Νέα

Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
.......Η μόνη λύση σε τέτοια μουνιά είναι η αυτοδικία. Εκεί κατέληξα πλέον. :headbang: :headbang: :headbang:
+1000000000000 Όσο για το να τους δίνουμε που έλεγες χθες δεν έχει αποτέλεσμα αφού πιο πιθανό είναι τα στρουμφάκια να κάνουν σε εσένα αγωγή  ή να σου ζητάνε ένα κάρο αποδείξεις. Αυτοδικία.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κάμερα κυκλοφορίας του ΥΠΕΧΩΔΕ σίγουρα δεν είναι.

Επί πλεόν νομίζω ότι είναι μοντάζ με animation.
Δείτε στην πάνω δεξια γωνιά πως πετάγονται νταλίκες από ένα δρομάκι που είναι πολύ μικρό και πως δεν εφάπτονται στον δρόμο αλλά περνάνε σε κάποια απόσταση από πάνω του σαν να ίπτανται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+1000000000000 Όσο για το να τους δίνουμε που έλεγες χθες δεν έχει αποτέλεσμα αφού πιο πιθανό είναι τα στρουμφάκια να κάνουν σε εσένα αγωγή  ή να σου ζητάνε ένα κάρο αποδείξεις. Αυτοδικία.
Πιλότε μου άλλη η μια περίπτωση άλλη η άλλη....
στη μια ο μαλάκας που θα εμβολίσω απαλλάσσεται λόγω βλακείας αφού έχει ίσες ή και περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει με μένα. Αρα σε αυτή την περίπτωση διαπράττει φόνο εξ αμελείας αφού δεν μπορώ να φανταστώ ότι άνθρωπος με φαιά ουσία θα παίξει τη ζωή του κορώνα γράμματα για την ευκολία του.
στην άλλη περίπτωση του βίντεο οι παλιόπουστες κάνουν εν γνώση τους φόνο εκ προ μελέτης... Γνωρίζουν ότι εάν καρφωθώ απάνω τους δεν θα τους ανοίξει ούτε μύτη.........Οπότε σε τέτοιο μουνί που ισχύει ο νόμος τους ισχυροτέρου (νόμος της ζούγκλας) εφαρμόζω τη μόνη λύση που δίνει στους ασθενέστερους η φύση... Καρτέρι και μόλις βρεις την κατάλληλη στιγμή αιφνιδιασμός.... Απλά πράματα.... Δεν είναι όλα τα εγκλήματα ίδια, και γι αυτό ακόμα και στον ΚΠΔ η ποινή είναι πάντα αναλογική......
Οσο για τους σαςγράφωσταρχιδιαμου υπάρχει η συνταγή Ωγκρατέν......

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Κάμερα κυκλοφορίας του ΥΠΕΧΩΔΕ σίγουρα δεν είναι.

Επί πλεόν νομίζω ότι είναι μοντάζ με animation.
Δείτε στην πάνω δεξια γωνιά πως πετάγονται νταλίκες από ένα δρομάκι που είναι πολύ μικρό και πως δεν εφάπτονται στον δρόμο αλλά περνάνε σε κάποια απόσταση από πάνω του σαν να ίπτανται.
Μοντάζ δεν είναι. Οι νταλίκες που λες κινούντε κάπως περίεργα μιας και όλο το βίντεο παρουσιάζεται σε fast forward. Αλλά δεν είναι Αθήνα όπως νόμισα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μοντάζ δεν είναι. Οι νταλίκες που λες κινούντε κάπως περίεργα μιας και όλο το βίντεο παρουσιάζεται σε fast forward. Αλλά δεν είναι Αθήνα όπως νόμισα.
αν το πάρεις με pause καρέ καρέ κάποια στιγμή θα δεις ένα σκούρο ταξί με άσπρη πινακίδα από πάνω και μάλιστα το ταξί είναι βρεττανικού τύπου. Σίγουρα δεν είναι Ελλάδα..... Ακόμα και στη νησίδα το πράσινο είναι κοντοκουρεμένο και προσεγμένο..... Εάν εμένα που βρεις τέτοια νησίδα στην Ελλάδα (πλην της Αττικής Οδού που συντηρείται από ιδιωτική εταιρεία) θα την ποτίζω για ένα μήνα τζάμπα........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Πιλότε μου άλλη η μια περίπτωση άλλη η άλλη....
στη μια ο μαλάκας που θα εμβολίσω απαλλάσσεται λόγω βλακείας αφού έχει ίσες ή και περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει με μένα. Αρα σε αυτή την περίπτωση διαπράττει φόνο εξ αμελείας αφού δεν μπορώ να φανταστώ ότι άνθρωπος με φαιά ουσία θα παίξει τη ζωή του κορώνα γράμματα για την ευκολία του.
στην άλλη περίπτωση του βίντεο οι παλιόπουστες κάνουν εν γνώση τους φόνο εκ προ μελέτης... Γνωρίζουν ότι εάν καρφωθώ απάνω τους δεν θα τους ανοίξει ούτε μύτη.........Οπότε σε τέτοιο μουνί που ισχύει ο νόμος τους ισχυροτέρου (νόμος της ζούγκλας) εφαρμόζω τη μόνη λύση που δίνει στους ασθενέστερους η φύση... Καρτέρι και μόλις βρεις την κατάλληλη στιγμή αιφνιδιασμός.... Απλά πράματα.... Δεν είναι όλα τα εγκλήματα ίδια, και γι αυτό ακόμα και στον ΚΠΔ η ποινή είναι πάντα αναλογική......
Οσο για τους σαςγράφωσταρχιδιαμου υπάρχει η συνταγή Ωγκρατέν......
Εγώ πάντως είμαι της άποψης του να δίνεις τον μ@λακα οδηγό. Έλα όμως που δεν είμαστε Γερμανοί οι οποίοι θα σε δώσουν εάν όντως έχεις κάνει παπαριά, αλλά θα αρχίσουμε να δίνουμε και κάθε έναν που μας έχει μπει στο μάτι. Εδώ δε μπορούμε μόνοι μας να έχουμε αυτοέλεγχο και να κάνουμε αυτοκριτική, θα αρχίσουμε να κρίνουμε τους άλλους; επίσης στη Γερμανία υπάρχουν ακόμα και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα της τροχαίας, χωρίς φυσικά διακριτικά, με κάμερες τα οποία μόλις δουν οδηγό να κάνει παράβαση ειδοποιούν περιπολικό και τους σταματάνε παρακάτω. Εάν ο οδηγός δεν αποδεχτεί την παράβαση που έκανε πριν σκάει μύτη το τροχόσπιτο και του δείχνουν το βίντεο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ πάντως είμαι της άποψης του να δίνεις τον μ@λακα οδηγό. Έλα όμως που δεν είμαστε Γερμανοί οι οποίοι θα σε δώσουν εάν όντως έχεις κάνει παπαριά, αλλά θα αρχίσουμε να δίνουμε και κάθε έναν που μας έχει μπει στο μάτι. Εδώ δε μπορούμε μόνοι μας να έχουμε αυτοέλεγχο και να κάνουμε αυτοκριτική, θα αρχίσουμε να κρίνουμε τους άλλους; επίσης στη Γερμανία υπάρχουν ακόμα και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα της τροχαίας, χωρίς φυσικά διακριτικά, με κάμερες τα οποία μόλις δουν οδηγό να κάνει παράβαση ειδοποιούν περιπολικό και τους σταματάνε παρακάτω. Εάν ο οδηγός δεν αποδεχτεί την παράβαση που έκανε πριν σκάει μύτη το τροχόσπιτο και του δείχνουν το βίντεο....
Σωστό και είπες μεγάλη κουβέντα.... Εδώ υπάρχουν στο θρεντ μαλάκες που σε παίρνουν από πίσω, διαβάζουν ότι γράφεις και σε προβοκάρουν συνέχεια.... Φαντάσου τι πανηγύρι θα γινόταν εάν σε πετύχαιναν στον δρόμο...
Ναι γεια σας ένας πούστης πριν από λίγο μου έσκισε τα πουπουλοράμματα... Στείλτε ΕΚΑΒ και θα τον βρείτε λίγο πιο πέρα να πίνει καφέ σα να μην έγινε τίποτα..... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αν το πάρεις με pause καρέ καρέ κάποια στιγμή θα δεις ένα σκούρο ταξί με άσπρη πινακίδα από πάνω και μάλιστα το ταξί είναι βρεττανικού τύπου. Σίγουρα δεν είναι Ελλάδα..... Ακόμα και στη νησίδα το πράσινο είναι κοντοκουρεμένο και προσεγμένο..... Εάν εμένα που βρεις τέτοια νησίδα στην Ελλάδα (πλην της Αττικής Οδού που συντηρείται από ιδιωτική εταιρεία) θα την ποτίζω για ένα μήνα τζάμπα........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Δε νομίζω να είναι Αγγλία. Εκτός του ότι δεν οδηγάνε ανάποδα, οι οδηγοί είναι στα αριστερά και τέτοια λεωφορεία δεν έχουν Αγγλία. Μάλλον είναι κάποια χώρα στα Βαλκάνια.
Σωστό και είπες μεγάλη κουβέντα.... Εδώ υπάρχουν στο θρεντ μαλάκες που σε παίρνουν από πίσω, διαβάζουν ότι γράφεις και σε προβοκάρουν συνέχεια.... Φαντάσου τι πανηγύρι θα γινόταν εάν σε πετύχαιναν στον δρόμο...
Ναι γεια σας ένας πούστης πριν από λίγο μου έσκισε τα πουπουλοράμματα... Στείλτε ΕΚΑΒ και θα τον βρείτε λίγο πιο πέρα να πίνει καφέ σα να μην έγινε τίποτα..... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Τι εννοείς άραγε  :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όποιος γράφει κάτι, το γράφει δημόσια.
Που σημαίνει οτι κρίνονται οι απόψεις του.
Εκτός αν πρόκειται περί παθολογικού ναρκίσσου, που αφρίζει όταν αμφισβητούν τις σοφίες του.
Επί της ουσίας τώρα, η μέθοδος αυτοδικίας στο δρόμο που ακούστηκε, είναι απλώς ένα λεκτικό πυροτέχνημα.
Αν δεν γίνει κάτι θεσμικά και στο επίπεδο της οδικής -και γενικότερης- παιδείας, πάντα θα περισσεύει κάποιος που νομίζει οτι έχει τη λύση στο πληκτρολόγιό του.
Και τίποτα δεν θα αλλάζει.
Νά χαμε να λέγαμε λοιπόν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε νομίζω να είναι Αγγλία. Εκτός του ότι δεν οδηγάνε ανάποδα, οι οδηγοί είναι στα αριστερά και τέτοια λεωφορεία δεν έχουν Αγγλία. Μάλλον είναι κάποια χώρα στα Βαλκάνια.
Είπα βρεταννικού τύπου ταξί.... Δες στο sec 1:28 και μου φαίνεται ότι είναι κόκκινο

Τι εννοείς άραγε  :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν εννοώ τίποτα... δες το αμέσως επόμενο ποστ.... Η βρώμα ακολουθεί την κλανιά πάραυτα.......ακόμα και την βουβή....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν εννοώ τίποτα... δες το αμέσως επόμενο ποστ.... Η βρώμα ακολουθεί την κλανιά πάραυτα.......ακόμα και την βουβή....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα ταξί τα είδα. Όντως μοιάζουν αλλά έχω την εντύπωση πως είναι zastava. Έχουν το κόψιμο πίσω στο πορτ μπαγκάζ. Τέλος πάντων. Τέτοιοι μαλάκες μήπως δεν υπάρχουν και εδώ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα ταξί τα είδα. Όντως μοιάζουν αλλά έχω την εντύπωση πως είναι zastava. Έχουν το κόψιμο πίσω στο πορτ μπαγκάζ. Τέλος πάντων. Τέτοιοι μαλάκες μήπως δεν υπάρχουν και εδώ;
χαλαραααααααααααααα
και δεν οδηγούν και zastava αλλά mercedes....
οσο για την βουβή κλανιά το άφησες ασχολίαστο...κρίμα...κι ήταν τόσο σαφής...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
χαλαραααααααααααααα
και δεν οδηγούν και zastava αλλά mercedes....
οσο για την βουβή κλανιά το άφησες ασχολίαστο...κρίμα...κι ήταν τόσο σαφής...
Κοίτα ο φονιάς όλων των θεμάτων σε όλο το site είναι ένας....κανένας κυνηγός ρε παιδιά να πυροβολήσει την πάπια;

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Οδικη παιδεια;
Εχουμε γενικα παιδεια; εχουμε κοινωνικη παιδεια;Εχουμε πολιτικη παιδεια;
Ωρες Ωρες ρε παιδια νοιωθω ΠΟΛΥ μονος ειλικρινα!!

χμμμ, πολυ μετριοφρων σε βρισκω λορδε αλλα δυστυχως στο θεμα της παντελους ελλειψης παιδειας του ελληνα σε πολλους τομεις της ζωης μας, με βρισκεις 100% συμφωνο.

ειπωθηκαν πολλα παραπανω αλλα εχω μια απορια για κατι που βλεπω συνεχεια στους δρομους και δεν εχει αναφερθει απο κανεναν.
ρε παληκαρια, τα προβολακια της ομιχλης γιατι τα εχετε μονιμως αναμμενα? γιατι δειχνει ομορφοτερο το αμαξι? γιατι δεν βλεπετε? γιατι εχετε μεγαλα αρχιδια για να χωρεσουν ολοι αυτοι που στραβωνετε στους δρομους? η γιατι απλα εισαστε τοοοσο μαλακες? (οσες και οι δοσεις που πληρωνετε για τα κωλαμαξα σας..)
το ιδιο ισχυει βεβαια και για τη μεγαλη σκαλα, η νεα μοδα στους δρομους, εμεις να βλεπουμε και στο γκιωνη μας αν ο μπροστα (κυριως) η ο απεναντι βλεπει αστερακια απο τα δυνατα φωτα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
ρε παληκαρια, τα προβολακια της ομιχλης γιατι τα εχετε μονιμως αναμμενα? γιατι δειχνει ομορφοτερο το αμαξι? γιατι δεν βλεπετε? γιατι εχετε μεγαλα αρχιδια για να χωρεσουν ολοι αυτοι που στραβωνετε στους δρομους? η γιατι απλα εισαστε τοοοσο μαλακες? (οσες και οι δοσεις που πληρωνετε για τα κωλαμαξα σας..)

μα γιατί ειναι ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΕΣ βέβαια!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Δυστυχώς υπάρχουν με τραγικά αποτελέσματα.

Από πολύ πρόσφατο ατύχημα:

Καραμπόλα πέντε ΙΧ στην εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ και στη συνέχεια καραμπόλα 5 αυτοκινήτων σημειώθηκε αργά το απόγευμα, στο 391ο χλμ της ΠΑΘΕ, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένα άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι έξι.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο 47χρονός Αστέριος Σδούγκας εισερχόμενος με το αυτοκίνητο του στην εθνική οδό από παρακείμενη δρόμο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου κινήθηκε για τρία έως τέσσερα χιλιόμετρα και εν συνεχεία συγκρούσθηκε μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ.

Από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων προκλήθηκε καραμπόλα με τα οχήματα που ακολουθούσαν. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο 47χρονός, να τραυματιστεί ένας άλλος σοβαρά και 5 άλλοι ελαφρά. ¨Όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Στον χώρο του δυστυχήματος έσπευσαν Αστυνομία και δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ η κυκλοφορία για ένα διάστημα έγινε μέσω παράδρομου.

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hμερομηνία :  01-02-08 Copyright:  ]

Τι να πεί κανένας, ο άλλος πήγαινε 4 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα.
Πόσα τσίπουρα είχε πιεί;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Άσε ρε φίλε voltaire45. Είναι να μαυρίζει η καρδία σου με τέτοιες ειδήσεις. Τη θυμάμαι και εγώ. Το όλο πρόβλημα ξεκινάει από την παιδεία που δεν έχουμε και την αντίληψη που επίσης δεν έχουμε. Έζησα στο εξωτερικό και είδα ατύχημα με ΙΧ και ποδηλάτη. Έκανε μαλακία ο ποδηλάτης και το ΙΧ έπεσε επάνω του με αποτέλεσμα να του στραβώσει την πίσω ρόδα. Ε δε θα το πιστέψει κανείς αυτό που θα πω. Ο ποδηλάτης που έφταιγε, σήκωσε το ποδήλατό του το πήρε στα χέρια και χωρίς να ανταλλάξουν ούτε μία κουβέντα αφού είδαν τις ζημιές και εάν είναι όλοι καλά έφυγε ο καθένας να πάει εκεί που ήθελε.

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
μα γιατί ειναι ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΕΣ βέβαια!
Ναι δεν βλέπουν μέσα στην πόλη και τα ανάβουν!!!Τι να πείς και κανονικά είναι όχι μόνο παράνομη η χρήση αλλά και η ύπαρξή τους στην Ελλάδα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άσε ρε φίλε voltaire45. Είναι να μαυρίζει η καρδία σου με τέτοιες ειδήσεις. Τη θυμάμαι και εγώ. Το όλο πρόβλημα ξεκινάει από την παιδεία που δεν έχουμε και την αντίληψη που επίσης δεν έχουμε. Έζησα στο εξωτερικό και είδα ατύχημα με ΙΧ και ποδηλάτη. Έκανε μαλακία ο ποδηλάτης και το ΙΧ έπεσε επάνω του με αποτέλεσμα να του στραβώσει την πίσω ρόδα. Ε δε θα το πιστέψει κανείς αυτό που θα πω. Ο ποδηλάτης που έφταιγε, σήκωσε το ποδήλατό του το πήρε στα χέρια και χωρίς να ανταλλάξουν ούτε μία κουβέντα αφού είδαν τις ζημιές και εάν είναι όλοι καλά έφυγε ο καθένας να πάει εκεί που ήθελε.
Πιλότε αφού έχεις ζήσει όξω θα γνωρίζεις ότι στην Βόρεια Ευρώπη στις διαβάσεις πεζών σταματάνε κλαρίνο όλοι ....... Μάλιστα πιο μικρός στη Γαλλία που ήμουνα με κάτι φιλάρια σα μαλακισμένα στο αεροδρόμιο κάναμε πως θα περάσουμε και κοκκάλωναν όλοι.... Τόσο πολύ δεν ήμασταν συνηθισμένοι.........
Τέλη Νοέμβρη......... Παω Ελ Αποκλεισμένος αφήνω το αυτοκίνητο στο παρκινγκ μακράς κλοπής και περνάω από πάνω με τη βαλίτσα με ροδάκια... Μόλις βγαίνω από τη φισούνα πάω να περάσω απέναντι στις διαβάσεις με τα σαμαράκια που είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν σούζα..... Ελληναράς πούστης με Χιουντάι ξεκινάει αφού έχει ξαμολήσει τη γκόμενα. Εγώ είμαι ήδη στο 1/4 της διάβασης.... Περιμένω να σταματήσει... Στ αρχίδια του ... Συνεχίζει και εγώ περνάω τη μούρη μου 10 πόντους από την πίσω αριστερά πόρτα ΠΑΝΩ στη διάβαση.....!!!!!!!!!!!!!! Ασυναίσθητα και με απίστευτη οργή βαράω μπουνιά στο πίσω τζάμι.... Το δακτυλίδι που φοράω κάνει έναν απίστευτα οξύ θόρυβο από το τρίψιμο.... Ο τύπος σταματάει και βγαίνει έξω να ζητήσει το λόγο......Τον αρχίζω σε απίστευτα γαμοσταυρίδια και απ ότι θυμάμαι το μάτι μου πρέπει να γυάλιζε.... Εάν δεν έμπαινε μέσα σαν την κότα και έφευγε θα τον είχα στείλει στο νοσοκομείο αδερφέ μα την βαγγελίστρα....... Ο μπάτσος του αεροδρομίου από την είσοδο κοιτά αποσβολωμένος και δεν κάνει ούτε κίνηση προς το μέρος του συμβάντος.... Περιττό να πούμε ότι σε άλλο ευρωπαικό αεροδρόμιο θα του είχαν πάρει δίπλωμα και πινακίδες.......  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom