Αυτοι οι Ελληνες της Γερμανιας κανενα επιπεδο ακου εκει γαμωσταυριδια.Εχω δικό μου άνθρωπο που μένει μόνιμα Γερμανία....όταν έρχεται Ελλαντα...ρίχνει τα άπειρα γαμωσταυριδια...
Ωραιο ειναι και το γαμοπυλαφο AssFiller εχει τυχη να φας?
Αυτοι οι Ελληνες της Γερμανιας κανενα επιπεδο ακου εκει γαμωσταυριδια.Εχω δικό μου άνθρωπο που μένει μόνιμα Γερμανία....όταν έρχεται Ελλαντα...ρίχνει τα άπειρα γαμωσταυριδια...
φοβερό..ειδικά μετά απο μεθύσι..συνέρχεσαι....χικ...χικΑυτοι οι Ελληνες της Γερμανιας κανενα επιπεδο ακου εκει γαμωσταυριδια.
Ωραιο ειναι και το γαμοπυλαφο AssFiller εχει τυχη να φας?
AssFiller σε λενε?φοβερό..ειδικά μετά απο μεθύσι..συνέρχεσαι....χικ...χικ
Εχω παει Αλβανια Τιρανα και τα εχω δει ολα αλλα αν ειναι να συγγρινομαστε μαζι τους γαμησετα.ευρωπη δεν ειναι μονο η Γερμανια. Δεν ειμαστε Γερμανοι συμφωνοι, αλλα δεν ειμαστε και Βουλγαροι, Ρουμανοι Τσεχοι και δεν συμαζευετε ενα σωρο αλλοι ασχετοι
Εχω παει Αλβανια Τιρανα και τα εχω δει ολα αλλα αν ειναι να συγγρινομαστε μαζι τους γαμησετα.
Συμφωνώ αλλά είτε τις ανέχεσαι είτε όχι είσαι αναγκασμένος να τις συναντάς καθημερινά κι εσύ!
συνυθως ειναι ελληνες αυτοι που κορναρουνκαι αυτο απο εναν μαυρο.
Οποτε παω εξωτερικο σκεφτομαι τα δικα μας χαλια και ντρεπομαι για αυτα που θα λενε οι ξενοι που επισκεπτονται την χωρα μας.συνυθως ειναι ελληνες αυτοι που κορναρουν
χαχαχαχαχαχαχαχαχα[size=10pt]Only in Greece....[/size]
Οποτε παω εξωτερικο σκεφτομαι τα δικα μας χαλια και ντρεπομαι για αυτα που θα λενε οι ξενοι που επισκεπτονται την χωρα μας.
δεν ηρθες για τη δοση σου σημερα μικρουλη ε?Ρε τον μαλακα που παει χωρις αλυσιδες?
Τι ευρωγκομενος ρε talos αυτος ειναι κλασικος...εχω δαγκωσει το καυλι μου μαλακας.κλασικός..κάγκουρας,ευρωγκόμενος,μαλακοπίτουρας,σου γαμώ,άντρακλας,παιδαράς,παλιομαλάκας..
αν αργησεις κιαλλο θα εχουμε προμπλεμΤι ευρωγκομενος ρε talos αυτος ειναι κλασικος...εχω δαγκωσει το καυλι μου μαλακας.
αν αργησεις κιαλλο θα εχουμε προμπλεμ
http://[URL unfurl="true"]www.markswatson.com/Syringe.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εγω η οι αλλοι?
Της βελονες της φοβαμαι σε χαπακι δεν υπαρχει τιποτα? ;D