stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τι λιγα ρε τυπε
οι κιτρινιαρες τα εκαναν αυτα με 20 ευρω εδω και πολυ καιρο
οι μαυρες ειδαν οτι δεν σταυρωνουν πελατη και αρχισαν τα μασαζια μπας και ερθει κοσμος
τι λιγα ρε τυπε
οι κιτρινιαρες τα εκαναν αυτα με 20 ευρω εδω και πολυ καιρο
οι μαυρες ειδαν οτι δεν σταυρωνουν πελατη και αρχισαν τα μασαζια μπας και ερθει κοσμος
γιαυτο θα πεινασουν τυπεδεν κανουν CIF & CIM !!! και γενικα δεν θελουν να ερθει το σπερμα σου σε επαφη με το σωμα τους !!!!
20 ευρώ κάνει καλό σ(σ)σιμπούκι και κώλο και μουνί και μασαζζζακι. 10 ευρώ αν τέλει κατάρο ξενοδοχείο. Αν τέλει τσσσιμπούκι αυτοκίνητο 10 ευρώ.
Πάκαε πάκαε εντώ
Καλα πηγα και γω για την εμπειρια του να παω με μαυρη σημερα....και δεν ξαναπαω ουτε δεμενος
Καποδιστριου εξω απ το ξενοδοχειο.
30 ευρω μαζι με το ξενοδοχειο, το πιο ακυρο πληρωμενο sex που εχω κανει. ....Υπηρεσιες?
Παλι καλα που ημουν φορτωμενος κι εγινε η δουλεια. Η τυπισα δεν εκανε τιποτα. Τιποτα λεμε ρε. Παλι καλα που ειχε κωλαρα και εμπνεομουν. Το καναμε και αυτο. Και δεν το ξανακανουμε. Μαυρες πουτανες=μαυρο
Μαυρη αν ξαναγαμησω θαναι...ερασιτεχνης στο ακυρο μεσω ...γνωριμιας-δηλαδη ποτε (γιατι ειδαμε και ....την επαγγελματια )
Δεν γαμεις....πλακα ειχε.
Πλησιαζει στο παραθυρο....
-παμε?
-που να παμε?
-εντω απεναντι
-και δεν παμε? ποσο?
-30 εβρω
-και τι κανεις ακριβως?
-30 μαζι με κσενοντοχειο
-ναι οκ, αλλα τι κανεις για 30 ευρω?
-θα ντεις......
....και ειδα! Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ ρε. Τουλαχιστον γελασαμε
ΥΓ: Η τυπισα στο ξενοδοχειο reception πρεπει ναναι η πιο δυστυχισμενη εργαζομενη στην Αθηνα. Τι μουτρα ηταν αυτα. Τι μιζερια, κακομοιρια και απογνωση ηταν αυτη. Τι θα χει δει κι αυτη εκει μεσα
δεν κανουν CIF/CIM τυπε ! κρατα τα λεφτα σου και συνεχισε να βλεπεις τσοντες !!!δηλαδη να μην σκεφτω ουτε κατα διανοια να παω με γαζελα,με ψηνει ο κολλητος μου ασχημα να παρουμε να την γεμισουμε ,κ θελω κ δεν θελω κατα με απομακρυνει ρε πουστη μου
,οχι τιποτα αλλο εχω λιωσει κ σε τσοντα με μαυρες κ κοντεουν να μου βγουν απο ττα ματια απο την καυλα...
θα βαλω τον κολλητο μου να παει που δεν παθαινει κ' τιποταδεν κανουν CIF/CIM τυπε ! κρατα τα λεφτα σου και συνεχισε να βλεπεις τσοντες !!!
θες να τον ξεκανεις γρηγορα ???θα βαλω τον κολλητο μου να παει που δεν παθαινει κ' τιποτα
μάλλον του χρωστάει λεφτά....θες να τον ξεκανεις γρηγορα ???
μάλλον του χρωστάει λεφτά....
Μάγκες σήμερα πέτυχα στο μετρό μια νοικοκυρεμένη μαύρη με μια κωλάρα όνειρο, θυμήθηκα τις καλές εποχές... Μας έλειψαν αυτές οι τουρλωμένες κωλάρες τους :'( :'( :'(
νοικοκυρεμένη;;;
δηλαδη να μην σκεφτω ουτε κατα διανοια να παω με γαζελα,με ψηνει ο κολλητος μου ασχημα να παρουμε να την γεμισουμε ,κ θελω κ δεν θελω κατα με απομακρυνει ρε πουστη μου
,οχι τιποτα αλλο εχω λιωσει κ σε τσοντα με μαυρες κ κοντεουν να μου βγουν απο ττα ματια απο την καυλα...
χαχαχαχχαχχαχ μεχρι να με ξεπληρωσει θα τον βαζω με καλντερμιτζουδες συνεχειαμάλλον του χρωστάει λεφτά....
Όχι πουτάνα εννοώ, κανονική γυναίκα, ήταν με τον άντρα της μαζί.