μονο υποθετο σε μεγεθος μπαναναςΕγω η οι αλλοι?
Της βελονες της φοβαμαι σε χαπακι δεν υπαρχει τιποτα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 321
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Να το σηζητησουμε οταν λες μεγεθος μπανανας μαζι με την φλουδα?μονο υποθετο σε μεγεθος μπανανας
οχι βεβαιαΝα το σηζητησουμε οταν λες μεγεθος μπανανας μαζι με την φλουδα?
χωρις φλουδα και μικρουλα . να σαν και τουτην
οχι βεβαια
χωρις φλουδα και μικρουλα . να σαν και τουτην
http://[URL unfurl="true"]www.australianexplorer.com/photographs/new_south_wales/coffs_harbour_big_banana.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ελα μωρε που θα φοβηθω μια τοση δα βελονιτσα τι σοι αντρες ημαστε. ;D
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
Ελα μωρε που θα φοβηθω μια τοση δα βελονιτσα τι σοι αντρες ημαστε.
και σηναμα τρελλοοοοοοοοοοοοοοοοοος
λοιπον φευγω
καληνυχτα μαγκες
Καλο βραδυ.σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
και σηναμα τρελλοοοοοοοοοοοοοοοοοος
λοιπον φευγω
καληνυχτα μαγκες
Αναποφασιστους.Λεμε για μαλακο-οδηγους,οποτε πως χαρακτηριζετε καποιους, τους οποιους ειδα στην Αττικη Οδο, να οδηγουν Subaru Forester και Suzuki Samurai χαμηλωμενα ?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αμα έβαλες τροχόσπιτο για παρτούζες στο σέρτς τι περίμενες;Καλα..δεν παιζομαστε..!! Εγω εψαχνα στο google, να αγορασω αυτοκινουμενο τροχοσπιτο..και πατωντας σχετικο link, βρεθηκα παλι εδω μεσα..
ΝΑ βγει το οτοτριτι;
Καλα..δεν παιζομαστε..!! Εγω εψαχνα στο google, να αγορασω αυτοκινουμενο τροχοσπιτο..και πατωντας σχετικο link, βρεθηκα παλι εδω μεσα..
Εχει γινει πολλές φορές....
Αν βάλεις τη λεξη μπαρμπούνι το δέκατο περίπου αποτέλεσμα του google..είναι το thread ''απο που κλάνει το μπαρμπούνι ''....
Δεν ανοιγεις μεγάλε κανενα θεμα για αυτο που ψάχνεις...ενδιαφέρον έχει και ισως σε βοηθήσει και εσένα..
Το να κολλήσουν από πίσω σου είναι χοντρομαλακία. Για να προσπεράσει όμως επειδή την έχει δει ραλίστας πρέπει εσύ να του παραχωρήσεις τη λουρίδα και εφόσον δεν το κάνεις καλά κάνει και σου ανάβει τα φώτα.
Οχι. Εδω εισαι λαθος. Ποτε δεν αναβοσβηνεις τα φωτα.
Παντα ειδοποιεις τον οδηγο του προπορευωμενου οχηματος με το αριστερο σου φλας. Ακομα και στην αριστερη αυτος ο κανονας ισχυει. Ελληναραδες μου με τα φωτα σας.
Εχει γινει πολλές φορές....
Αν βάλεις τη λεξη μπαρμπούνι το δέκατο περίπου αποτέλεσμα του google..είναι το thread ''απο που κλάνει το μπαρμπούνι ''....
Δεν ανοιγεις μεγάλε κανενα θεμα για αυτο που ψάχνεις...ενδιαφέρον έχει και ισως σε βοηθήσει και εσένα..
Μάλιστα. Το μάθαμε και αυτό. Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που έψαχνε στην αναζήτηση του google το μπαρμπούνι
καλα αυτα ειναι κανονες γερμανιας.κατσε εδω με το φλας αναμμμενο και αμα το δει ο μπαρμπας με το sunny που παει με 70 γραψε μου.εδω πρεπει να πετας μπανανες για να ανοιξουν οι σαυρες.εγω παντως περναω με +100 απο τα δεξιαΟχι. Εδω εισαι λαθος. Ποτε δεν αναβοσβηνεις τα φωτα.
Παντα ειδοποιεις τον οδηγο του προπορευωμενου οχηματος με το αριστερο σου φλας. Ακομα και στην αριστερη αυτος ο κανονας ισχυει. Ελληναραδες μου με τα φωτα σας.
Κατεβαινα πσροσφατα απο θεσσαλονικη.
Απο το υψος της Λαμιας μεχρι και μετα την Χαλκιδα σχεδον για 140+ χιλιομετρα ειχα αριστερο φλας ωστε να καταφερω να προσπερασω εναν πουστη που δεν ελεγε να κοιταξει καθρεφτες.
Τι θελω και περνω αυτοκινητο οταν κινουμαι στις Εθνικες σας? >
Καλυτερα να πηγαινα με το αεροπλανακι να γυρναγα και πιο ξεκουραστος.
Απο το υψος της Λαμιας μεχρι και μετα την Χαλκιδα σχεδον για 140+ χιλιομετρα ειχα αριστερο φλας ωστε να καταφερω να προσπερασω εναν πουστη που δεν ελεγε να κοιταξει καθρεφτες.
Τι θελω και περνω αυτοκινητο οταν κινουμαι στις Εθνικες σας? >
Καλυτερα να πηγαινα με το αεροπλανακι να γυρναγα και πιο ξεκουραστος.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Οχι. Εδω εισαι λαθος. Ποτε δεν αναβοσβηνεις τα φωτα.
Χμ...για ψάξτο λίγο.
Το αριστερό φλας θεωρείται Noetigung!!
Αντιθέτως, το σινιάλο των φώτων για προσπέραση δεν θεωρείται απαραίτητα παράνομο, ειδικά η ελληνική νομοθεσία εάν δεν κάνω λάθος αφήνει αρκετά κενά σε αυτό το θέμα.
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οταν εισαι κατοχος αδειας οδηγησεις που αγορασες , τι μπορει να περιμενεις , απο ζωα στο χωρο του μιαλου υπαρχη το απολιτο κενο , απο ενα λαο που στην σταση του λεωφοριου περιμενουν δυο και ορμανε μεσα σαν καφροι , οταν το λεωφοριο ειναι αδειο , τι μπορεις να περιμενεις .
Δεν Καταλαβενω γιατι κανετε αυτη την κουβεντα ????????????
Δεν Καταλαβενω γιατι κανετε αυτη την κουβεντα ????????????