Νέα

Οι κουραδόμαγκες...και τα όπλα τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
ΟΛΩΝ μας οι παπουδες καιοι πατεραδες ταγαρια ειχαν φιλος. Κανεις μας δεν γεννηθηκε απο πριγκιπες προγονους ούτε μεγάλωσε σε χρυσαφια. Το θεμα ειναι καθε γενια να βγαίνει καλύτερη και να μην κουβαλαει τα ΚΟΜΠΛΕΞ και τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ (βλεπε παρανομη οπλοκατοχη ως Κρητικο "εθιμο" και μπαλωθιές ως "παραδοση") των παλαιοτερων γεννεων. Αυτο συζητούμε τόσες σελίδες τώρα!
λαθος,εσυ προσπαθεις να το παρουσιασεις ετσι.ξερω πολλους ανθρωπους που εχουν οπλο για την προστασια τους και οχι για το ηλιθιο εθιμο.σου εκανα και συγκεκριμενη ερωτηση πανω σε αυτο το θεμα αλλα μου μιλουσες για καγκουρες και εξατμισεις γτ δεν εχεις καμια σχεση με την πραγματικοτητα

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ξερω πολλους ανθρωπους που εχουν οπλο για την προστασια τους
ΟΚ, για πες μου λοιπόν πάνω σε αυτό που μόλις εγραψες: Οι "πολλοι ανθρωποι" που ξέρεις να "εχουν" οπλο για την "προστασια τους"

1) Εχουν ή φερουν?
2) Νόμιμα ή παράνομα?
3) Λειόκαννο ή ραβδωτό?
4) Εαν ραβδωτό, τυφέκιο ή πιστόλι/περίστροφο?
5) Προστασία από τι?

Αναλόγως της σοβαρότητας των απαντησεων που θα λάβω, ρωτάω περαιτέρω. Εάν οι απαντησεις είναι σε επίπεδα ασυναρτησίας ή γελοιότητας θα απαντησω κι εγω αναλογα. Για να δούμε λοιπόν, πόσο σοβαροί είναι οι μετεχοντες στην συζήτηση

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
ΟΚ, για πες μου λοιπόν πάνω σε αυτό που μόλις εγραψες: Οι "πολλοι ανθρωποι" που ξέρεις να εχουν οπλο για την "προστασια τους"

1) Λειόκαννο ή ραβδωτό?
2) Εαν ραβδωτό τυφέκιο ή πιστόλι/περίστροφο?
3) Προστασία από τι?

Αναλόγως των απαντησεων που θα λάβω, ρωτάω περαιτέρω
στο 1 και στο 2 δεν απαντω γτ ειναι ηλιθιες ερωτησεις.πανω στο 3,θες να παμε κανενα μηνα πριν το πασχα στο μυλοποταμο η στο μονοφατσι για να βρεθεις μπροστα στην πραγματικοτητα;

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
στο 1 και στο 2 δεν απαντω γτ ειναι ηλιθιες ερωτησεις.πανω στο 3,θες να παμε κανενα μηνα πριν το πασχα στο μυλοποταμο η στο μονοφατσι για να βρεθεις μπροστα στην πραγματικοτητα;
Οι ερωτησεις ειναι οι ακολουθες, αν θελεις να σε παρω στα σοβαρα και να σε αντιμετωπιζω ως ομοτιμο συνομιλητή, νομιζω πως πρεπει να απαντησεις. Διαφορετικα επιστρεφουμε στις τραχανο βλακειες περι Κρητικης λεβεντιας και εθίμων της κλανιας.

Επαναλαμβανω λοιπόν και νομίζω πως δεν εχεις λόγο να αποφευγεις την ερητηση. Οι "πολλοι ανθρωποι" που ξέρεις να εχουν οπλο για την "προστασια τους":

1) Εχουν ή φερουν?
2) Νόμιμα ή παράνομα?
3) Λειόκαννο ή ραβδωτό?
5) Προστασία από τι?

Αληθεια ελπίζω να λάβω σοβαρες απαντησεις. Διαφορετικά... επιβεβαιώνεις όσα κατακεραυνωσα για την άγνοια και την κακή νοοτροπία των Κρητσικακηδων λεβεντο-πιθηκων επί σελίδες ολόκληρες

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Οι ερωτησεις ειναι οι ακολουθες, αν θελεις να σε παρω στα σοβαρα και να σε αντιμετωπιζω ως ομοτιμο συνομιλητή, νομιζω πως πρεπει να απαντησεις. Διαφορετικα επιστρεφουμε στις τραχανο βλακειες περι Κρητικης λεβεντιας και εθίμων της κλανιας.

Επαναλαμβανω λοιπόν και νομίζω πως δεν εχεις λόγο να αποφευγεις την ερητηση. Οι "πολλοι ανθρωποι" που ξέρεις να εχουν οπλο για την "προστασια τους":

1) Εχουν ή φερουν?
2) Νόμιμα ή παράνομα?
3) Λειόκαννο ή ραβδωτό?
5) Προστασία από τι?
ομοτιμοι δε θα γινουμε ποτε γτ εισαι ασχετος.θα σου δωσω 2 παραδειγματα μηπως και καταλαβεις.εστω οτι βοσκω τα προβατακια μου και χωρις να το ξερω μπαινω σε μια χασισοφυτεια.η χασισοφυτεια φυλασσεται και μου την πεφτει ο καλλιεργητης.το παρανομο οπλο,αφου το γαμημενο κρατος δε μου δινει το δικαιωμα της αυτοπροστασιας,το θελω για να ριξω μπαλωθιες σε γαμο η για να σωσω τη ζωη μου;ισχυει το ιδιο αν ο γαμημενος απο το διπλανο χωριο ερθει να μου κλεψει τα προβατακια ενω εγω συμπτωματικα βρισκομαι στο σταβλο;απλα πραγματακια που συμβαινουν ρωταω...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
κατά το αμερικανικο πρότυπο, που είναι γραμμένο και στο σύνταγμα τους

Μύθος. Αυτά συμβαίνουν όταν η μόρφωση προέρχεται από τις κινηματογραφικές ταινίες αντί τα βιβλία.
Έτσι λες ε?

Να μη σε πάω πολύ μακριά:
Text of the Second Amendment
The Second Amendment, as passed by the House and Senate and later ratified by the States, reads:
A well regulated militia, being necessary to the security of a free State, the right of the People to keep and bear arms shall not be infringed.

Συμπέρασμα:
Α πάενε βρε παπαρα!
(Διάβασα και όσα άλλα έχει γράψει και το λέω αυτό).

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
εστω οτι βοσκω τα προβατακια μου
Τελικά είσαι τσοπάνης! Καλά σε είχα καταλάβει οτι εισαι τραχανας τσοπανης και δεν βγηκες ποτε παραεξω από το χωριο σου. Και μου ελεγες οτι είσαι πολυταξειδεμένος και πήγες και στα γκέτο της Καραιβικής. Τι πήγες να κανεις ρε τραχανοτσοπάνη γιδοβοσκέ εκεί? Να αρμέξεις γίδια με ράστα κοτσίδες?

και χωρις να το ξερω μπαινω σε μια χασισοφυτεια
Αααα! Και τσοπάνης και μαλάκας δηλαδή! Όσο πάει και βελτιώνεται η φαση

η χασισοφυτεια φυλασσεται και μου την πεφτει ο καλλιεργητης
Ο οποίος καλλιεργητης μπορεί και να είναι χωριανός σου? Να σου πω, το να τηλεφωνήσεις στην Αστυνομία εάν εχετε τετοιους παραβατικούς κιεπικίνδυνους τυπους εκει στα χωρια σου, το σκέφτηκες ετσι γενικώς ή εφαρμοζονται αλλοι νόμοι στην Κρητη?

το παρανομο οπλο,αφου το γαμημενο κρατος δε μου δινει το δικαιωμα της αυτοπροστασιας
Κανεις λάθος. Το "γαμημενο κρατος" μπορεί να σου χορηγησει άδεια οπλοκατοχής αρκεί κι εσύ να είσαι νομοταγής και ευυπόληπτος πολίτης. Αν αιτήθηκες και σου αρνηθηκαν, παει να πει οτι είσαι κι εσύ μαμουνιαρης κι εχεις ποινικό μητρώο με υποθεσεις που εκκρεμούν.

ισχυει το ιδιο αν ο γαμημενος απο το διπλανο χωριο ερθει να μου κλεψει τα προβατακια
Εδώ τίθονται δύο ερωτηματα! Θα στεναχωρηθείς που θα σου κλεψει ο "γαμημενος απο το διπλανο χωριο" τα πρόβατα και θα χάσεις τις προβατίνες-γκόμενες ή θα στεναχωρηθείς γιατί δεν θελεις να καλέσεις τους μπατσους επειδή ίσως έχεις θεματακια μαζί τους?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
Αντε παλι με τα λειοκανα και τα ραβδωτα... ρε κολημα....
Ρε φιλιπ... Ας πουμε οτι συμφωνεις να σε πυροβολησω...ετσι για την εμπειρια...
Θα σου ριξω με οπλο της επιλογης σου ομως...και σου βγαζω 2 οπλα...
Ενα ραβδωτο πιστολι των 9χλστ...και μια λειοκανη καραμπινα με "slug"...
ποιο θα προτιμησεις???
και τι κολημα ειναι αυτο με τα νομιμα και τα παρανομα??? Θες ενα "σλαγκ" απο την ΝΟΜΙΜΗ καραμπινα που εχω εγω???
στο επομενο ποστ απανταω στα ερωτηματα...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Τελικά είσαι τσοπάνης! Καλά σε είχα καταλάβει. Και μου ελεγες οτι πήγες και στα γκέτο της Καραιβικής. Τι πήγες να κανεις ρε τσοπάνη γιδοβοσκέ εκεί? Να αρμέξεις γίδια με ράστα?
Αααα! Και τσοπάνης και μαλάκας δηλαδή! Όσο πάει και βελτιώνεται η φαση
Ο οποίος μπορεί και να είναι χωριανός σου? Να σου πω, το να τηλεφωνήσεις στην Αστυνομία εάν εχετε τετοιους τυπους εκει στα χωρια σου, το σκέφτηκες ετσι γενικώς ή εφαρμοζονται αλλοι νόμοι στην Κρητη?
Κανεις λάθος. Το "γαμημενο κρατος" μπορεί να σου χορηγησει άδεια οπλοκατοχής αρκεί κι εσύ να είσαι νομοταγής και ευυπόληπτος πολίτης. Αν αιτήθηκες και σου αρνηθηκαν, παει να πει οτι είσαι κι εσύ μαμουνιαρης κι εχεις ποινικό μητρώο με υποθεσεις που εκκρεμούν.
Εδώ τίθονται δύο ερωτηματα! Θα στεναχωρηθείς που θα σου κλεψει ο "γαμημενος απο το διπλανο χωριο" τα πρόβατα και θα χάσεις τις προβατίνες-γκόμενες ή που στεναχωριέσαι γιατί δεν θελεις να καλέσεις τους μπατσους επειδή ίσως έχεις θεματακια μαζί τους?
καληνυχτα μαλακα...εισαι ανικανος να καταλαβεις ακομη και τη λεξη "εστω" που γραφω στην αρχη.εισαι ενας ηλιθιος που σε γαμησε κανενας κρητικοπιθηκος μεχρι που σου ματωσε η κωλοτρυπιδα και εχεις μενος.πανε γαμησου λοιπον

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
Επειδη θεωρω τα ερωτηματα χαζα περι λειοκανου/ραβδωτου και νομιμου/παρανομου...Γιατι μπορεις να σκοτωσεις και με λειοκανο και με ραβδωτο,ειτε ειναι νομιμο ειτε παρανομο θα απαντησω στο τελευταιο και ουσιαστικοτερο με μια ειδηση που ανεβηκε μολις πριν 5 λεπτα...περιπου οταν εκανες το ερωτημα δηλαδη.. και η απαντηση στην ερωτηση "προστασια απο τι" ειναι εδω....

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Αντε παλι με τα λειοκανα και τα ραβδωτα... ρε κολημα....
@ mazo1979, τα ερωτηματα τεθηκαν στον dleivas και αφορουσαν τους "πολλους ανθρωπους" που ξέρει να εχουν οπλο για την "προστασια τους". Επειδή προφανως εννοεί καποιους στην Κρητη για τους οποίους στοιχηματίζω οτι δεν ξερουν καν την διαφορα μεταξυ λειοκανων και ραβδωτων, για αυτό το λόγο επεμενα (ειδικα στο θέμα "προστασία από")

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
@ mazo1979, τα ερωτηματα τεθηκαν στον dleivas και αφορουσαν τους "πολλους ανθρωπους" που ξέρει να εχουν οπλο για την "προστασια τους". Επειδή προφανως εννοεί καποιους στην Κρητη για τους οποίους στοιχηματίζω οτι δεν ξερουν καν την διαφορα μεταξυ λειοκανων και ραβδωτων, για αυτό το λόγο επεμενα (ειδικα στο θέμα "προστασία από")
συνεχισε ετσι και ο τιτλος του μαλακα για το 2015 εχει ηδη κατοχο...

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Επειδη θεωρω τα ερωτηματα χαζα περι λειοκανου/ραβδωτου και νομιμου/παρανομου...Γιατι μπορεις να σκοτωσεις και με λειοκανο και με ραβδωτο,ειτε ειναι νομιμο ειτε παρανομο θα απαντησω στο τελευταιο και ουσιαστικοτερο με μια ειδηση που ανεβηκε μολις πριν 5 λεπτα...περιπου οταν εκανες το ερωτημα δηλαδη.. και η απαντηση στην ερωτηση "προστασια απο τι" ειναι εδω....

να καταλάβεις που το παω...

Τα λειόκαννα οπλα ειναι για τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Για τις Αρχες ασφαλείας & ταξης, για τις ενοπλες δυναμεις της χώρας και σε ελαχιστες περιπτώσεις για αθλητες σκοποβολής και χομπίστες που ελεγχονται εξονυχιστικα για το ποιόν τους και το ποινικό παρελθόν τους. Τα δε λειόκαννα θα πρεπει να δίδονται αποκλειστικά σε κυνηγούς που μπορούν να αποδεικνύουν την κυνηγετική τους δραστηριότητα και όχι σε ανόητους καβλωμένους κομπλεξικούς οπλάκηδες και ψυχολογικα ασταθείς.

Πολιτες και ειδικα ανεκπαιδευτοι στρουγκανοβλαχοι τσοπαναραίοι και ηλίθιοι χωριάτες που τηρούν "εθιμα" και "παραδόσεις" με πυροβόλα όπλα στα χέρια είναι θανασιμος κίνδυνος, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους γείτονες!

Τέλος, εάν οποιοσδήποτε κάτοχος αδειας οπλοκατοχής φερεται κατηγορούμενος για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αδίκημα πιο σοβαρό του να πατας σε χλόη, θα του ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ η αδεια για ΠΑΝΤΑ (και τα αρχιδια αν ειναι δυνατον) και εαν σε ενδεχομενο μελλοντικό έλεγχο βρεθεί υπότροπος, να επιβαλεται ποινή καθειρξης (10 ετη οσο πιο βαθια στη μπουζου)! Για να δουμε τότε, πόσοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα ενεργουν με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και πόσοι αφελεις θα παρατησουν το "σπορ" της μπαλωθιάς.

Κατανοητό?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Για να καταλάβεις που το παω...

Τα οπλα ειναι για τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Για τις Αρχες ασφαλείας & ταξης, για τις ενοπλες δυναμεις της χώρας καισε ελαχιστες περιπτώσεις για αθλητες και χομπίστες που ελεγχονται εξονυχιστικα για το ποιόν τους.

Πολιτες και ειδικα στρουγκανοβλαχοι τσοπαναραίοι με όπλα είναι θανασιμος κίνδυνος.

Κατανοητό?
οχι,οταν ο υποτιθεμενος επαγγελματιας δεν εγγυαται για τη ζωη μου ανα πασα στιγμη και απο καταστασεις που δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις,τοτε πρεπει να προστατευθω απο μονος μου βλαμενε.χωρις εθιμα,χωρις τιποτα.ειδικα αν οι "επαγγελματιες" ειναι τοσο ηλιθιοι που στα ζωνιανα τους εσωσαν βοσκοι που τοσο υποτιμας.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
Για να καταλάβεις που το παω...

Τα οπλα ειναι για τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Για τις Αρχες ασφαλείας & ταξης, για τις ενοπλες δυναμεις της χώρας καισε ελαχιστες περιπτώσεις για αθλητες και χομπίστες που ελεγχονται εξονυχιστικα για το ποιόν τους.

Πολιτες και ειδικα στρουγκανοβλαχοι τσοπαναραίοι με όπλα είναι θανασιμος κίνδυνος.

Κατανοητό?
Μονο που οι αρχες ασφαλειας δεν μπορουν να ειναι πανταχου παρων παντου... Εκτος αν βαλουμε και εναν οπλισμενο σε καθε γωνια... γινεται???
Οριστε συνελαβαν τον εναν... ε και??? 3 φαγανε... Σκοπος ειναι να προλαβεις εκεινη την ωρα το κακο...
Στο Κολουμπαιν οι 2 μαθητες σκοτωσαν 13 αλλους....  ΕΝΑΣ!!!!! Μονο ενας καθηγητης να ειχε οπλο επανω του ισως να ειχε σωσει 5-6 ζωες...
Του Πουστη ρε γαμωτο!!! Κατι θα εκανε... Μπορει να τον σκοτωναν αλλα ισως ετρωγε τον εναν και ειχε σωσει 1 ζωη...εστω 1!!!!!

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
οχι,οταν ο υποτιθεμενος επαγγελματιας δεν εγγυαται για τη ζωη μου ανα πασα στιγμη και απο καταστασεις που δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις,τοτε πρεπει να προστατευθω απο μονος μου βλαμενε.χωρις εθιμα,χωρις τιποτα.ειδικα αν οι "επαγγελματιες" ειναι τοσο ηλιθιοι που στα ζωνιανα τους εσωσαν βοσκοι που τοσο υποτιμας.
Εάν ο υποτιθεμενος επαγγελματιας (αστυνομικος / στρατιωτικος κλπ) δεν εγγυαται για τη ζωη σου και την ασφάλεια σου ανα πασα στιγμη, τοτε αγαπητε μεσω του τοπικου σου Βουλευτη να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ την βελτιωση της εκπαιδευσης των επαγγελματιών! Να κάνεις κατι για το καλο του τόπου σου και των παιδιών σου και και να ΜΑΘΕΙΣ να απαιτεις απο τους Βουλευτες την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ αντι να ζητας μονο βυσματικα θεληματα και ρουσφετια για μια θεσουλα στο δημόσιο και τον ΟΤΕ/ΕΛΤΑ του χωριου σου. Να μαθεις να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να σε προστατευουν, να μαθεις να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να εκριζωνουν τις φυτειες, να μαθεις να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να ζησεις σε ενα κοσμο που δεν κανουν κουμαντο οι νταηδες, αντι να εχεις τους Κρητικους βουλευτες μόνο για κουμπαρους σε βαφτισεις και για να χαμογελουν πλαι σε μαυροπουκαμισαδες πιθηκους που ριχνουν μπαλωθιες σε γαμους!

Καταλαβες?

Για να υπαρχουν οι φυτειες, για να υπαρχουν οι ανοητοι ανεγκεφαλοι στοκοι που πυροβολουν στον αερα δίπλα σε παιδακια, για να υπαρχουν οι πιθηκοι που διαιωνιζουν τα κακως κειμενα και τα ονομαζουν "εθιμο" παει να πει οτι οι ιδιοι οι κατοικοι δεν εχουν την παιδεια να τα αλλαξουν, οτι οι ιδιοι οι κατοικοι ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ καλυτερη ζωη. Να ψηφιζετε με περισκεψη και να σκεφτεστε το μελλον των παιδιών σας και όχι μονο την παρτη σας. Ήθελα να ηξερα τι θα πεις, αν μια σφαιρα μπαλωθιας φυγει απο κανεναν μπετοβλακα πιθηκα Κρητικο και σκοτωσει κανενα παιδακι - ισως και το δικο σου! Να δω τότε αν θα το θεωρείς "εθιμο", αν θα το θεωρείς "παραδοση", ή αν θα το θεωρεις "Κρητική λεβεντια"!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
Εάν ο υποτιθεμενος επαγγελματιας (αστυνομικος / στρατιωτικος κλπ) δεν εγγυαται για τη ζωη σου και την ασφάλεια σου ανα πασα στιγμη, τοτε αγαπητε μεσω του τοπικου σου Βουλευτη να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ την βελτιωση της εκπαιδευσης των επαγγελματιών! Να κάνεις κατι για το καλο του τόπου σου και των παιδιών σου και και να ΜΑΘΕΙΣ να απαιτεις απο τους Βουλευτες την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ αντι να ζητας μονο βυσματικα θεληματα και ρουσφετια για μια θεσουλα στο δημόσιο και τον ΟΤΕ/ΕΛΤΑ του χωριου σου. Να μαθεις να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να σε προστατευουν, να μαθεις να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να εκριζωνουν τις φυτειες, να μαθεις να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να ζησεις σε ενα κοσμο που δεν κανουν κουμαντο οι νταηδες, αντι να εχεις τους Κρητικους βουλευτες μόνο για κουμπαρους σε βαφτισεις και για να χαμογελουν πλαι σε μαυροπουκαμισαδες πιθηκους που ριχνουν μπαλωθιες σε γαμους!

Καταλαβες?
τωρα σωθηκες... εδω λεμε πως να αντιμετωπισουμε τον αλλον αν ειναι ενοπλος,και εσυ μας λες να γλειφουμε βουλευτες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom