You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι κοπέλες που έρχονται στην Ελλάδα έχουν όλες νταβατζή;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
αν κανει κατι κανεις εκτοσ οικου με καποια κοπελα θα εχει προβληματα με τον νταβατζή της?αλλο ενα νημα με προδιαγραφες
Τελευταία τροποποίηση:
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.917
- Πόντοι
- 12.056
αν ειναι απο τον οικο fitch δεν νομιζωαν κανει κατι εκτοσ οικου με καποια κοπελα θα εχει προβληματα με τον νταβατζή της?
Σου έχει πει κάποια ότι δεν έχει;οι κοπελες που ερχονται στην ελλαδα εχουν ολες νταβατζη?
Τελευταία τροποποίηση:
sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Ας απαντησει ο Νοτις.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Ποιος νομίζεις ότι τις φέρνει στην Ελλάδα τύπε;οι κοπελες που ερχονται στην ελλαδα εχουν ολες νταβατζη?
sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Το υπουργειο πολιτισμου ισως;Ποιος νομίζεις ότι τις φέρνει στην Ελλάδα τύπε;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.534
- Πόντοι
- 27.261
οχι ολες, δεν ειναι τα πραγματα οπως τα παλια και αγουρα χρονια, που επεφτε ξυλο και... (βαλε φαντασια)οι κοπελες που ερχονται στην ελλαδα εχουν ολες νταβατζη?
εχουν "ξυπνησει" καποιες και πανε απο στομα σε στομα, για τη "δουλεια" αυτη και τα "ωφελη" της.
καποιες ερχονται μονες τους, αφου εχουν δει οτι βγαζουν πολυ περισσοτερα και ευκολοτερα φραγκα, απο οτι στη χωρα τους.Ποιος νομίζεις ότι τις φέρνει στην Ελλάδα τύπε;
εχω γνωστες μου - στανταρακια.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Αν είναι στο επάγγελμα, τότε 99% θέλουν προστασία, άρα έχουν νταβά. Απλά τα πράγματα.οχι ολες, δεν ειναι τα πραγματα οπως τα παλια και αγουρα χρονια, που επεφτε ξυλο και... (βαλε φαντασια)
εχουν "ξυπνησει" καποιες και πανε απο στομα σε στομα, για τη "δουλεια" αυτη και τα "ωφελη" της.
καποιες ερχονται μονες τους, αφου εχουν δει οτι βγαζουν πολυ περισσοτερα και ευκολοτερα φραγκα, απο οτι στη χωρα τους.
sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Καποιες ξενες που βρεθηκαν εδω φερνουν μετα και κολλητες τους. Στην αρχη κανουν διπλο μαζι, μετα αρχιζουν να τρωνε η μια τους πελατες της αλλης και να λενε λογια, τα σπανε και δουλευει η καθεμια μονη της.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.534
- Πόντοι
- 27.261
απλα ειναι και αυτα που εγραψα.Αν είναι στο επάγγελμα, τότε 99% θέλουν προστασία, άρα έχουν νταβά. Απλά τα πράγματα.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Και απλά και σωστά.απλα ειναι και αυτα που εγραψα.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
δυσκολο να ερχονται μονες τους απο τη χωρα τους σε μια ξενη χωρα,μονες πανε στις χωρες τους λογικα και ζητανε που ειναι κοντα.καποιες ερχονται μονες τους, αφου εχουν δει οτι βγαζουν πολυ περισσοτερα και ευκολοτερα φραγκα, απο οτι στη χωρα τους.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.534
- Πόντοι
- 27.261
βαζουν τζι πι ες και ερχονται παιχτη, ολα τα κινητα εχουν πλεον.δυσκολο να ερχονται μονες τους απο τη χωρα τους σε μια ξενη χωρα,μονες πανε στις χωρες τους λογικα και ζητανε που ειναι κοντα.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
και γιατι δε ζητανε στη χωρα τους και ερχονται μεχρι εδω?βαζουν τζι πι ες και ερχονται παιχτη, ολα τα κινητα εχουν πλεον.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.534
- Πόντοι
- 27.261
ξαναδιαβασε.και γιατι δε ζητανε στη χωρα τους και ερχονται μεχρι εδω?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.727
- Πόντοι
- 6.946
το παρόν νήμα ταιριάζει καλύτερα στα νήματα τύπου: "μπορούν οι κοπέλες του χώρου να ερωτευτούν ",
"μπορεί να υπάρξει σχέση με εκδιδομενες",
"εγώ κατάφερα να την κάνω με αγαπήσει και όχι τα πολλά φραγκα που έχω",
Κ.λ.π.....
Υ.γ.: ως προς το ερώτημα: και να ΜΗΝ είχαν/έχουν, θα αποκτήσουν, θελουν δεν θελουν.
οι προστάτες και οι προστάτες των προστατων, δεν αφήνουν να χάσουν το κέρδος.
δεν είναι καθόλου ΤΥΧΑΙΟ ότι δεν υπάρχει , και ούτε πρόκειται, καμία κρατική προστασία και νομοθετική μέριμνα για τον συγκεκριμένο χώρο - κλάδο.
"μπορεί να υπάρξει σχέση με εκδιδομενες",
"εγώ κατάφερα να την κάνω με αγαπήσει και όχι τα πολλά φραγκα που έχω",
Κ.λ.π.....
Υ.γ.: ως προς το ερώτημα: και να ΜΗΝ είχαν/έχουν, θα αποκτήσουν, θελουν δεν θελουν.
οι προστάτες και οι προστάτες των προστατων, δεν αφήνουν να χάσουν το κέρδος.
δεν είναι καθόλου ΤΥΧΑΙΟ ότι δεν υπάρχει , και ούτε πρόκειται, καμία κρατική προστασία και νομοθετική μέριμνα για τον συγκεκριμένο χώρο - κλάδο.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα ή σκέφτεσαι τόσο απλά γενικά στη ζωή σου.βαζουν τζι πι ες και ερχονται παιχτη, ολα τα κινητα εχουν πλεον.
Όχι δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα και αν εσύ έχεις πραγματικά μιλήσει με τέτοιες κοπέλες δεν είσαι ο μόνος.
Πολλές δεν ξέρουν τη γλώσσα, δεν ξέρουν πού να μείνουν, δεν ξέρουν αγγλικά, πώς να βάλουν αγγελία για πελάτες, τι να κάνουν αν πάνε 2-3 άνδρες να τις βιάσουν. Όλα αυτά τα λύνει η προστασία που ανέφερα.
Αν πάει η άλλη μόνη της, τότε 1) δεν είναι σοβαρή 2) μάλλον είναι για διακοπές 3) σύντομα θα βρεθεί βιασμένη/μαχαιρωμένη/χωρίς λεφτά.
Αυτά είναι απλά και ελπίζω να τα καταλάβεις τώρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 218
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις