Νέα

Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Να το σηζητησουμε οταν λες μεγεθος μπανανας μαζι με την φλουδα?
οχι βεβαια
χωρις φλουδα και μικρουλα . να σαν και τουτην
URL]]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
οχι βεβαια
χωρις φλουδα και μικρουλα . να σαν και τουτην
http://[URL unfurl="true"]www.australianexplorer.com/photographs/new_south_wales/coffs_harbour_big_banana.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ελα μωρε που θα φοβηθω μια τοση δα βελονιτσα τι σοι αντρες ημαστε. ;D

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ελα μωρε που θα φοβηθω μια τοση δα βελονιτσα τι σοι αντρες ημαστε. :grin:
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
και σηναμα τρελλοοοοοοοοοοοοοοοοοος
λοιπον φευγω
καληνυχτα μαγκες

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Λεμε για μαλακο-οδηγους,οποτε πως χαρακτηριζετε καποιους, τους οποιους ειδα στην Αττικη Οδο, να οδηγουν Subaru Forester και Suzuki Samurai χαμηλωμενα ?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Καλα..δεν παιζομαστε..!! Εγω εψαχνα στο google, να αγορασω αυτοκινουμενο τροχοσπιτο..και πατωντας σχετικο link, βρεθηκα παλι εδω μεσα.. :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλα..δεν παιζομαστε..!! Εγω εψαχνα στο google, να αγορασω αυτοκινουμενο τροχοσπιτο..και πατωντας σχετικο link, βρεθηκα παλι εδω μεσα.. :2funny: :2funny: :2funny:
Αμα έβαλες τροχόσπιτο για παρτούζες στο σέρτς τι περίμενες;
ΝΑ βγει το οτοτριτι;

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχει γινει πολλές φορές....

Αν βάλεις τη λεξη μπαρμπούνι το δέκατο περίπου αποτέλεσμα του google..είναι το thread ''απο που κλάνει το μπαρμπούνι ''.... :2funny: :2funny:

Δεν ανοιγεις μεγάλε κανενα θεμα για αυτο που ψάχνεις...ενδιαφέρον έχει και ισως σε βοηθήσει και εσένα..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το να κολλήσουν από πίσω σου είναι χοντρομαλακία. Για να προσπεράσει όμως επειδή την έχει δει ραλίστας πρέπει εσύ να του παραχωρήσεις τη λουρίδα και εφόσον δεν το κάνεις καλά κάνει και σου ανάβει τα φώτα.

Οχι. Εδω εισαι λαθος. Ποτε δεν αναβοσβηνεις τα φωτα.

Παντα ειδοποιεις τον οδηγο του προπορευωμενου οχηματος με το αριστερο σου φλας. Ακομα και στην αριστερη αυτος ο κανονας ισχυει. Ελληναραδες μου με τα φωτα σας.

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχει γινει πολλές φορές....

Αν βάλεις τη λεξη μπαρμπούνι το δέκατο περίπου αποτέλεσμα του google..είναι το thread ''απο που κλάνει το μπαρμπούνι ''.... :2funny: :2funny:

Δεν ανοιγεις μεγάλε κανενα θεμα για αυτο που ψάχνεις...ενδιαφέρον έχει και ισως σε βοηθήσει και εσένα..

Μάλιστα. Το μάθαμε και αυτό. Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που έψαχνε στην αναζήτηση του google το μπαρμπούνι  :think: :think: :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

Παντα ειδοποιεις τον οδηγο του προπορευωμενου οχηματος με το αριστερο σου φλας. Ακομα και στην αριστερη αυτος ο κανονας ισχυει. Ελληναραδες μου με τα φωτα σας.
καλα αυτα ειναι κανονες γερμανιας.κατσε εδω με το φλας αναμμμενο και αμα το δει ο μπαρμπας με το sunny που παει με 70 γραψε μου.εδω πρεπει να πετας μπανανες για να ανοιξουν οι σαυρες.εγω παντως περναω με +100 απο τα δεξια :grin: :grin: :grin: :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κατεβαινα πσροσφατα απο θεσσαλονικη.

Απο το υψος της Λαμιας μεχρι και μετα την Χαλκιδα σχεδον για 140+ χιλιομετρα ειχα αριστερο φλας ωστε να καταφερω να προσπερασω εναν πουστη που δεν ελεγε να κοιταξει καθρεφτες.  :headbang:

Τι θελω και περνω αυτοκινητο οταν κινουμαι στις Εθνικες σας?  >:(

Καλυτερα να πηγαινα με το αεροπλανακι να γυρναγα και πιο ξεκουραστος.  :tickedoff:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εννοειται.η ελα συνοδηγος μου την αλλη φορα να σου μαθω μερικα tips ειδικα για ελλαδα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Χμ...για ψάξτο λίγο.

Το αριστερό φλας θεωρείται Noetigung!!

Αντιθέτως, το σινιάλο των φώτων για προσπέραση δεν θεωρείται απαραίτητα παράνομο, ειδικά η ελληνική νομοθεσία εάν δεν κάνω λάθος αφήνει αρκετά κενά σε αυτό το θέμα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
οταν εισαι κατοχος αδειας οδηγησεις που αγορασες , τι μπορει να περιμενεις , απο ζωα στο χωρο του μιαλου υπαρχη το απολιτο κενο , απο ενα λαο που στην σταση του λεωφοριου περιμενουν δυο και ορμανε μεσα σαν καφροι , οταν το λεωφοριο ειναι αδειο , τι μπορεις να περιμενεις .
Δεν Καταλαβενω γιατι κανετε αυτη την κουβεντα ????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom