ΣΥΝΕΧΙΖΩ λοιπον......τα δυο μικρα καυλακια απο την γωνια γ σεπτεμβριου μαυρακια πιτσιρικια απο γκανα αποφασισαμε να τα παρουμε με τον κολλητο μου,παιδια αντικειμενικα ειναι γλυκες,.Μας ζηταγανε 20 κ 10 ξενοδοχειο ελλυσιουμ....ειπαμε κ οι δυο πως εχουμε απο 25 ο καθενας δηλαδη 15 +10 ξενοδοχειο,,,με ψιστηρι σιγα μην δεν ερχοντουσαν,παμε παρακαρω εξω απο το ελλυσιουμ μπαινουμε μεσα,,στη ρεσεψιον ενας καραφλας,ασανσερ ειχα αρχισει χαμουρεμα .ΚΑΙ τωρα δωματιο,γδυνετε το μωρακι τις λεω κανε ενα ντουζακι κ χωρις να μιλησει μπηκε,βγαινει κ αρχιζει κ μου
βαζω καποτα μου κανει κανενα 4 λετπο
κ την βαζω κατω κ αρχιζω,,,ητανε μιρκουλακι κυριοι κ τοσο πιο πολυ θολονα γτ ζοριστηκε,μιλαμε χωρις να βιαζετε η κοπελα χωρις τιποτα εν ονοματι η λιζα η λισα δεν πολυκαταλαβα τι ακριβως μου ειπε,κ ακριβως διπλα δωματιο να ακουω τον κολλητο μου,πολυ το ευχαριστηθηκα το μωρακι, η παρουσια της κ η συμπεριφορα της ητανε πραγματικα ονειρο
....μπηκα εκανα ντουζακι,αυτη περιμενε στο δωματιο μου δεν εφυγε γτ λεει περιμενε την φιλη της απο διπλα που εδινε πονο ο κολλητος μου.....ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ...