Νέα

Οι κουραδόμαγκες...και τα όπλα τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
η πηγη μου ειναι το Καποδηστριακο πανεπιστήμιο τμημα ιστορικο/αρχαιολογικο...βασει των τελευταιων μελετων...αυτο φαινεται να ειναι
Θέλεις να μας πεις οτι το ιστορικο/αρχαιολογικο του Καποδιστριακού (που γραφεται με "ι" όχι με "η" αφού μιλάμε για μόρφωση και παιδεία), υποστηρίζει πως βασει μελετών ο δίσκος της Φαιστού ήταν εμπορικος τιμοκαταλογος! Τελικά έχουν δίκιο οτι το "Μυλοποτάμου" είναι ανωτέρας ποιότητας χόρτο! Σε ταξιδευει γενικώς... Σαν τον dleivas που εγραψε οτι πήγε "σε μερη που δε μπορεις καν να τα φανταστεις".
εσυ αγαπητε λες λες...για πες μας δηλαδη την δικη σου αποψη...επισημα ειναι ανγωστο τι ακριβως συμβολιζει...αλλα για πες μας την δικη σου αποχη
Εγω αγαπητε, δεν είμαι αρχαιολόγος, δεν είμαι ιστορικός, δεν εχω σπουδες επι του θέματος της αρχαιολογίας. Καλό θα ήταν να παραθέσεις καποιο λινκ της μελέτης του καποδιστριακού. Υπάρχει κατι αναλογο?

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
σε ποσα γκετο της καραιβικης εχεις παει τσακωνα;
Πήγες για σεξοτουρισμό στα Κουβανεζικα μπουρδελα ρε αθεόφοβε? Αιτη? Τζαμάικα μήπως? Πήγες για μαυρούλες? Φανταζομαι ε! Τα "Virgin Islands" είναι πια μόνο "Islands"? Για πες...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Πήγες για σεξοτουρισμό στη Κουβανεζικα μπουρδελα ρε αθεόφοβε? Αιτη? Τζαμάικα μήπως? Πήγες για μαυρούλες? Για πες...
θα μας πςις τις εμπειριες σου η θα μας πεις για μουσμουλα;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
εμενα παντως καποιος εβρισε την κρητη..σε μαζωξη με 25 ατομα...ολοι ηπειρωτες...εγω ο μονος κρητικος μαζι με μια κοπελα..που δε μετραει...
τους εκανα ξεφτυλα και κανεις δε μιλησε...γιατι ειναι Αθηναιοι-ηπειρωτες της τηλεορασης...
περιληψη¨: οταν εμεις γραφαμε στο δισκο της φαιστου τον αρχαιοτερο εμπορικο τιμοκαταλογο...εσεις πηγαινατε με τα παγουρια και ψαχνατε νερο....
τιποτα σας λεω...καμια αντιδραση....ειπα οποιος ηθελε βγαιναμε εξω...δεν βρεθηκε κανενας προθυμος....

Εμ, δεν ήξεραν να σου απαντήσουν οι μουρτζόβλαχοι, ότι δεν μιλούσαν ελληνικά ούτε οι Μινωίτες του δίσκου του Φαιστού...

41oGFhJzkOL._SY344_BO1,204,203,200_.jpg

Τουλάχιστον, δεν μιλούσαν λατινικά όπως οι μουρτζόβλαχοι θα μου πεις.

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
σε ποσα γκετο της καραιβικης εχεις παει τσακωνα;
Πήγες για σεξοτουρισμό στα Κουβανεζικα μπουρδελα ρε αθεόφοβε? Αιτη? Τζαμάικα μήπως? Πήγες για μαυρούλες? Φανταζομαι ε! Τα "Virgin Islands" είναι πια μόνο "Islands"? Για πες...
θα μας πςις τις εμπειριες σου η θα μας πεις για μουσμουλα;
Εγω ταξειδιάρη, όταν πήγα Τζαμάικα, δεν μπακουρογυρνούσα στα καταγωγια και στα γκέτο. Αν καταλαβα καλά, εσύ είπες οτι γυρνούσες στα γκετο της καραιβικης και υπέθεσα οτι θα εχεις να μας διηγηθείς ιστορίες "παληκαριάς" και Κρητικής "λεβεντιας". Για πες...

Σημειωση: Αν ήξεραν οι Κρητικοί (και όχι μόνο) την ετυμολογία της λέξης "λεβέντης" θα κατέβαζαν τα αυτιά που αυτοαποκαλούνται "λεβεντες" και κομπαζουν σαν γιουφτοι, αλλά τωρα τι ψάχνεις να βρεις...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ουδεις σας (αν διαβασα καλα) αναφερθηκε στο κινητρο του δραστη. Δεν ξερω πως θα αντιδρουσατε εσεις κουραδόμαγκες του πληκτρολογιου, (με αρχιμαλάκα αυτο πουανοιξε το τοπικ) αν σας ειχαν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ τον πατερα, και μετα αυτος (ο πατερας του θυματος και δολοφονος του πατερα του δραστη) την εβγαλε σχεδον καθαρη στο δικαστηριο. 12 χρονια εφαγε που σημαινει οτι σε 3 θαναι εξω.Αραξτε λοιπον στον καναπε σας  μπουληδες και ρουφηξτε τ' αυγουλακι σας....

Τύπε, αν ήμουν στην θέση του, να μου έχει σκοτώσει τον πατέρα μου,

και εγώ θα τον καθάριζα τον πούστη αν δεν έφταιγε ο πατέρας μου.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Πήγες για σεξοτουρισμό στα Κουβανεζικα μπουρδελα ρε αθεόφοβε? Αιτη? Τζαμάικα μήπως? Πήγες για μαυρούλες? Φανταζομαι ε! Τα "Virgin Islands" είναι πια μόνο "Islands"? Για πες...θα μας πςις τις εμπειριες σου η θα μας πεις για μουσμουλα;Εγω ταξειδιάρη, όταν πήγα Τζαμάικα, δεν μπακουρογυρνούσα στα καταγωγια και στα γκέτο. Αν καταλαβα καλά, εσύ είπες οτι γυρνούσες στα γκετο της καραιβικης και υπέθεσα οτι θα εχεις να μας διηγηθείς ιστορίες. Για πες...
ειπα πως εχω παει σε μερη που δε μπορεις να φανταστεις οταν με συμβουλευσες να παω καμια βολτα εξω απο το μυλοποταμο.

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Τύπε, αν ήμουν στην θέση του, να μου έχει σκοτώσει τον πατέρα μου, και εγώ θα τον καθάριζα τον πούστη αν δεν έφταιγε ο πατέρας μου.
Δηλαδη για να μπορείς να αποφασίσεις με βεβαιότητα οτι ο πατερας σου δεν εφταιγε και να αποκτήσεις το προνόμιο να εκτελέσεις την ποινή, θα έπρεπε να είσαι ο Judge Dredd - δικαστική & εκτελεστική εξουσία δύο σε ένα δηλαδη

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δηλαδη για να μπορείς να αποφασίσεις με βεβαιότητα οτι ο πατερας σου δεν εφταιγε και να αποκτήσεις το προνόμιο να εκτελέσεις την ποινή, θα έπρεπε να είσαι ο Judge Dredd - δικαστική & εκτελεστική εξουσία δύο σε ένα δηλαδη

Ναι. Το βρήκες.

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ειπα πως εχω παει σε μερη που δε μπορεις να φανταστεις οταν με συμβουλευσες να παω καμια βολτα εξω απο το μυλοποταμο.
Ναι, και μετα υπονόησες πως ως κοσμογυρισμένος πήγες σε γκετο στην Καραιβική. Ωραία, ε και μετά?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Σημειωση: Αν ήξεραν οι Κρητικοί (και όχι μόνο) την ετυμολογία της λέξης "λεβέντης" θα κατέβαζαν τα αυτιά που αυτοαποκαλούνται "λεβεντες" και κομπαζουν σαν γιουφτοι, αλλά τωρα τι ψάχνεις να βρεις...
τους λεβεντες τους φτιαχνουν οι καταστασεις τυπε.στη σημερινη εποχη για να επιβιωσεις πρεπει να εισαι πουστης

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Ναι. Το βρήκες.
Να το εκμεταλευτείς φίλε. Αν μοιάζεις και στον Σταλόνε κι εχεις περαση να το προχωρησεις. Κάτι τέτοια αρεσουν στις γκόμενες

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
τους λεβεντες τους φτιαχνουν οι καταστασεις τυπε.στη σημερινη εποχη για να επιβιωσεις πρεπει να εισαι πουστης
Αν πρεπει να ειναι πουστης κανεις για να παει μπροστα, μόλις καταλαβα γιατι δεν κανω προκοπή!

...το θέμα του γκετο στην Καραιβική αφησες να αιωρείται αλλα δεν γαμεις, αστο για αλλη φορα. Καλή καρδια

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Ναι, και μετα υπονόησες πως ως κοσμογυρισμένος πήγες σε γκετο στην Καραιβική. Ωραία, ε και μετά?
απλα ελληνικα ειναι ρε φιλος..προσπαθησες να με παρουσιασεις ως καποιον που εχει ακομη το σημαδι απ το ταγαρι στον ωμο του και σου ειπα αυτο το πραγμα.το μετα δε θα το μοιραστω μαζι σου.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ναι. Το βρήκες.Να το εκμεταλευτείς φίλε. Αν μοιάζεις και στον Σταλόνε κι εχεις περαση να το προχωρησεις. Κάτι τέτοια αρεσουν στις γκόμενες

Πώς πάνε οι αερομαχίες στο μπου κομ τύπε; Καλά;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Αν πρεπει να ειναι πουστης κανεις για να παει μπροστα, μόλις καταλαβα γιατι δεν κανω προκοπή!

...το θέμα του γκετο στην Καραιβική αφησες να αιωρείται αλλα δεν γαμεις, αστο για αλλη φορα. Καλή καρδια
μπορει να ειναι και μαλακας πολυξερος καποιος και να μην πηγαινει μπροστα

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
απλα ελληνικα ειναι ρε φιλος..προσπαθησες να με παρουσιασεις ως καποιον που εχει ακομη το σημαδι απ το ταγαρι στον ωμο του και σου ειπα αυτο το πραγμα.το μετα δε θα το μοιραστω μαζι σου.
ΟΛΩΝ μας οι παπουδες καιοι πατεραδες ταγαρια ειχαν φιλος. Κανεις μας δεν γεννηθηκε απο πριγκιπες προγονους ούτε μεγάλωσε σε χρυσαφια. Το θεμα ειναι καθε γενια να βγαίνει καλύτερη και να μην κουβαλαει τα ΚΟΜΠΛΕΞ και τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ (βλεπε παρανομη οπλοκατοχη ως Κρητικο "εθιμο" και μπαλωθιές ως "παραδοση") των παλαιοτερων γεννεων. Αυτο συζητούμε τόσες σελίδες τώρα!

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
μπορει να ειναι και μαλακας πολυξερος καποιος και να μην πηγαινει μπροστα
Μπορεί και Κρητικός βροντο-μαλακας πίθηκας που δεν μπορεί να απαρνηθεί την τυρίλα της στανης του χωριού του, ποτέ δεν ξέρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom