρναρης,μπενοντας στα στενα στη δροσοπουλου της προτειναμε να μας παρει μια πιπα μεσα στο τζιπ προς 50 ευρω εκαστος
πραματι παρκαραμε σε μια εισοδο γκαραζ σε ενα σκοτινο στενο και πηρε μια πιπα στο φιλο μου(εγω περιμενα απο εξω) αλλα τον ξενερωσε διοτι ηθελε να τον ξεπεταξει αμεσωσ τραβοντας του μονο μαλακια(στο στομα δεν τον εβαζε)
με τα πολλα τομν ξεπεταξε και μετα τσινισε οταν ηθελα να περασω εγω
με την δικαιολογια οτι αργησαμε και πρεπει να φυγει
την κατεβασαμε πατησιων και την αφησαμε
συμπερασμα ειναι μαλλον οτι οι μαυρες εκει εχουν ξυπνησει και κανουν ξεπετες με σκοπο να αρπαξουν κανα 50αευρω
σημειωστε οτι η συγκεκριμενη ουτε προφυλακτικα δεν ειχε πανω της και το ειπε αφου ειχαμε παει στο στενακι
οποτε κατεβηκα με τα ποδια μεχρι πατησιων να παρω απο ενα περιπτερο

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
διορθωνω 50 ευρω και για τους δυο
αλλα μολις εβαλε το 50αρι στη κολοτσεπη πριν μπω εγω τσινισε

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
την επομενη εβδομαδα μετα τις γιορτες λεμε με τον φιλο μου να παμε να φωρτοσουμε την τριαδα για ολο το βραδυ και να της ανεβασουμε προς τα πανω σε ενα ξενοδοχειο ενος φιλου(δηλαδη να δωσουμε 300 ευρω  2 ατομα και για τις 3 και να της κρατησουμε κανα 4αωρο,και οχι 450 που ζητουσαν αρχικα)
τι λετε θα κατσουν ?οι θα αρχισουν τα θελω να φυγω κτλ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
διορθωνω 50 ευρω και για τους δυο
αλλα μολις εβαλε το 50αρι στη κολοτσεπη πριν μπω εγω τσινισε
παλι πολλα ειναι φιλαρακι για πιπα στο αμαξι! ουτε ο Bill Gates δε βγαζει τοσα στο πενταλεπτο! χαχαχα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
παιδια με συναγωνιστη κατεβηκαμε σημερα γυρω στισ 11 το βραδυ στην πατησιων στο υψος του ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ απεναντι απο πλατεια αμερικης
στις στασεις και διπλα στο υπογειο παρκιν του σουπερ μαρκετ ειχε αρκετες μαυρες 2-2,3-3 που ψωνιζοντουσαν
σταματησαμε με το τζιπ και ηταν δεκτικες 3 να ερθουν στο σπιτι μας με τιμη 150 ευρω εκαστη για ολο το βραδυ
απεναντι μπανισε ο φιλος μου ενα μαυρακι οποτε καναμε αναστροφη στο πευμα προς αθηνα και φορτωσαμε μια μονη της που μας ειπε οτι παει στη μιχαλακοπουλου παραμυθι φουρναρης,μπενοντας στα στενα στη δροσοπουλου της προτειναμε να μας παρει μια πιπα μεσα στο τζιπ προς 50 ευρω εκαστος
πραματι παρκαραμε σε μια εισοδο γκαραζ σε ενα σκοτινο στενο και πηρε μια πιπα στο φιλο μου(εγω περιμενα απο εξω) αλλα τον ξενερωσε διοτι ηθελε να τον ξεπεταξει αμεσωσ τραβοντας του μονο μαλακια(στο στομα δεν τον εβαζε)
με τα πολλα τομν ξεπεταξε και μετα τσινισε οταν ηθελα να περασω εγω
με την δικαιολογια οτι αργησαμε και πρεπει να φυγει
την κατεβασαμε πατησιων και την αφησαμε
συμπερασμα ειναι μαλλον οτι οι μαυρες εκει εχουν ξυπνησει και κανουν ξεπετες με σκοπο να αρπαξουν κανα 50αευρω
σημειωστε οτι η συγκεκριμενη ουτε προφυλακτικα δεν ειχε πανω της και το ειπε αφου ειχαμε παει στο στενακι
οποτε κατεβηκα με τα ποδια μεχρι πατησιων να παρω απο ενα περιπτερο

για να καταλαβω.

ποσο ακριβως μαλακες ειστε?

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
την επομενη εβδομαδα μετα τις γιορτες λεμε με τον φιλο μου να παμε να φωρτοσουμε την τριαδα για ολο το βραδυ και να της ανεβασουμε προς τα πανω σε ενα ξενοδοχειο ενος φιλου(δηλαδη να δωσουμε 300 ευρω  2 ατομα και για τις 3 και να της κρατησουμε κανα 4αωρο,και οχι 450 που ζητουσαν αρχικα)
τι λετε θα κατσουν ?οι θα αρχισουν τα θελω να φυγω κτλ

Κανονιστε να σας πανε μεσα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
αυτό που μετά από μελέτη και έρευνα μπορώ να πω, είναι πως ο ΠΑΟΚ βασιλεύει στη πορνεία...οι πουτάνες είναι κυρίως άσπρες ή μαύρες...ασπρόμαυρες, δηλαδή ΠΑΟΚΑΡΑ!

Επισκέπτης
συμπερασμα ειναι μαλλον οτι οι μαυρες εκει εχουν ξυπνησει
εσεις κοιμοσαστε ορθιοι επειδη δεν διαβαζετε το θρεντ..
τα οσα περιγραφεις ειναι παγια τακτικη των μαυρων γαζελων..
τραβα αναψε κανα κερακι που σας φωτισε το αγιο πνευμα & δεν φορτωσατε για σπιτι,γιατι τωρα θα εκλαιγες για πολυ περισσοτερα ευρουλακια..
το ποσο μαλακες εισαστε δεν χρειαζεται να στο τονισω ιδιαιτερα..
ξυπνα ρε αγαμητου & απαρτου γωνια & μην χαλας την πιατσα με τις βλακειες σου..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αμα βρησκουν ΘΥΜΑΤΑ σαν και σας καλα κανουν και τα παιρνουν

ακου 50 ευρω η πιπα στο αμαξι κι απο μαυρη κιολας

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εαν σωνει και καλα τραβαει η ορεξη σας μαυρη σαρκα...  Τραβατε πισω απο το δημαρχειο και τσιμπηστε την "πασχαλια" την πιο ομορφη και με τον καλυτερο κωλο με διαφορα απο τις υπολοιπες... Μαυρουλα που παιζει μπαλα εκει, και περιξ των υγρων και βρωμικων σοκακιων της Αθηνας...

Με ενα 30 ευρακι γαματε την κωλαρα της και σου λεει και ευχαριστω!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εαν σωνει και καλα τραβαει η ορεξη σας μαυρη σαρκα...  Τραβατε πισω απο το δημαρχειο και τσιμπηστε την "πασχαλια" την πιο ομορφη και με τον καλυτερο κωλο με διαφορα απο τις υπολοιπες... Μαυρουλα που παιζει μπαλα εκει, και περιξ των υγρων και βρωμικων σοκακιων της Αθηνας...

Με ενα 30 ευρακι γαματε την κωλαρα της και σου λεει και ευχαριστω!! :2funny: :2funny:
ολα τα ξερεις μωρη καριολα..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
:cool2:    Θα μαθεις και εσυ, που θα παει... :2funny: :2funny: :2funny: